Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Siostra z UK

Czy mój brat jest sexy?

Polecane posty

Gość Siostra z UK

Chciałabym, żebyście ocenili mojego brata. On chciałby zostać modelem, ale jest bardzo krytyczny wobec siebie i nie wie, czy by sie nadawał. Ja osobiście uważam, ze jest sexy, ma coś w sobie i powinien spróbować. Co wy o tym myślicie? Zdjęcie pierwsze: http://img367.imageshack.us/my.php?image=sl272022jg6.jpg Zdjęcie drugie: http://img385.imageshack.us/my.php?image=kodssanb1.jpg

Gość Siostra z UK
Dodam, ze zdjęcia dałam za jego zgodą.

Gość faceci ktorzy robia sobie
zdjecia z odkryta klata mieszcza sie u mnie w pierwszej 5 najbardziej załosnych kolesi ..;/

Gość ciekawska nati
buahahaha z czym do ludzi?:D:D nadawalby sie np. do reklamy Domestosa hahaha:D

hehe mowisz siostrzyczko ze jest sexy;) ja tam nie wiem czy moj BRAT jest sexy:O

Gość no klata
nic specjalnego

Gość Siostra z UK
Napiszecie co wam sie w nim nie podoba, co musiałby poprawic w sobie? Mi osobiście się podoba, ale ja jestem siostrą i interesuje mnie opinia osób trzecich.

Gość dDDADSA
nawet,nawet :)

Hmmm...w moj gust twoj brat nie trafia.......,co nie znaczy ze jest brzydki.....Ale ja sie nie znam na modelingu i tych sprawach,jesli ma takie \"ciagoty\" to niech zapyta profesjonalistow .

Fotki faktycznie nie są zbyt fajne, że tak powiem ze względu właśnie na ukazanie tej klaty. :p Tzn jest ok, ale wyszedł taki zniewieściały trochę. :p Ale według mnie twarz ma ciekawą. ;)

Gość penisy są żylaste i co

gumke od majtek sie pokazuje, jak sa od Calvina Kleina jego klatka piersiowa jest blada i nieapetyczna - nie powinien jej pokazywac brakuje tylko, zeby jeszcze polizal sobie palca i podotykal nim bodawki :O nie wiem czy dobrze widze - on ma wasik? jesli tak, to tregia w pieciu aktach zdjecia na tle kafelkow w lazience sa smieszne, a podnoszenie bluzki do gory zalosne ale ma fajna, mocna szczeke moze cos z niego byc

Gość Siostra z UK
On a dopiero 18 lat nad wszystkim moze poracować, uwązam, ze ma dobre początki jak na swój wiek. Gdy oglądaliśmy np kolesi, którzy reklamują się na stronkach dla modeli to mój brat wypada najlepiej.

Gość penisy są żylaste i co
facet model to ciota:classic_cool:

Gość Siostra z UK
Czemu fuj fuj? Dałam specjalnie to zdjęcie, żebyście pokazali nad czym musiałby poracować, wiem, ze ma blade ciało JUz mu o tym mówiłam, że musi je opalić i troche zapuścić włosy. Ale tak poza tym uważam, że jest sexy i były dobrym modelem. Jest dopiero 18latkiem i musi sie rozwinąć.

O matko ludzie... Przecież Siostra nie pokazała jego profesjonalnych zdjęć tylko takie hmm... domowe, zebyśmy zobaczyli mniej więcej jak wygląda. :p Większość ludzi z tego co widzę lubi fotografować się w łazience. :D Opalić zawsze się może no nie? A ja się zastanawiam jakby wyglądał w ciut dłuższych włosach. ;)

Gość getttt ouuyy
moze sprobowac, czemu nie, jest duzo znanych agencji ktore maja strony internetowe i tam mozna wyslac swoje zgloszenie ze zdjeciami. te foty z podniesiona koszulka nie sa zbyt fajne:D ale Twoj brat ma fajna twarz, ladna linie szczeki, wyrazne kosci policzkowe i chyba jest wysoki? namow go zeby wyslal zgloszenie do jakis agencji:)

Gość getttt ouuyy
najlepiej do agencji towarzyskiej:)

Ojjj niech on sobie raczej zrobi zdjecia bez poniesionej koszulki...! Bo to takie gejowskie...! Na buzi nie brzydki no ładny chlopak ogolnie, ale niech sie wystroi w gajer pojdzie do fotografa na sesje, porzadna i niech probuje sil.

dobrze zeby sobie zrobił kilka fotem u fotografa dobrze obrobione, z lepsza poza i bedzie nie ten chłopak

Gość getttt ouuyy
poza tym porownajcie sobie zdjecia modelek taki zwykle a potem zdjecia na sesjach! siostro, mysle ze kafeteriuskzi ci nie za wiele pomoga, bo to musi zobaczyc profesjonalista. zobaczice sobie zdjecia modelek w polskich agencjach. ogladacie zdjecia z castingow i co? brzydota! a potem na sesji piekna, nieziemska istota. oni widza kto sie nadaje. i np takie dziewczyny sa super modelkami a na 90% facetow na ulicy powiedziaoby ze to brzydula wiec nie ma sie co tu pytac

Gość getttt ouuyy
tamten wpis z agencja towarzyska to oczywiscie podszyw

Gość o jacie on ma wciecie w
talii jak kobieta ;p

Gość snoop dogggg
Siostra z UK- jesli troche wymodeluje sylwetke , zapusci włosy to ma szanse , moze spórbowac tak sadze

Gość Siostra z UK
Ja nie wiem czy gejowski, w dzisiajszych gazetach jest pełno własnie takich zdjęć przedstawiających facetów. Tak to nie jest profesjonalne zdjęcie, robił je w łazience, bo nie chciał, zeby ktoś go zawstydził. Czy nie podobają się wam faceci, którzy częsciowo odsłaniają ciało? Myśle, że to jest własnie sexy. A co do agencji towarzyskich to nei o to mi chodziło. Wdzisiajszych gazetach jest przecież pełno zdjęć, gdzie model, czy modelka przyjmują seksowne pozy reklamując coś i nikt o nich nie mówi, zeby szli pracowac do agencji towarzyskiej.