Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

swinkowaaa

nie spijcie!!!

Polecane posty

Gość Denat w gatkach Kevina Spacey
Szczałka 🖐️ Nie ma mowy o spaniu :P

:) no to sie ciesze,ze nie jestem sama...ja wlasnie z silowni wrocilam i nie mam sily sie ruszac, to "leze " tutaj :) a wy czemy n\ie spicie?

e tam odrazu dyzurny... :P Tak jak napisalam kilka godzin wczesniej,przewracalam sie z boka na bok i myslalam o tym i owym, czytalam ksiazke , prace domowa odrabialam,nabazgralam cos w pamietniku ,obejrzalam powtorke rozmow w toku no i weszlam na kompa :D A teraz slucham na polsacie "wstawaj gramy " czy cos w ten deseń :D Za jakies pol godziny bede sluchala gderania mamy ze niespalam i co chce na sniadanie :O

Ja idę zaraz do pracy :O Uprzedzam Wasze pytanie i odpowiadam, że wciągam pył węglowy nosem :O

Wciągam go w ramach obowiązków służbowych :)

hehe nie nie tak raczej sie nie da wykonczyc aczkolwiek jak pracowalalm potrafilam nie spac po 5-6 nocy i jako tako funkcjonowac :D wiec nie wiem...chyba muialabym nie spac ze 2 tygodnie zeby pasc trupem :D a nie spie dlatego ze...w sumie nie wiem dlaczego ,poprostu cieprpie na bezsennosc ,tabletki nasenne nie wchodza w gre ,bylam uzaleniona i nie bardzo moge łykac teraz :(

ja problemow ze snem nei mam, umiem nawet na stojaco zasnac, jak zmeczona jestem :)

u mnie jeszcze relatywnie wczesna godzina, dopiero 10:30PM wiec za bardzo nie chce mi sie spac

aaa....toć Ty za granicy klikasz... a skad jesli mozna wiedziec? najpopularnieszym miesjcem emigracji jest W.Brytania ale to odpada tam jest godzina roznicy,Łameryka tez odpada bo tam bodajze jest z 6 godzin roznicy ale nie pamietam czy do przodu czy do tylu aczkowliek jesli do przodu to by nawet sie zgadzalo :D

usa - w illinois jest 7 godzin roznicy do tylu, znaczy u was 5:30 rano u nas 10:30 dnia wczesniejszego

no to daleko Cie wywailo ,ja tam wole NAsza Polske ale jak mnie wkurwia wiesniaki Kaczyniaki to tez wyjade :D

dla mnie sie podoba ,wazne zeby nie byl zloty,preferuje srebro i biale zloto inne sa feeee Ok dzieki za pogawedke ale spadam pod szalera,potem wyprostowac kudly i szoruje gdzies na miasto do ludzi zeby nie zdziczec od kafe ;) Miego dzionka zycze ,buziolki w pycholki 🌼

juz dawno nie spie a oczka mi sie kleja w pracy siedze i kimam nad biurkiem