Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robię ankietę

Zgodzić się na spotkanie, jeśli czuję, że to nie będzie to?

Polecane posty

Gość robię ankietę

Po co ma sobie chłopak robić nadzieję. Ale z drugiej strony może ja się mylę i warto iść. Tylko z jeszcze innej strony nie chcę tracić dobrego kolegi, który po spotkaniu może się obrazić, jeśli stwierdzę, że to nie to i nie będę chciała spotkać się po raz kolejny (tak bywa, wiem z autopsji i opowiadań koleżanek).

Gość Rozczarowana...
Idź, ale trzymaj go na dystans. No, chyba że z góry wiesz, że na pewno nigdy nic z tego nie wyjdzie, to nie idź.

Gość nie wiem - zależy
ja się ostatnio tak zgodziłam i po jednym spotkaniu (jak już mu powiedziałam że nic z tego) facet miał pretensje że dałam mu szansę i robił wyrzuty że TAK PÓŹNO (!!!) mu powiedziałam że nic z tego.... bo on się zdążył już zaangażować... ech

Gość czy wypada
Raczej nie.

jedno spotkanie zawsze jest OK, przecież kazdy normalnie postrzegajacy świat człowiek wie, że z tego nie musi być od razu wielkiej miłości :-)

Miałam podobne przeboje z kolesiem... Niby kumpel, niby zwykłe wyjście, a jednak on potraktował to jak randkę i myślał, że po jednym spotkaniu zostanę jego dziewczyną, pózniej żoną, a w końcu matka jego dzieci... No to sie biedaczek troszkę przeliczył. Delikatnie mu uzmysłowiłam, że jest tylko kumplem, to wziął i się obraził... Ugodzone zostało męskie ego... Więc uważaj. :)