Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana w panu M.

jak go zdobyć?

Polecane posty

Gość zakochana w panu M.

jak dać facetowi WYRAŹNY ale jednocześnie DELIKATNY znak, że mi sie podoba, że zależy mi na nim, że go pragnę??? spotykamy sie w miejscu gdzie jest dużo wścibskich ludzi(uczelnia), którzy tylko plotkują i szukają sensacji. Prawie zawsze się mijamy i nie mam okazji(bez świadków) dać mu do zrozumienia, że zależy mi... tylko nie piszcze "uśmiechaj się", bo do niego nie umiem, jakoś mnie to peszy:O

Gość zakochana w panu M.
szkoda:(

Gość Gigless
patrz mu w oczy. A;le takkk wieszzz... głęboko i długoo. Za każdym razem kiedy go widzisz. U mnie to zawsze skutkuje.

Gość zakochana w panu M.
hm... widzę, że się rozkręcacie:) czekam na dalsze pomysły:) a z tym patrzeniem to nie mogę bo taka głupia dziewucha ze swoim lubym ciągle się na mnie gapią i podejrzewają coś:O

Gość zakochana w panu M.
Bejbe Lilly>> jakie to są uwodzicielskie spojrzenia?

Gość niescesliwa
:O zmien nastawienie "nie moge" ..sorry..ale albo chcesz go zdobyc albo nie..nie da się delikatnie i trochę faceta zdobyc bo oni dosc mało kumaci są :D

Gość wlosomanka
wpadnij na niego przypadkiem, puść oczko, poproś jego kumpli żeby ci pomogli (może macie jakichś wspólnych)

Gość zakochana w panu M.
niescesliwa>> widzisz mój problem tkwi w tym,że wstydzę się ludzi-tego co powiedzą... oj głupa jestem:(

Jakby to powiedziec.. najpioerw idz tak nie smialo z lekko opuszczona glowa a pozniej.. rzuc przelotne spojrzenie prosto w oczy, popatrz chwileczkę i skieruj wzrok na coś innego:p działa:D

Gość zakochana w panu M.
Bejbe Lilly>> muszę spróbować:D

Gość wszystko w swoim czasie
Mam nadzieję ze ci się uda:) ja mam ten sam problem.........

No widzisz.. jak ja wymyślę to mucha nie siada:classic_cool: I możesz jeszcze lekko zakrywac twarz włosami.. ale lekko! nie jak jakiś zbuntowany metal:D:D

Gość zakochana w panu M.
wszystko w swoim czasie>> to musimy opracować jakąś metodę albo bardziej doświadczone kobiety nam coś doradzą:)

Gość farbki
czy on jest twoim wykładowcą ze sie tak boisz co ludzie powiedzą?

Gość zakochana w panu M.
Bejbe Lilly>> "zbuntowany metal":D wszystko jest super pięknie ale jak mam już coś zrobić to włącza się blokada:( i jeszcze jestem dla niego dobra, zrobiłam coś o co mnie prosił a on tego nie docenia chyba:(

znajdz pretekst zebyscie mogli pobyc razem troche dluzej by poznal troszke twoje wnetrze ale jak to juz niemam pojecia. pomysl my kobiety mamy intuicje wiec jesli czujesz ze warto lap sie za niego tylko niezbyt nachalnie

Gość zakochana w panu M.
farbki>> nie to tylko kolega. i jest strasznie nie kumaty:O

"by poznal troszke twoje wnetrze"?:D:D:D czyli mają iśc na całośc:D:classic_cool: on jest z Tobą w grupie? a co dla niego zrobiłaś?

tez kocham pana M :) ale on to naszczescie mocno odwzajemnia:D a napiszesz co zrobilas czy chcesz tak pogadac teoretycznie

Gość nocon
moze nie wierzy ze moze sie podobac takiej lasce . ? TAk maja ludzie z mala pewnoscia siebie

Gość wszystko w swoim czasie
Ale wiesz co... najgorsi są tacy niekumaci;( ... bo np w moim przypadku ja wiem ze on mi się podoba i on wie że on mi... a dalej h** bo sobie tylko cześć mówimy... ale nic więcej;|(;( i nie wiem jak "pociągnąć "to dalej;(

Gość zakochana w panu M.
poprosił mnie o coś, tylko proszę bez głupich skojarzeń. dwa razy napisałam za niego egzamin, dostał 5 i 4, pożyczam notatki itp. a on jest czasami niewdzięczny:O

Gość nocon
jezeli probujesz rozkochac niesmialego to zawsze bedzie ci trudniej , bo oni czasem mysla czy zwyczajnie go nie kokietujesz i sie nie bawisz sa podejrzliwi.

to idz z nim na piwooo powiedz ze masz ochote sie napic zimnego piwka moim zdaniem najlepiej zlapac kontakt wzrokowy pozatym latwiej sie wyluzowac przy piwie Jesli jest niesmialy

Gość zakochana w panu M.
ja jemu też sie podobam, czasami sie gapi na mnie, że aż mi jest głupio ale nic pozatym nie robi:(

Gość gvccv
usiadz mu na kolanach i sprawdz jego reakcje .