Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamartwiona

prosze o pomoc- okres i tabletki

Polecane posty

Gość zamartwiona

biore tabletki 2 lata...regularnie zero lekow innych itp w tym mies. mialam bardzo bardzo maly okres... myslicie ze powinnam sie obawiac? nie pominelam zadnej, nie wymiotowalam, tak jak pisalam ZADNYCH innych lekow.. czy tak po prostu moze byc ze okres czasem przypomina plamienie ....?

Gość campini
ulotka jest po to aby ja czytac

Gość zamartwiona
a ad czego tak piszesz? ulotrke przeczytalam cala..

Gość zamartwiona
?

Gość zamatrwiona.
nikt nic nie napisze?? :(

Gość zmiana
pogody , klimatu , stres ?

Gość zamatrwiona.
eh.. myslalam ze te czynniki przy tabletkach nie maja wiekszego znaczenia...:(

Gość zamartwiona
wiec jak? doradzi ktos cos? boje sie ze ze moglam zajsc w ciaze, z drugiej strony w sumie ten @ jako tako byl.. choc bardzo ubogi

No przecież bierzesz pigułki antykoncepcyjne, więc raczej w ciąży być nie możesz. Poza tym miałaś krwawienie z odstawienia. Więc nic złego się nie dzieje. P.S. Naprawdę nie masz innych problemów? :P

Gość zamartwiona
dzieki casanova:) od razu mi lepiej:) tylko my zabezpieczmy sie tylko tabletkami i kochamy sie do konca.. JAKOS nie ufam tej 7dniowej przerwie, do tego taki skapy okres... AAAAAAAAA

Gość a skąd
od 10 lat zabezpieczam się tabletkami i kocham do końca i jakoś nie zaciązyłąm :o

Gość zamartwiona
a zdazaly Ci sie takie okresy z odtstawienia jak plamienia??

zaufaj , ja tez jede 2 lata na yasmin, moj okres zawsze trwal bez tabletek 4 dni, teraz trwa 2 i jest brdzo skapy... lekarz powiedzial ze to normalne czasem od tabletek moze calkiem zaniknac i wtedy nalezy sie zglosic po luteine do gina. Wiec wszystko gra, a tebletki sa 100% skuteczne jak nie zapomnisz ani jednej wiec zaufaj i daj sie poniesc :)

Gość zamartwiona
wiem.. do tej pory w 100% ufalam.. tylko po raz pierwszy mam plamienie zamiast okresu... :( co mnmie martwi, panikara ze mnie straszna.. moze dlatego ze mam dopiero 25lat! :P

moj okres to tez bardozej plamienie, lekaz powiedzial ze jakby nie wystapil wogole to wtedy sie zglosic po luteine i nie mma problemu, wiec sie niemartw , zdaza sie i zalezy od organizmu jak reaguje na tabletki, a najlepiej zrob 3 miesiace przerwy i sie to ureguluje i wrocisz do tabsow

Gość zamartwiona
eh. dzieki:) chyba jednak pojde po test wtedy bede spac juz calkiem spokojnie. mam nadzieje ze nie sama:P moja ginekolog tez twierdzi ze nie zna osoby ktora wpadla przy tabletkach (mowie o osobach bardzoej odpowiedzialnych--> ktore naprawde biora tabl. a nie od przypadku do wypadku) wiec mam nadzieje ze i u mnie tak bedzie. plamienie wlasciwie zaczelo mi sie wczesniej.. juz przy ok 20 tbl... mialam juz takie problemy z plamieniami (teraz mam juz 3cie tbl- wlasnie przez to) ale mimo wsztsrko jakos nieswojo sie czuje i zmartwiona jestem;/ehh

Gość
to sie nie martw juz bo to sie zdaza zwalszcza po dlugim braniiu tbaletek, zrobprzerwe ;)

Gość zamartwiona
przerwa nie na reke;P dzis robie test mam nadzieje ze wynik bedzie I nie II i sie wievej nie stresuje. ponoc nawet jak test wyjdzie II to trzeba i tak zrobic na BHcg z krwi. bo moglo zawiac hormonami

Gość zamartwiona
dzieki Joli. mam nadzieje ze masz racje