Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dr_Izdbski

Kobiety co chcecie wiedziec...

Polecane posty

Co chcecie wiedziec odpowiem! Moze czegos nie wiecie, chcecie sie dowiedziec, lub sie wstydzici spytac waszego faceta... wiec ja moge odpowiedziec!!!

tym ze slonce daje Tobie codziennie sile i usmiech... a kobieta odwrotnie, czesto ten usmiech psuje

a czym rózni się męzczyzna od jogurtu :O

ze mezczyzna tryska jogurtem caly czas a jogurt tryska raz wtedy gdy go otwierasz

Gość taka_samotna_laska
jak namówić mojego chłopaka na to żeby wywrzaskiwał po niemiecku komendy wojskowe podczas seksu z moją siostrą?

Gość Hans niemiecki
Achtung ! Augen rechts ! rührt Euch !

:) na plecach swojej siostry musisz przykleić krotkie rozmowki polsko niemieckie, w ktorych zakreslaczem zaznaczysz najwazniejsze kwestie

Gość czemu kobiety nie chca sie
przyznac do swojego smrodliwego puszczania bakow,skoro kazdy wie ze to one tak smrodliwie gazuja otoczenie

najwieksza kulminacja 0d 29-33 lat. Kobieta ma niepohamowana ochote, ktora jest silniejsza niz inne wartosci wazne w zyciu. Dlatego tez tak czesto sa zdrady i niedopieszczone kobiety! oczywiscie pragnienie kobiety zalezy od jej samopoczucia (tzn. jak ona siebie odbiera, czy wie ze jest atrakcyjna, wstydliwa itd.) chodzi o to ze kobiety maja wielkie pragnienia dla ktorych seks to nie tabu ... z bakami to zalezy od tego jak bardzo sa otwarci w stosunku do siebie kobieta z facetem. Czesto kobieta gra i dlatego wstydzi sie i udaje ze nie puszcza bakow.... a jest to calkiem normalne i naturalne, wstrzymywanie moze tylko zaszkodzic... wiec... coz...wstyd na bok i zaczac byc w stosunku do partnera soba...!

Gość Mis_111
Pod fartuchem masz sierść na klacie albo na plecach

czy mężczyzna jeżeli jest monogamiczny - bardzo utwierdza mnie w tym temacie - może się skusić na sex za namową żony w trójkacie? czyli 1M + 2K

i czy w takim wypadku porownuje te 2 kobiety czy chodzi mu tylko o sex?

Gość pytanie mam
czy sex analny może mieć jakiś negatywny wpływ na zdrowie kobiety

zapisy od jutra godz. 7:30 ! wizyta od godz. 18. Zapraszam tez na fotel do milego badania...;) jestem delikatny wiec nie ma sie czego bac:) pytanie mam: juz bardzo dawno temu uprawiano anal. Teraz sie przyjelo ze jest on szkodliwy itd. (nie bede sie rozpisywal). Jesli kobieta jest odpowiednio przygotowana (przed analem jakis dluzszy czas pobudzana palcem, przyzwyczajana) bedzie umiala na tyle regulowac i kontrolowac zwieraczem ze nic jej nie grozi. Oczywiscie to tez zalezy od kochanka czy jest delikatny. gdy jest odp nawilzenie oraz relaks nie ma prawa bolec. Oczywiscie anal nie cdziennie a co jakis dluzszy czas, bo zauwazylem ze kobieta gdy czesto ma penisa lub palec w pupie, trudniej dochodzi do orgazmu pochwowego! wiec nie za czesto ten rodzaj milosci tylko z tego wzgledu! agnes-a : to zalezy jakie sa miedzy wami relacje. Moze to zrobic dla Ciebie, jednak nie ukrywam ze moze to popsuc wasze ralacje. Mimo wszystko gdy dwie osoby sie kochaja, moze to naprawde zaszkodzic. Wazne spelniac swoje pragnienia... jednak takie ktore nie wchodza w grupe emocjonalnych... jesli Ty chcesz i twoj facet to ok, ale nie namawiaj go na sile, bo moze wlasnie nie chce bo boi sie ze cos sie spieprzy... zalezy od osoby, moze porownac, moze czerpac z tego satysfakcje....

