Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość socjo-log

Ankieta odnośnie Naszej-Klasy

Polecane posty

Gość fdg nuj6fhyygmumujkhjkkh
sorry, za duzo skopiowalam:P PROPONUJE DODAC PYTANIE: > co sadzicie o osobach ktore zamieszczaja w znajomych nieistniejac e postacie? z filmow, bajek, fancluby, rody nazwisk x 5, miasta, itp?

Gość socjo-log
Dzięki serdeczne za spostrzeżenia.

Gość litija
Prosze wszystkich chetnych o wypełnienie krótkiej ankiety dotyczącej portalu Nasza-Klasa: ( Proszę skopiujcie posta i wklejcie jako odpowiedz do tematu z odpowiedziami) 1.Co sądzisz o ludziach którzy mają w kontaktach wielu znajomych? Dwojako: Albo osoby dbające o pozory, popularne w szkole, wolące wielu znajomych którymi można się pochwalić niż kilku sprawdzonych przyjaciół, albo osoby tyrane w szkole które chcą teraz pokazać jakie są obecnie przebojowe i super 2.Co sądzisz o dziewczynach zamieszczających swoje zdjęcia w róznych pozach? Również dwojako: Albo brzydule ze szkół, które wyrosły na motyle, albo osoby które myślą, że może ktoś się nimi zainteresuje, osoby raczej samotne 3. Co sądzisz o mężczyznach, którzy w swym profilu zamieszczają zdjęcia bez koszulki? Odp.. to samo co wyzej. 4. Co sądzisz o osobach które zamieszczają tylko jedno zdjęcie w swoim profilu? Są normalne, uważają, że nk jest potrzebna do podstawowego celu a nie lansu 5. Co sądzisz o osobach zamieszczających opisy zdjęć typu: Turcja 2008, Mój domek, Mój Misiu? Pokazywanie narzeczonego chłopaka świadczy o tym, że takie dziewczyny nie miały powodzenia w szkole i teraz chcą pokazać że ktoś je chciał. Osoby w szkole którym się gorzej powodziło chcą pokazać że jednak mają pieniądze. 6. Co sądzisz o osobach które ukrywają szkoły do których chodzą? Nie chcą aby niepowołane osoby mialy dostęp do tych danych 7. Co sądzisz o osobach które zapisują się do szkoł zagranicznych, lub stwarzają profil szkoly Erasmus, Sokrates? Zwykły lans, chcą się dowartościować

1.Co sądzisz o ludziach którzy mają w kontaktach wielu znajomych? Odp: uważam, że niema osoby, która kolegowałaby się bardzo zażyle z trzystoma osobami, w związku z tym słowo "znajomy" (zamiast kolega/koleżanka) jest odpowiednie. Ale jednocześnie uważam, że taką ilość posiadają osoby, które były/są znane/popularne w swoim mieście/szkole i to oni są w większości zapraszani. 2.Co sądzisz o dziewczynach zamieszczających swoje zdjęcia w różnych pozach? Odp: według mnie to osoby, które w szkole były szarymi myszkami, na które nikt nie zwracał uwagi, a takimi zdjęciami chcą pokazać znajomym z dawnych lat (szczególnie chłopakom), jak się zmieniły i jakie z nich potrafią być fajne laski:) Drugi powód to wciąż ciągnąca się mała pewność siebie. 3. Co sądzisz o mężczyznach, którzy w swym profilu zamieszczają zdjęcia bez koszulki? Odp: jeśli jeszcze mają co pokazać to spoko, gorzej jak wyglądają jak szkieletor albo napompowany balon. A tak poważnie to jeśli jest to zdjęcie z plaży to w porządku, a jeśli z własnego pokoju to jest to żenua:) 4. Co sądzisz o osobach które zamieszczają tylko jedno zdjęcie w swoim profilu? Odp: wstydzą się lub są skromne. 5. Co sądzisz o osobach zamieszczających opisy zdjęć typu: Turcja 2008, Mój domek, Mój Misiu? Odp: oczywiście jest to chęć pochwalenia się (zapewne nie we wszystkich przypadkach), ale wcale mnie to nie dziwi bo w końcu na naszej-klasie prezentujemy się często osobom po wielu wielu latach i chcemy pokazać nie tylko jak zmienił się nasz wygląd, ale też co osiągnęliśmy. 6. Co sądzisz o osobach które ukrywają szkoły do których chodzą? Odp: może nie chodziły do żadnej :P A może po prostu założyły profil, żeby oglądać innych a one wcale nie mają ochoty na odnawianie znajomości i bycie znalezionym na portalu. 7. Co sądzisz o osobach które zapisują się do szkoł zagranicznych, lub stwarzają profil szkoly Erasmus, Sokrates? Odp: jeśli faktycznie tam uczęszczały (no bo w sumie po co ktoś miałby się zapisywać do szkoły do której nie chodził) to patrzę z podziwem i lekką zazdrością:)

