Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sirhan ad-Din an-Nabheni

Kto z brzydką grzeszy,duszę swą zbawia, bo grzesząc jednocześnie pokutę odprawia

Polecane posty

Gość A to co jakieś mądrości
ludowe?:classic_cool:

facet kurcze odpusc sobie idz z tego forum bo znow bedziesz mial becki od zony :D

Gość wiesz shirannnnnnnnnnnnnn
wspólczuje Twojej żonie , jesli takowa istnieje

mój wybór koloru.... tu nie harem... nie jestem Twoją własnością /////P

przede wszystkim nie odpowiada mi Twoje dwa cm w spodniach !!!!

maz juz dawno w pracy razem z kanapkami i ciastem moze ty bys lepiej zrobil zonie sniadanko????

Gość zadzwon
z ta pokuta to chyba przesada:D jak ja sobie przypomne ostatnia zadana pokute to mnie szlag malo nie chce trafic:D

2 cm ? widziałam wczoraj Twoje foto arabusie z małym kabanem , nieszczesliwy ty jestes z tą miniaturka .. współczuje Shiranie

wiesz moj maz tez potrafi sam zrobic ale chodzi o to ze jak ukochana osoba przyrzadzi ci sniadanie do pracy to lepiej smakuje :) A niby czemu mialbys jje tych kanapek nie zrobic??? Korona Ci z glowy spadnie???

on nie moze zrobic kanapek bo w tym czasie sie masturbuje w kiblu

nie żartuje tylko wzrok mam dobry w koncu miara była przyłozona to tej miniaturki ... współ czuje Shiran

Gość zadzwon
kurcze ale milo u was:D

nie shiran od dzisiaj a tobie naprawde wspoólczuje z powodu rozmiaru- tak mi przykro

wiesz co Shiran sledze twoja "" kariere"" na tym watku i wyjsc z podziwu nie moge. Naprawde staram sie nie krytykowac bo kazdy jest jaki jest ale to co ty reprezentujesz soba to przechodzi wszelkie granice. czy w waszej kulturze naprawde tak jest ze to kobieta ma byc kucharka praczka sprzataczka pokojowka bona do dzieci ma pracowac zawodowo a w nocy jeszcze byc demonem sexu???? Przeciez to naprawde jest chore ;(. I przykre zapewne ale coz zal mi tylko twojej zony. Mam nadzieje ze niedlugo spadna jej klapki z oczu i przekona sie za jakiego wygodnickiego egoiste wyszla. i zeby nie bylo ze jestem feministka. po prostu u mnie w malzenstwie nie ma podzialu obowiazkow na damskie i meskie . jesli gotujemy to razem bo oboje lubimy to robic ;). Albo ja gotuje a moje kochanie zmywa. ja ofkurzam on sciera kurze ja myje wanne on w tym czasie wychodzi z psiakami albo sciera posadzke. I ja go do tego nie namawiam sam to robi z wlasnej woli. oboje ciezko pracujemy zawodowo zeby cos miec i nie zyc od pierwszego do pierwszego. I kazde z nas ma prawo do wypoczynku. Ale Ty tego niestety nie rozumiesz. :(