Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oooluskiaaa

Ta trzecia - piłka

Polecane posty

Gość oooluskiaaa

Powiedzcie mi co takiego jest w piłce nożnej, czego ja nie mam??? Niby jesteśmy tylko we dwoje, ale zawsze w pobliżu jest jeszcze ta trzecia - piłka! Byle mecz i on siedzi przed telewizorem, sam albo z kumplami. To zaczyna byc męczące. Rozumiem, że każdy musi mieć trochę swobody, ale przecież sezon na piłkę trwa przez większość roku i wlasciwie tak razem jestesmy tylko w zimie. Ostatnio pojechal specjalnie do moich rodzicow, wizął od nich rachunki za telefon i zarejestrowal ich w tp, ze a nuż wygrają wyjazd na mistrzostwa. Jak wygrają to oczywiscie on jedzie. Nasz telefon tez zarejestrowal, swoich rodzicow tez...To jakieś uzależnienie. Jak go zmienic? Tylko nie mowcie ze mam zmienic faceta...

Gość Wilku
sprytny facet :) Na meczyk pojedzie, ciekaw, czy jak wygra 2008 Euro, to się podzieli z rodziną ? ;)

Gość yyyyy...
to dupa nie facet :o ja tam jeżdzę na prawie każdy mecz :classic_cool: a że mój kotek mnie kocha 👄 rozumie to doskonale :) i wie, że największą głupotą z jej strony byłoby gdyby kazała mi wybierać między piłką a sobą :)

Gość to Euro2008 tez jedziesz
to teraz na Euro2008 tez jedziesz? szczesciarz, sprzedaj mi patent skad brac na takie rzeczy kase. ja juz nawet probowalem roznych konkursow, jak nigdy nie gralem, ostatnio wlasnie TP i BZ WBK, ale wiadomo, szanse sa, jakie sa...

a tam, poprostu n ie rozumiesz jego pasji, ten sport dostarcza wielu emocji ja sama bardzo lubię piłkę nożną, nie wyobrażam sobie żebym mogła opuścić mecz naszej reprezentacji na euro 2008, chociaż będę oglądać przed tv, gdyby wyłączyli akurat prąd chyba szyby bym powybijała w elektowni ha ha zresztą ciesz się, że twój chłopak nie pasjonuje się powiedzy obserwacją zwierząt, lub astronomią, to byś miała dopiero przechlapane

Gość karata
Najlepszy sposób - zacznij sama się tym interesować. Zamiast narzekać na partnera przyłącz się do niego podczas oglądania. Wyjdźcie razem na mecz. Może pojedźcie na to Euro, mój chłopak wygrał właśnie w tp i jedziemy za to do Austrii. On obejrzy sobie mecz, a ja zobaczę Alpy :)

Gość 5656
ale ma dziewczyna problem;) ja tam bym sie cieszyla że sie pilka interesuje a jakby jeszcze gral to już wogole PILKARZE SA BARZDOOO FAJNI:)