Gość socjo-log
Zapraszam nadal do wypelniania ankiety. Musze miec ich 100.

1.Co sądzisz o ludziach którzy mają w kontaktach wielu znajomych? Odp... - to zalezy, ale z tego co widze to To jest kolekcjonowanie, zapraszaja kazdego 2.Co sądzisz o dziewczynach zamieszczających swoje zdjęcia w róznych pozach? Odp.. - chca sie pokazac z drugiej strona jakiej??..... (w ten sposob chca podbudawac swoje ego) 3. Co sądzisz o mężczyznach, którzy w swym profilu zamieszczają zdjęcia bez koszulki? Odp.. - tez chca sie pokazac (w ten sposob chca podbudawac swoje ego) 4. Co sądzisz o osobach które zamieszczają tylko jedno zdjęcie w swoim profilu? Odp.. nic, normalni, ok. 5. Co sądzisz o osobach zamieszczających opisy zdjęć typu: Turcja 2008, Mój domek, Mój Misiu? Odp.. - (w ten sposob chca podbudawac swoje ego) jakies kompleksy, chca zeby im zazdroscic czy cos w tym stylu 6. Co sądzisz o osobach które ukrywają szkoły do których chodzą? Odp.. - chca zachowac pewnego rodzaju anonimowosc, ok. 7. Co sądzisz o osobach które zapisują się do szkoł zagranicznych, lub stwarzają profil szkoly Erasmus, Sokrates? Odp.. - przeciesz tam tez mieli swoich znajomych, grupe itd. wiec ok.

Gość socjo-log
Ostatnie pytanie: chodzi o to co myślicie o osobach ktore tworza szkole np. Erasmus w innym kraju jak i tak wiedza ze sa jedyna osoba ktora na takiego erasmusa wyjechala albo np. wyjechala z jedna kolezanka ktora zna na codzien i razem sie zapisuja do takiej klasy.

Gość taka jedna tez z n-k
Odp. 1 To zależy jak dużo tych znajomych, czy ok. 200 osób (bardzo prawdopodobna liczba - OK) a może 500 (kolekcjonowanie nazwisk i mija się z celem bo i tak nie utrzymuję się z nimi kontaktu - pokazówka) Odp. 2 Zazwyczaj chęć zaprezentowania swoich wdzięków i pokazania jaka z niej gorąca laska/ urocza dziewczynka itp. Odp. 3 Podobnie jak w punkcie poprzednim ma na celu zaprezentowanie swoich walorów fizycznych i wyrywanie gorącej laski/ uroczej dziewczynki itp. Odp. 4 Ma ono ułatwić rozpoznanie przez znajomych, są to zazwyczaj osoby, które nie uważają wygląd za najważniejszy albo nie są zbyt fotogeniczne Odp. 5 Z jednej strony chcą się pochwalić, że im się powiodło w życiu, gdzieś byli, zwiedzili, poznali miłość swojego życia... Druga opcja, kontaktują się na forum ze znajomymi z którymi nie widują się zbyt często i dzięki tym zdjęciom, obrazują to jak spędzają czas wolny, jak dzieciaczki rosną, miłość kwitnie itd. Odp. 6 Jestem jak najbardziej za ukrywaniem niektórych danych, ponieważ mogą być użyte przeciwko nam. Gdyby ktoś chciałby nam zaszkodzić, ma wszystko jak na dłoni, najważniejsze dane personalne, brakuję tylko numerów PESEL i NIP. Jeśli ukryte są szkoły to i tak widzą nas koledzy i koleżanki z klasy. Odp. 7 Na pewno nie po to, żeby znaleźć znajomych :P osobiście nie przeszkadza mi to

Gość koziolek matoelk
1-7 matoły !

