Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pudelmania

Liposukcja, lipoliza a może SmartLipo????

Polecane posty

Gość margo35
nie ma co zastanawiać się tylko pojechać do renomowanej kliniki chirurgii plastycznej i oddessać się.najlepiej pogadać z lekarzem, bo może wystarczy większa aktywność ruchowa. mój mąż po 3 miesięcznej aktywności na siłowni zrzucił 8 kg i zostały mu jedynie boczki i tłuszczyk w nadbrzuszu.oddessał się liposukcją laserowa accusculpt. skóra się ujędrniła i obkurczyła po 3 m-cach od zabiegu.no i teraz szczyci sie swoja tareczką na brzuszku.za zabieg zapłaciliśmy w Poznaniu 6 tyś.

Gość mega123
odradzam smartlipo miałam z odsysaniem zero efektu a do tego mega dziury i nierówności.

Gość Piotr Osuch
Liposukcja to liposukcja. Smartlipo i inne to może nowość ale i marketing. Oczekując wyniku nie należy szukać sprzętu tylko specjalisty, który ma doświadczenie, dobre wyniki i adekwatną cenę. Przecież nie chodzi o to aby się zoperowac jakąś mniej lub bardziej popularną metodą, tylko uzyskać zamierzony efekt. Jeżeli specjalista robi to dobrze to niech zrobi to tą metodą, którą proponuje. Pozdrwam Piotr Osuch chirurg plastyk

Gość VASER lipo
Witam, Generalnie jest tak: LIPOLIZA to nie liposukcja i jesli chce sie uzyskac satysfakcjonujacy efekt na wiekszej lokalizacji, to trzeba byc CIERPLIWYM. LIPOSUKCJA: - KLASYCZNA to rzeznia. zabieg trudny, niebezpieczny (tak, tak, sa po nim zgony http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed?term=liposuction%20death) - WODNA, czyli Body Jet to taka sama rzeznia - co to za roznica, czy rozrywa sie tkanki stalowoa rura, czy olbrzymim cisnieniem wody?? - SMARTLIPO - urzadzenia dostepne w Polsce to przestarzala kicha. Urzadzenia sa tak slabe, ze nie dosc ze daja marne efekty, to jeszcze czesto parza! - VASER to jest rewolucja! Zrobienie 3 litrow w znieczuleniu miejscowym, prawie bezbolesne Po zabiegu spokojnie sie wychodzi do domu Nie dosc, ze nie ma nierownosci, to jeszcze mozna RZEZBIC cialo! FILMIK http://www.youtube.com/watch?v=Muu0XWtFD0U PRAWDA, ZE SZOK??? STRONY: www.vaser.com http://www.vaserlipo.pl/ http://www.dermamed.com.pl/VASER_-_rewolucja_w_liposukcji_NOWO%C5%9A%C4%86!_a116.html http://www.estmedica.pl/vaser.html http://www.vaserliposystem.pl/ A TUTAJ O RZEZBIENIU SYWETKI: http://www.czasnazmiane.pl/artykuly/Liposukcja/__VASER_Hi_Def_(Lipomioplastyka)_-_precyzyjne_modelowanie_sylwetki.html

Gość Jahhaaaaa
Am we Francji juz zakazali lipolizy laserowej, bo jest niebezpieczna i powoduje powikłania. W Polsce tez tak najprawdopodobniej bedzie niedługo..

Gość andr
CO Ty? a dlaczego, ja jestem po zabiegu, przerażasz mnie...

Gość andr
To prawda, chodzi o to ze lipoliza nie odsysa tłuszczu - czyli w organizmie zostają resztki po zniszczonych komórkach tłuszczu. Wszystkie takie metody - czyli np Ultrashape, Liposonix czy smart lipo są już zabronione. Ale jak Ci nic nie jest do tej pory, to pewnie bedzie dobrze. A najlepiej to do swojego lekarza zadzwoń i zapytaj go o to

Gość Jahhaaaaa
@andr - miało być w treści postu a wkleiłam zamiast nika swojego. :D Ja tez mialam iśc na smart lipo ale teraz to mnie wołami nie zaciągną. Co z tego, ze taniej, skoro zdrowie mozna stracić. Teraz myśle jaką inną metodę wybrać?

Gość Kabasik54
Może jakieś szczegóły, linki?? metody mają zgodę Amerykańskiego FDA, więc dla mnie to czarny PR i próba manipulacji.

Gość Jahhaaaaa
Mnie to powiedziała znajoma, której matka ma gabinet z UltraShape w Marsylii. Kobieta jest załamana, bo dopiero zainwestowała w sprzęt

Gość wrrrrrrrrrrrrrrr
Ale mnie nastarszyłyście, ja tez jestem po smart.. Co tera robić kurcze? Dobrze ze sie powstrzymałam jeszcze i nie poszłam drygi raz. No ale poki co nic mi nie jest..

Gość wrrrrrrrrrrrrrrr
Macie więcej info o tym?

Gość Ulazula444
Ja widziałam tylko ten link powyzej, ale nie sprawdzałam więcej. ALe najlepiej zadzwoń do swojego gabinetu gdzie robiłaś i tam się dowiedz co i jak

Gość Ulazula444
A czy to dotyczt Body Tite tez?????? Nie straszcie mnie!

