Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mary07

co byscie zrobily?

Polecane posty

czy daly byscie jeszcze jedna szanse ktory w zlosci nie raz mowi ze to koniec ze nie wie czy kocha ze ma dosc i duzo innych slow ktore bola a po ochłonięciu przeprasza i mowi ze zyc bez was nie moze?

Gość ja pewnie nie
ale ja jestem zbyt dumna podobno bez sensu są kłótnie moze macie takie charaktery i nic to nie znaczy a moze naprawde wie ze to nie to

mam ten sam problem mój odstawił identyczna akcję 2 dni temu, a dziś chce znowu zaczynać nie mam pojęcia co zrobić] ciągle jestem zraniona :/

u mnie to juz nie pierwszy sraz wkoncu powiedzialam dosc najpierw powiedzial ok i zaczą byc niemily a teraz mowi ze zyc bezemnie nie moze

u mnie też juz raz to przerabiałam. naprawdę nie wiem co zrobić, przyjaciólka mówi, żeby go olać, bo to facet, który jest niestabilny, niepewny. I pewnie bedę mieć z nim ciągłą hustawkę. Sama nie wiem, mam dylemat, świetnie Cię rozumiem.

no ja taki dylemat mialam przez prawie rok ale wierzylam zawsze ze sie smieni ale x razy sie nie zmienialo zza kazdym razem cierpialam i powiedzialam dosc... i szczerze tez ci to radze glupia bylam ze tak pozno sie zdecydowalam i ze jeszcze sie waham.

sama nie wiem, nie umiem podjąć tej decyzji smutno mi bez niego jak cholera :)

wiem... to boli ale ja sobie mysle ze teraz jest ok a jak jest klutnia czy cos to ja normalnie osiwieje kiedys tak mnie rani... pomyslalam ze nie warto tracic na to zycia bo nie chce spedzic go z kims takim... gdzies czeka ktos lepszy

masz racje czeka ktoś lepszy, kto na nas zasługuje i tyyle nowych życiowych możliwości :)

to odwaz sie na ten ruch co ja... wiem latwo mowic... ja kiedys naprawde myslalam tak jak ja ale nie bedzie nikt pogrywam z moimi uczuciami dosc!

Gość nie dajcie się manipulować
Dziewczyny z takich związków i tak nic nie będzie!!!! Szkoda tylko czasu nerwów i życia NIE BÓJCIE SIĘ SAMOTNOŚCI :)) Na Was też czeka ktoś wartościowy tylko nie dajecie mu szansy tkwiąc w czymś co jest tylko parodia związku :O

Gość żartujesz
??????????????????????????

Gość jesteś kimś czy....
osiwieje kiedys tak mnie rani... nie licz na to ze bedzie lepiej :o nie bedzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!