Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość darecjusz

a o tym pierscionu co myslicie?

Polecane posty

Gość ona-taka-ja-ty
Mi sie osobiście niezbyt podoba...

Gość sio
wynocha! znowu zasmiecasz forum reklamami???

Gość darecjusz
yyy jakimi reklamami? jak ktos o suknie pyta to nie jest reklama, a jak ja o pierscionek to juz reklama?

Lepszy od tych wcześniejszych. Podstawowe pytania dotyczące Twojej dziewczyny: -jakie złoto woli (białe czy żółte) czy może łączone -częściej nosi takie zdobne pierścionki czy skromne -jakie kamienie lubi (nie każda marzy o brylantach- ja mam z malutkim rubinem) lub jeśli uwielbia np zielony kolor to spójrz na te z zielonym oczkiem -Czy jej ulubiony pierścionek ma jedno duże oczko, czy kilka mniejszych kamieni? I będziemy myśleć :)

Gość ona-taka-ja-ty
Wydaje mi się troche nazbyt staroświecki....

Gość akana
mi sie osobiscie wogóle nie podoba

Gość darecjusz
no wiec tak, nie lubi zoltego zlota, bizuterie nosi tylko czasami i ma obsesje na punkcie dopasowania kolorow, dlatego mysle, ze lepiej nie wybierac kolorowych kamykow, jak myslicie?

Gość Skaiva
prosty, tradycyjny krój już mi się zbrzydł...

Gość darecjusz
to jakie Wy byscie wybraly? ja kompletnie nie znam sie na bizuterii, a moja dziewczyna mi nie ulatwia bo prawie nic nie nosi

Aha, skoro tak to jakis biały kamień i złoto też białe. Raczej nie zbyt zdobny- nie wiadomo, co będzie modne za x lat a pierścionek taki powinno się nosić całe życie, a ona nie lubi biżuterii aż tak bardzo, żeby stanowiła główny element stroju. I nie powinien haczyć ubraŃ, to zawsze przeszkadza. mnie się nie podobają takie zwężane przy oczku- wolę kiedy cały pasek (nie wiem jak to określić :O ) jest jednakopwej szerokości- nie wyglada wtedy babciowato. Szukaj dalej............:)

Fajny :) nie cudaczny, skromny i z klasą. Poszukaj jescze takich z kilkoma kamieniami i porównamy

Gość darecjusz
mi sie tez bardziej podoba zolte zloto, w ogole co to za zloto-biale ;) ale dziewczyna nie lubi w ogole zoltego niestety

Brzydki pierscionek. Na pewno jakas taniocha, widac po samym pierscionku. Niezbyt ciekawy.

Mnie sie biale zloto wcale nie podoba. Nie wazne czy kosztuje 2000 czy 200pln. Biale zloto dla mnie wyglada tak jak srebro.

darecjuszu, te pierscionki, ktore prezentujesz sa takie proste. Moze cos bardziej ciekawszego bys jej kupil?

Gość narzeczonafranka
Ja mam pierscionek zareczynowy z platyny i absolutnie platyna nie wyglada jak srebro. Dziwka a myslisz ze diamenty wygladaja jak cyrokonie ?:P