To ja pierwsza A gdzie pański gabinecik dohtorku bo stane juz dziś wieczorem co by mnie któraś potrzebująca pomocy nie uprzedziła ;)

Gość kasiunia
ja bym chciała wiedzieć dlaczego mój 25 letni chłopak ma potrzebę uprawiania ze mną seksu tylko ok.2 razy w tygodniu.dodam że bardzo mnie kocha i na pewno nie ma żadnej na boku.spędzamy ze sobą dużo czasu.czy to znaczy że ja go nie podniecam??zawsze myślałam że młodzi mężczyzni mają duże potrzeby i że to raczej na odwrót powinno być tzn że kobieta czasem nie chce...

kasiunia: nie ma reguly! Moze byc bardzo duzo przyczyn! Chocby masturbacja, inna, brak ochoty, stres, brak atmosfery/czasu itd.) wazna tutaj jest rozmowa, ale taka jak kumpel z kumpela (zeby nie pokazywac mu ze masz zal czy cos)! Ogolnie facet mlody moglby bzykac wszystko, ale sa rozne przypadki. a kiedys jaki on byl? ile jestescie razem? moze dla niego to troszke juz przyzwyczajenie, moze malo pozwalasz mu robic w lozku, moze jestes monotonna, moze robisz tylko to co Ty chcesz. Mam propozycje, przy najblizszym seksie zrob cvos dla niego czego nie robilas nigdy i zobacz jego reakcje... a po seksie pogadaj spokojnie bo wtedy najlatwiej ida takie rozmowy! Warkocz Komety: poznan! zapraszam, gabinecik przygotowany! a lekarza sie nie powstydzisz.. ;)

Gość kasiunia
dziękuję Doktorze za odpowedz:).jesteśmy ze sobą 2,5 roku od 3 miesięcy współżyjemy.on nie powinien się jeszcze tym znudzić;( nawet jak spędzamy razem cały weekend to on woli np. grać w gierki komputerowe niż robić coś fajnego ze mną.zanim zaczeliśmy współżyć i rozmawialiśmy na ten temat to on się tak napalał że nie będziemy z łóżka wychodzić a teraz jakoś chyba o tym zapomniał;(

wiesz moze byc duzo przyczyn.. moze boi sie ze krotki jest ten seks, ze Ciebie nie zaspokaja itd... ciezko cos stwierdzic, narazie rozmowa wyczujesz co i jak! Jesli woli gry niz cialo swojej ukochanej to nie jest dobrze!! Sluchaj moze dopiero to wszystko w nim zacznie dzialac, moze podejdz do niego sciagnij spodnie, zrob mu loda... niech widzi ze to ma przynosic satysfakcje a nie cos za cos... moze on tego sie boi

ja po poradę przyszłam co mogę zrobić by 👄 Manius mój nie był taki giętki :o tylko sprężynował ;)

Gość pielęgniarka
doktorku jaka masz specjalizację jesli można zapytac?

to do niego: "Skup sie glownie na oddechu, na ciele partneri itd... a zobaczysz ze wszystkie problemy mina! " "nie mysl w trakcie czy sprezynuje czy nie. Postaraj sie zapomniec wszystko co jest do okola i oddaj sie uniesieniu! " wiekszosc to nasza psychika!!! na poczatek dobrze nim musisz sie zajac!!! szczegolnie skupiajac uwage na jadrach i prostacie!!!

Gość Pkoa
Taki jesteś wujek dobra rada to podaj mi numery do totolotka na następna dużą komulację bo w tej zabrakło mi tylko sześć cyfr. Mądralo!

nie moge bo wszyscy wysla kupony i kazdy dostanie maks po 20 zl, wiec jaki to ma sens?