Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Necesse est

DZIEWCZYNY POTRZEBUJE OPINII! WEJDZCIE!

Polecane posty

Gość Necesse est

Witam! Moj problem polega, na tym iż nie wiem co się dzieje :/ Otóż, biore tabletki novynette od 3 lat ponad z mała przerwa, obecnie jestem na 15 tabletce, i od jakoś 4-5 dni bolą mnie strasznie piersi, wyraźnie mi się powiększyły, raczej napuchły. Utyłam, nabrałam kształtów, gdzie jeszcze miesiąc temu była chuda jak patyk. Mam powiększony lekko brzuch, boli mnie jakbym miała dostać na dniach okres, i tak własnie od kilku dni....i martwie się :/ miałam lekka grzybice, ale już przeszło, teraz mam bardzo obfity śluz, ale raczej nie wygląda jak upławy. Co o tym sądzicie? Nie chce schizować niepotrzebnie, czy któraś miała kiedyś podobny problem? Bardzo bym prosiła o szczere i poważne odpowiedzi.

Gość Necesse est
Potrzebuje tylko opinii, do lekarza pojde, ale chce wiedziec czy takie rzeczy przy tabletkach moga wystapic, pierwszy raz cos takiego mam

możliwe, że wystąpiły problemy hormonalne. Jak najszybciej do lekarza!!!!!!!!!!!!!

Gość Necesse est
No wlasnie tez mozliwe, bo zaczelam miec klopoty z cera, a wczesniej bylo wszystko ok

Gość Necesse est
A mam pytanie, bo wizyta najwcześniej na środe, czy jakbym sobie zrobila morfologie i z krwi hormony, to na nich by wyszly nieprawidla prawda? bo mam mozliwosc zebym jutro zrobila i znala wyniki tego samego dnia. Bo to chyba i tak tylko z krwi wyjdzie nie?

Gość Necesse est
mam wyniki badan, i z hormonami wszystko wporzadku :/ Wiec widac to nie sa zaburzenia, i nie wiem w srode ide, sie dowiem, moze poprostu tabletki przestaly mi odpowiadac i powinnam moze zmienic??

Objawy wygladaja na ciaze, tabletki nie zagrazaja płodowi, ewentualnie maja efekt podtrzymujacy ciaze jesli jestes w ciazy, ale warto is do lekarza i sie przekonac co to rzeczywiscie jest. Z grzybica nie ma to nic wspolnego(mam nadzieje ze leczylas sie u ginekologa). Jesli nie ciaza, patrz wyzej

Gość Necesse est
Jakbym byla w ciazy na tych nadaniach by to tez wyszlo, no bo to bada poziomy hormonow, a jakby ciaza podwyzsza niektore, z reszta to w ogole nie wchodzi w gre.

Gość Necesse est
Ej bo mni eteraz wystraszyłaś, czy ze zwyklej morfologii mozna sie dowiedziec czy jest sie czy nie????:/....ale to raczej u mni emalo prawdopodobne, bo wszystko bralam jak nalezy, zawsze o tej samej porze, no i sie ogolnie malo kochamy :/.....no i teraz schiza po calosci