Gość erykahbad
Wez, czytaj dokladnie Ula a nie panikuj. Tam jest napisane, ze wszystkie metdoy, ktore zostawiają resztki tłuszczu w orgaznizmie.. A liposukcja zadna tak nie działa

Gość krotika
Dość dobrze wszystkie metody odsysania tłuszczu są opisane na stornie tej warszawskiej kliniki - http://www.iqmedica.pl/odsysanie-tluszczu,13,3.html faktycznie nie ma co panikować. Najlepiej przed wyborem odpowiedniej metody szczerze porozmawiać ze specjalistą, który doradzi odpowiednią rzecz do naszego ciała.

Gość marzena______
@Hicaria, ale tam jest napisane, ze organizm sam wydala. Czyli jednak nie odsysa??

Gość erykahbad
no właśnie .....

Gość magnolijkkaaa
SPoko, ja tez byłam na Body Tite "bryczesów"- tego nie wycofują i jest bezpieczne. A tak to bym się bała teraz jak cholera.

Do już po zabiegu też zastanawiam się nad zabiegiem w Sulęcinie. Możesz mi coś napisać jak to wyglądało? Pisałaś że najpierw był Body Jet a potem Smartlipo jak to wyglądał i ile zapłaciłaś? Możesz mi przesłać zdjęcia?

Gość mmnich
UWAGA do WSZYSTKICH FORUMOWICZEK, Jeżeli jesteście w jakikolwiek sposób poszkodowane przez panią K.Turczyńską z Sulęcina proszę o kontakt michal.mnich@gmail.com Nie jest i nigdy nie była lekarzem o specjalziacji chirurgii plastycznej/estetycznej tylko medycyny pracy i epidemiologii. W jej sprawie właśnie zakończyło się postępowanie i Okręgowy Rzecznik Odpowiedzialności Zawodowej postawił jej zarzut narażenia mnie na utratę zdrowia i życia, gdyż bez Dokumentacja jest dla WAS do wglądu Nie róbice u niej żadnych zabiegów, tylko od was pieniądze wyciągnie. Proszę was o kontakt, jeśli czujecie się poszkodowane michal.mnich@gmail.com

Gość renner71
UWAGA!!! do osob pokrzywdzonych przez KATARZYNA TURCZYŃSKA- lekarza medycyny pracy ogłaszającego się jako dermatolog, lekarz medycyny estetycznej itd Jesli chcecie uzyskac odszkodowanie to napiszcie.juz kilka spraw jest prowadzonych przeciwko pani Turczynskiej. Ma ograniczenie wykonywania zawodu w związku z tym ze uszkodzila wielu osoba ciało. Ma postawione również zarzuty przez okręgowego rzecznika odpowiedzialnosci zawodowej. Kontakt renner71@o2.pl

Gość maria_434
Polecam urzadzenie CryoLab w polaczeniu z Icoone i Ultrasoiund RF CryoLab. Robilam w Warszawie dwa zabiegi i efekty juz widze (choc to dopiero dwa tygodnie od zabiegu).o jest kriolipoliza na swietnym wloskim urzadzeniu, w polsce narazie tylko w warszawie. Zabieg nie jest strasznie nieprzyjemny, troche dziala na wyobraznie, ale da sie przezyc. Po pierwszym zabiegu na drugi dzien mialam o,5kg mniej! Teraz mam juz 2 kg mniej, ale najbardziej to widac w obwodzie na brzuchu. Super zabieg polecam bardzo. Caly czas czuje ze jest mnie coraz mniej, dodatkowo ten Icoone rewelacja. I ujedrniam tez wewnetrzna strone ud - na CryoLab Ultrasound RF (co tydzien chodze) i raz robilam zaffiro. Po prostu bajka. Zamierzam na tego CryoLaba chodzic przez cala jesien i zime, zeby na wiosne tylko nieco sie ujedrnic! Nie moge sie doczekac nastepnej wiosny! :)

HEJ DZIEWCZYNY. JESTEM Z GDANSKA I CHCIALABYM USUNAC TROCHE TLUSZCZU Z BRZUCHA I UD. KTORY LEKARZ NAJLEPSZY I GODNY POLECENIA? DR.JANKAU, GRUDZINSKI CZYMURASKO-KUZMA? PROSZE O OPINIE JESLI KTORAS Z WAS MIALA U KTOREGOS COS ROBIONE..

HEJ DZIEWCZYNY. JESTEM Z GDANSKA I CHCIALABYM USUNAC TROCHE TLUSZCZU Z BRZUCHA I UD. KTORY LEKARZ NAJLEPSZY I GODNY POLECENIA? DR.JANKAU, GRUDZINSKI CZYMURASKO-KUZMA? PROSZE O OPINIE JESLI KTORAS Z WAS MIALA U KTOREGOS COS ROBIONE..

Gość kasik_kasik
na zbędny tłuszcz i modelowanie sylwetki mogę polecić w warszawie zabieg ultrashape łączony z velashape, dla mnie była to rewelka, polecam jak najbardziej