Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość menski menszczyzna

Tak wyglądać powinna każda zadbana kobieta - czytajcie i starajcie sie takie być

Polecane posty

Gość menski menszczyzna

1. SZCZUPŁA 2. ZGRABNA, WYRAŹNE WCIĘCIE W TALII 3. DLUGIE SMUKLE NOGI ( nigdy nie pocące się - to obrzydliwe :-o ) 4. DELIKATNY, SUBTELNY MAKIJAŻ 5. JĘDRNE STOJĄCE PIERSI Z MISECZKĄ CONAJMNIEJ "C" 6. NIE STROJĄCA FOCHÓW, UŚMIECHNIĘTA, POGODNA 7. Z POCZUCIEM HUMORU 8. KOBIETA Z KLASĄ ELOKWENTNA I INTELIGENTNA 9. W ŁÓŻKU NAMIĘTNA KOCICA BEZ ZACHAMOWAŃ 10. NIE LECĄCA NA KASĘ - SAMA DOBRZE ZARABIAJĄCA 11. UCZUCIOWA I WIERNA 12. ODDANA 13. KOBIECO SEXOWNIE UBIERAJACA SIE 14. CALY CZAS O SIEBIE DBAJĄCA 15. NIE PRZESADZAJĄCA Z KOSMETYKAMI, SOLARIAMI ITD Krótko mówiąc piękna sexowna ale naturalna a nie "zrobiona" Szkoda, że takie kobiety zazwyczaj są już zajęte a pozostały same odrzuty :-o

Znając życie ty jesteś małym, łysiejącym ale z zaczeską śmierdzielem w skarpetach i sandałach, ortalionowym dresiku, z saszetką u paska, białą dziurkowaną koszulką na ramiączkach, tombakowym łańcuchem, z brudnymi paznokciami, wielkim brzuchem od piwa, nieświeżym oddechem, nie skończyłeś nawet zawodówki, jesteś stróżem na pół etatu w skupie złomu i mieszkasz z mamusią a wymagania masz jakbyś był nie wiadomo kim :D

Gość iguuuu
prawda? prawie mnie opisałeś poza dwoma punktami no ale....

Gość messy
Ale żal :D 10/10

Gość To własnie JA
:)

Gość To własnie JA
Chinka usmiałam się :D

menski- a co ty masz takiej kobiecie do zaoferowania? (pytam z ciekawosci bo słusznie zauważyłeś- jestem już zajęta:P)

Gość menski menszczyzna
Niczego mi nie brak, nie jestem co prawda idealny, ale czy tylko idealny moze chciec taka dziewczyne ? Jak tak uwazasz to jestes pusta :-o Mam wyzsze wyksztalcenie i dobra prace Brak mi tylko fajnej dziewczyny o ktorej wlasnie pisze

Zahamaowania pisze się prez "h". To chyba musi być strasznie nudno przez cały czas być takim ideałem cnót kobiecych...

menski więc co oferujesz? wypunktuj podobnie jak własne wymagania:D pośmiejemy się:)

Gość menski menszczyzna
Zapomnialem dodac, że chce by umiala dobrze i smacznie ale NIEKALORYCZNIE gotować ;-) Kobieta ktora nie potrafi gotowac nie jest kobieta :-o

Gość iguuuu
no własnie fochy strzelam i nie wiem czy kogos kto wazy 50 kg przy wzroscie 165 mozna nazwac szczupłym

A nie można być zadbaną i niewierną???????? Albo bardzo zadbaną i strojącą fochy??????? Ja myślałam, że jedno drugiego nie wylkucza-no cóż, człowiek przez całe życie się uczy....

Gość dsad
pewnie pasztet z ciebie

Gość iguuuu
czy ja wiem poprostu mam dobra przemiane materii

Gość menski menszczyzna
Co ja mam do zaoferowania ? Miłość, szczerość, wierność, oddanie. Sam jeste zadbany cwicze duzo samemu ale i na basen chodze czasami silownie. Mam dobra prace. Chce by moja kobieta zarabiala na podobnym poziomie jak ja ;-) Ogolnie mowiac mam do zaoferowania samego siebie w calosci ;-)

Gość menski menszczyzna
Zaden pasztet ze mnie. Mam po prostu pecha. Powodzenie jest i to duże ale jak trafiam na atrakcyjną dziewczynę to zazwyczaj ma nierowno pod kopułą, albo jest materialistka albo zmanierowana ksiezniczka. Natomiast jak charakter jest super to wyglad pozostawia wiele do zyczenia... :-o

Tego wymagasz od kobiet, a sam co sobą reprezentujesz? Opisana przez Ciebie kobieta jest dla kogoś wartoościowego, czyli całkowite przeciwieństwo Twojej osoby. Tacy ludzie jak Ty powinni zadowolać się tym, że w ogóle j a k a k a k o l w i e k kobieta odpowie Ci na dzień dobry.

Gość menski menszczyzna
Idiotki mnie wyśmiewają. takie to są kobiety - hipokrytki :-o gdy kobieta czegoś wymaga to jest ok ale jak robi to facet to jest beee :-o

Skoro piszesz ze nie jestes idealem to nie oczekuj ze taka jak to opisales idealna dziewczyna bedzie chciala z toba byc bo ona bedzie szukala Pana z tej samej polki czyli powiedzmy idealnego taka jest prawda.A idealy nie istnieja niestety :O

Gość bleeeeehh
Pedał :o

Gość ponentna kohanka
Jeśli kobieta myśli tylko o swym wyglądzie to spełnia już ponad połowę -8/15 - wymagań Menskiego menszczyzny. Pogodną, oddaną i wierną można poudawać. A zanim zauważysz brak reszty cech ze swej listy - już popłynąłeś z jakimś "odrzutem"... :)

Gość menski menszczyzna
Królewna - dlaczego myslisz ze ja jestem pusty ? bo napisalem jakie podobaja mi sie kobiety ? rozumiem ze to troche cie zabolalo bo daleko ci do idealu ? wiem, ze jakbym napisal ze chce puszysta dziewczyne z malym biustem nieumiejaca gotowac i szukajaca zaradnego faceta to byloby to "poprawne politycznie" i nie pisnęłabyś ani słowem jestem zadbany i tego samego oczekuje od kobiety, czy to wiele ? piszesz o mnie TACY LUDZIE JAK TY znaxczy jacy ? czy ja kogos obrazam ? czy pisze cos kontrowersyjnego ? o co wlasciwie ci chodzi dziecko ? bo nie rozumiem :-o

Opis idealnego mezczyzny: 1. Wyksztalcony 2. Inteligentny, oczytany 3. Zadbany, pachnacy, czysty 4. Noszace dobrych marek ubrania 5. Bogaty 6. Niezalezny 7. Musi zawsze STANAC na wysokosci zadanie 8. Z bujna czupryna na glowie 9. musi miec sliczny usmiech, piekne zeby, swiezy oddech 10. Niepalacy, nie pijacy 11. Z wlasnym domem i fajnym samochodem i fajna praca 12. Troskliwy, opiekunczy, odwazny 13. Wysoki, dobrze zbudowany 14. Z duzym i w miare szerokim czlonkiem (pachnacym i czystym) 15. Bez owlosienia na plecach Autorze tego watku, jezeli spelniasz powyzsze kryteria, mozesz ubiegac sie o Twoja wymarzona, idealna kobiete.

Gość menski menszczyzna
szukanie ludzi z tej samej polki to odmiana rasizmu. wg ciebie modelka moze byc tylko z modelem? zal mi ciebie kretynko:-o