Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość never_mind

Jak zwrócić JEGO uwagę?

Polecane posty

Gość never_mind

No temat nr 1423650934 o tej samej tematyce, ale dla każdej z kobiet JEJ sytuacja jest wyjątkowa. Zacznijmy od tego, że znam GO już sporo czasu. Znam wylącznie z widzenia. Podoba mi się od... pół roku. Mam 18 lat, on 22. Kiedyś nie zwracał na mnie zupełnie uwagi, wiadomo - gówniara. Ostatnio dowiedziałam się, że Jego kolegom strasznie sie podobam (od jednego z nich zresztą), zaczął mi mówić "cześć" (zupełnie bez powodu). Byliśmy na jednej imprezie ostatnio. Poprosił mnie do tańca. Po kilku kawałkach musiał iść, dał mi buzi w policzek. Nanana. A ja się oczywiście zadurzyłam. No i teraz dalej. Nie robiłam nic, od niego też nie bylo kontaktu. Napisałam w końcu sms "jak po imprezie, szkoda ze sie musiales tak szybko zmyć" itd. Odpisał, że tak powiem od niechcenia: "też żałuje, pewnie było ciekawie, pozdrawiam." No i moje wnioski są takie, że on chyba nie jest zainteresowany. Da się coś zrobić żeby jednak był? BŁAGAM o Wasze doświadczenia i rady.

Gość never_mind
;)

Gość never_mind
no daaajcie, to ważne dla mnie.

Gość never_mind
up

Gość nie znam sie

dowiedz sie gdzie i kiedy gdzies będzie i tam tez idź i niby przypadkiem sie spotkajcie...potem mozesz pójść znowu na impreze na której on bedzie i zakumpluj sie z jego kumplami...niech cie bardziej pozna

Gość never_mind
A to nie jest tak, że skoro nie wpadłam mu w oko przez tyle lat to i teraz nie da rady?

Gość never_mind
up

Nie potrafie ci powiedziec. ja jak poznalam mego chlopa na imprezie to od razu chcial sie ze mna umowic i ja nic nie musialam robic.

Gość hdgdsfss
daj sobie spokoj. DO MILOSCI NIKOGO NIE ZMUSISZ. i odpusc sobie te dziecinne gierki. jakby mial zwrocic na ciebie uwage to by zwrocil bez zadnych sztuczek, pzdr