Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dr_Izdbski

Kobiety co chcecie wiedziec...

Polecane posty

Gość czy paniom nalezy czasem
przylac w siedzenie,tzn. dac mocnego klapsa,czy nawet przetrzepac nieco skore jak zasluzy

jesli ma to podtekst seksualny to tak, oczywiscie z wyczuciem.. to zalezy od partnerki!

dziękuje doktorze...idę się skupić jak będę miała jeszcze problemy z Maniusiową giętkością to przyjdę ;) A uregulowac rachunki przyjadę do Poznania :classic_cool:

to odrazu Ciebie zbadam jak masz specjalnie jechac ;) zostaw prosze paseczek ;)

Gość pielęgniarka
może potrzebujesz asystentki doktorze? 175cm 90/60/90 blond, dużo lat praktyki;)

jak najbardziej! ale jak duzo lat praktyki to nie jestes mloda ... :( a nasza sluzba nie prezentuje sie najlepiej... :) moje drogie, zmykam na obiadek bo wieczorem wizyty. Jutro zapraszam na zapisy od 7 rano... buziaki!

Gość pielęgniarka
miałam na myśli 4 tyle ile szkoła trwła:)

Gość pielęgniarka
Mam też owłosioną klate i jajka:)

Gość pielęgniarka
pielęgniarka z godziny 17:17 to chyba pielegniarz podszywacz

Gość Ciasna....
Co zrobic aby SF zwrucil uwage?

Gość Hermenegildaa
Panie Doktorze, moj chlopak codziennie ma ochote na seks (ma 23 lata),zaczyna mnie to dobijac bo jemu staje nawet jak go pocaluje! Ja nie chce sie tak czesto kochac. On zaczal to traktowac jak jedyna rozrywke. HELP

Hermenegildaa: niestety macie zupelnie inne temperamenty. Niestety ciezko, bo widzisz jesli ma co chwile wzwod bezsensu by na sile probowal to wstrzymac oraz wszystkie mysli zwiazane z seksem itd. wiesz jedynie rozmowa, zrozumienie oraz wspolny kompromis! Wiesz gdy bedziesz mu wypominac to bedzie robil to sam, albo z inna... wiadomo na poczatku bedzie z tym walczyl ale predzej czy pozniej peknie zylka i zacznie krecic na boki.. wiec widzisz musisz pogadac bardzo kolezensko.. a tak szczerze co moge doradzic, nie chcesz si ekochac ok, nie rob tego czesto ale pozwol mu sobie zwalic w twojej obecnosci, albo Ty, usta, reka, miedzy piersiami czy pupa.. mu bedzie dobrze a Ty tez specjalnie sie nei nameczysz... tak wogole... taka Ciebie czeka przyszlosc... wiec sie zastanow... a kto ma praktyke;) kto chce pomoc:)

mam pytanko: bardzo często przyłapuję męża na oglądaniu stron o treści wiadomej - kiedyś był to dla mnie problem ale zaproponowałam wspólne oglądanie \"filmów\" i wszystko było ok. Nadal odwiedza erotyczne strony ale nie boli mnie to jak kiedyś nawet sama zawsze mu coś podsunę. Problem zaczyna się jednak kiedy on pisze sms-y i mms-y (wymienia zdjęcia i filmy swoje z innymi kobietami) pytanie czemu to robi? Nie raz już obiecywał, że tego robić nie będzie....

wiesz to troche uzaleznienie... choc plus dla Ciebie ze akceptujesz to jednak musisz byc stanowcza i z tymi zdjeciami niech sobie odpusci. ma Ciebie z Toba wspolzyje wiec takie rzeczy raczej nie sa mu specjalnie potrzebne... moze jest to dla niego forma podniety, jednak musi sobie zdawac sprawy ze wtedy Ty czujesz sie jakos gorzej! zawsze cos dziala w dwie strony... pogadaj z nim, powiedz jak by sie czul w odwrotnej sytuacji... gdy ktos by Ciebie ogladal, twoj kazzdy ruch itd... jesli mu to nie przeszkadza tez sprobuj moze to bedzie cos nowego/ podniecajacego..

Gość jajajajjaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Chodzi o stosunek analny....mój facet ma naprawde dużego.... bardzo tego chcemy spróbować,ale sie boje...Czy powinniśmy to zrobić?Nic mi sie nie stanie(penis24cm)

grubosc nie ma znaczenia... wazne to przygotowanie odbytu, czyli jakies dwa trzy tygodnie przed przyzwyczajanie go (paluszek, jezyk,jakas zabawka). Podczas seksu masowac go, dotykac itd... po czasie bedzie palec swobodnie wchodzil, wiec mozna powoli dotykac odbyt penisem i go naciskac... naucz sie pracowac zwieraczami, pracuj si enad swoim rozluznieniem bo one jest najwazniejsze... podczas tych zabaw czerp przyjemnosc a nie mysl o niczym innym!!!

Gość fdddsa
doktorku moj mezczyzna pragnie abym zasmakowala jego spermy ale mi jakos odwagi brak...podobnie jest z seksem analnym.jak powiedziec o tym delikatnie ze nie chce tego robic i juz... a i jeszcze chce sie spuscic mi na twarz...

widzisz kazdy facet raczej by tego chcial... i nie ma zlotego srodka. moje zdanie jednak jest takie, nie lubisz ok, nie chcesz ok, ale skad mozesz wiedziec jak nie probowalas?? zrob to raz, on bedzie sie cieszyl ze dla niego sie poswiecilas.... jesli boisz sie, kochaj sie z nim do konca, przytulcie sie i po paru minutach zrob mu loda do konca. Bedzie owiele mniej nasienia wiec tyle to dasz rade..

Gość fdddsa
w sumie to juz troche sprobowalam kiedys palcem ale o malo mnie na wymioty nie zebralo.az mnie cofnelo. ze sperma to moze jeszcze dam rade ale ten anal.w zyciu...

rozumiem ze nie lubicie, nie macie ochoty, ale na tym polega sztuka rozwijania swoich seksualnych pomyslow... dzieki otwartosci napewno bedzie dobrze niz zle, jednak sama widzisz ze to nie takie proste.. moze przyjdzie taki dzien, ze bedziesz miala ochote i sprobujesz... nie wmawiaj sobie ze to zle skoro nie probowalas.... facet majacy swoje pragnienia nie wyrzuci ich z glowy chyba ze raz sprobuje i zobaczy jaki to dla Ciebie bol.. wlasnie to jest sztuka kompromisow, Ty nie chcesz facet chce.. i jaka tutaj wlasciwa droge wybrac?? jestem facetem wiec wiecie jakie jest moje zdanie... jednak prawda jest taka ze gdy wszystkiego nie sprobujesz zaczynasz sie frustrować.. i zastanawiac sie jak by cos sprobowac co chcesz...

Gość młodya
Witam, ostatnio przyłpałam mojego brata jak uprawiał sex z facetem (kolegą) i stąd moje pytanie (bo martwie się o brata) : czy sex analny może mu zaszkodzić??? dodam że on był pasywny,bierny-chyba tak się to nazywa:) Proszę o odpowiedź