Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grosik83

Jaką piosenkę zaśpiewać na weselu dla męża??? pomóżcie!!!

Polecane posty

Gość Grosik83

Ludziska!! Chciałabym zrobić niespodziankę i zaśpiewać na naszym weselu jakąś piosenkę z dedykacją dla męża... no i zero pomysłów na piosenkę... Myślałam o "Małgośce" bo sama mam tak na imię ..;] Ale gdyby tak wsłuchać się w tekst to nie za bardzo pasuje.... pomóżcie please!!!

a szkoliłaś się gdzies w spiewie? bo jesli nie to daruj sobie ten pomysł bo gościom uszy zwiędną ;) mowie powaznie, byly tutaj juz takie pomysly, ale wszyscy sa zgodni, ze trzeba miec wiedze, JAK spiewac, bo niestety jak sie spiewa do szczotki podczas suzenia wlosow to sie zdaje, ze sie pieknie tworzy, ale jak przyjdzie do mikrofonu cos w rytm muzyki zlapac, dobrze oddechy brac, wyraznie wypowiadac slwoa to niestety wychodiz potem tylko żenada :o

Gość zakonnica zbereznica
Zaspiewaj mu "facet to swinia" ich troje. :P

moze kocham cie kochanie moje ;) uwazam ze to swietny pomysł twoj maz napewno bedzie wzruszony a goscmi sie nie przejmuj w koncu dla meza spiewasz a nie dla gosci

ja bym dla męża to wolala zaśpiewac jakos indywidualnie, wtedy może bylby wzruszony, ale jakbym miala ryczeć do mikrofonu jak polowa ludzi z Idola to wolalabym, aby 100 ludzi sie przy tmy nie emczylo lub mialo polewu :classic_cool:

sękata przeciez nie kazdy ryczy do mikrofonu :) niektorzy potrafa spiewac a moze chłopak autorki lubi jak ona spiewa

...mam pomysł!...100% playback,wystarczy ruszać ustami,ładnie wyglądać/w co nie wątpię/i stroić zaje...fajne miny,jak rasowa wokalistka.Na pewno się uda i Twój /doszły / będzie szczęśliwy z kobiety,którą już wkrótce.....itd,itd.Musisz jednak pewne rzeczy uzgodnić z kapelą,bez tego ani rusz:) :)

Gość TA OSTATNIA NIEDZIELE
:P

Gość grosik83
No więć w drodze wyjaśnienia śpiewanie to jedna z niewielu rzeczy jakie potrafię...;) i nie raz robiłam znajomym niespodzianki na weselach (po oczywiście wcześniejszym ustaleniu tego z kapelą...:) Tylko, ze teraz to musi byc cos takiego szczególnie dla mojego przyszlego m... Coś melodyjnego no i oczywiscie zeby reszta gosci mogla przy tej piosence tanczyc...bo w moim repertuarze jest w wiekszosci poezja śpiewana ktora na wesele definitywnie odpada bo pewnie itak zadna orkiestra by mi tego nie zagrała ;) Macie jakieś sensowne pomysły??

Gość campini
myślę ze to bardzo fajny pomysł i zaczęłam sie zastanawiać czy nie skopiowac twojego pomysłu. mój men zawsze chciał zębym mu coś zaspiewała a ja zawsze sie wstydziłam. podobno ładnie śpiewam więc moze isę przełamię;)

Gość Grosik83
No ba! pewnie, że zaśpiewaj :) To sie sprawdza na weselu! Tylko musi być TAJEMNICĄ ;) Ja pierwszy raz zaśpiewałam na weselu jak byłąm starszą, zrobiłąm niespodziankę Młodym.. i dopiero wtedy tak naprawde rozkrecila sie impreza... Jesli tylko potrafisz spiewac, to nie ma sie czego wstydzic! Teraz tylko pomyslmy nad jakims fajnym kawalkiem ;) Myslalam o "Niebieskiej piosence", jest śliczna, ale nie wiem czy nie lepiej cos zywszego bo przyjemniej jak kazdy tanczy, macha rekami a przynajmniej sie rusza niz tylko stoi i slucha...

Gość Grosik83
"Na nasze wesele" jest super, taka delikatna samba... ale trzebaby dostosowac tekst.. " ...ja bede ciebie nosił na rekach.."

Gość kijanka123213123
ja tez jestem za facet to swinia! swietny kawal! ludzie sie usmieja, mozesz zrobic maly miks i wybrac kilka piosenek takich fragmentow.

jest teraz taka fajna piosenka "męzu moj"i pasuje bo jest o milości

podoba mi się \"Chcę tu zostać\" Farby

Gość grosik83
filmik na you tubie raczej nie przemowi do mojej familii gdzie w połowie to muzycy ale autorka tego zacnego pomysłu może sama spróbować ;) Ale z tym mixem piosenek...niezłe, niezłe :D tylko wymagaloby juz wiecej zachodu ehhh

Gość facet to swinia
spiewa big cyc a nie ich troje !!!!!!!!

Gość monka1111
zaśpiewaj ,,Przetańczyć z toba chcę !!

lipnicka ma pleno romantycznych tekstow na pewno cos znajdziesz;)

ja swojemu też będę śpiewała piosenkę \"Dziękuję\" zespołu Varius Manx grać mi podkład będzie zespół na weselny :) http://inkakni.wrzuta.pl/audio/x63BAyqjuq/varius_manx_-_dziekuje_ci kiedyś śpiewałam i nie wstydzę się swojego głosu, a słowa tej piosenki pasują dla mnie idealnie do chwili i do koloru oczy Narzeczonego ;)

Gość a co powiesz na...
"Aniele Mój" Magdy Femme. Posłuchaj koniecznie.

Gość pewnie coś lubi
pewnie ma jakies swoje numery- ulubione, albo macie coś, co Was łączy- jakies kawałki, które dla Was są wyjątkowe- coś takiego mu zaśpiewaj

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
i don't want to miss a thing - aerosmith - piękna piosenka, tekst świetny

Gość aniuka
proponuje "kłam proszę kłam" Karoliny Kozak

Zabobon :) Pani Młoda może zaśpiewać na swoim weselu, może nawet stanąć na głowie, zrobić fikołka tudzież skakać przez kozła, jeśli ma taką ochotę a Pan Młody lubi tego rodzaju atrakcje :) A ksiądz... nie jest najlepszym ekspertem w tej dziedzinie ;) PS. Mam nadzieję, że to prowokacja ;)