Gość kkkakakkaka
1.Co sądzisz o ludziach którzy mają w kontaktach wielu znajomych? Odp...mysle ze na sile szukaja tych znajomych, sama zrobilam eksperyment i wyslalm zaproszenia nieznajomym, oczywiscie przyjeli 2.Co sądzisz o dziewczynach zamieszczających swoje zdjęcia w róznych pozach? Odp.. ogladaja za duzo telewizji i chyba mysla ze sa piekne 3. Co sądzisz o mężczyznach, którzy w swym profilu zamieszczają zdjęcia bez koszulki? fotomontaz napewno 4. Co sądzisz o osobach które zamieszczają tylko jedno zdjęcie w swoim profilu? Odp..to wystarczy by nas ludzie poznali 5. Co sądzisz o osobach zamieszczających opisy zdjęć typu: Turcja 2008, Mój domek, Mój Misiu? Odp..pustaki i powinni sie bac , bo ich ktos namierzy skoro tacy bogaci, pozatym niezle sie mozna dowartosciowac 6. Co sądzisz o osobach które ukrywają szkoły do których chodzą? Odp..po prostu nie skonczyli zbyt wielu szkol, ewentualnie kilka podstawowych, wiec nie ma sie czym chwalic 7. Co sądzisz o osobach które zapisują się do szkoł zagranicznych, lub stwarzają profil szkoly Erasmus, Sokrates? Odp..jakas sciema

1.Co sądzisz o ludziach którzy mają w kontaktach wielu znajomych? Odp...większości tych "znajomych" nie znają,wysyłają zaproszenia,by nabic licznik (sporo takich zaproszen dostałam np.od osób.które mieszkają na tym samym osiedlu,a gdy przechodzą obok-nawet się nie usmiechną) 2.Co sądzisz o dziewczynach zamieszczających swoje zdjęcia w róznych pozach? Odp..Żenada,1500 zdjęc i żadnego sensu.... 3. Co sądzisz o mężczyznach, którzy w swym profilu zamieszczają zdjęcia bez koszulki? Odp..Chcą sie pochwalic klatą,o ile ją mają 4. Co sądzisz o osobach które zamieszczają tylko jedno zdjęcie w swoim profilu? Odp..Normalni ludzie 5. Co sądzisz o osobach zamieszczających opisy zdjęć typu: Turcja 2008, Mój domek, Mój Misiu? Odp.. :O 6. Co sądzisz o osobach które ukrywają szkoły do których chodzą? Odp..nic 7. Co sądzisz o osobach które zapisują się do szkoł zagranicznych, lub stwarzają profil szkoly Erasmus, Sokrates? Odp..nic,jeśli piszą prawdę

Gość naszaklasa dla dziwakow
1.Co sądzisz o ludziach którzy mają w kontaktach wielu znajomych? Zalezy- jak wiem ze osoba jest lubiana to mysle ze ma duzo znajomych, jak osoba ktora znam byla zawsze uwazana za taka ktora ma malo znajomych to dziwnie na to patrze 2.Co sądzisz o dziewczynach zamieszczających swoje zdjęcia w róznych pozach? Chca pokazac jakie to one sa piekne. 3. Co sądzisz o mężczyznach, którzy w swym profilu zamieszczają zdjęcia bez koszulki? To samo. Chca pokazac jacy to sa playboje i jacy nie sa wspaniali. Dla mnie to kompletni debile. 4. Co sądzisz o osobach które zamieszczają tylko jedno zdjęcie w swoim profilu? Nie maja dostepu do komputera, albo nie chca za bardzo sie angazowac w ta strone, albo sa brzydcy i maja tylko jedno zdjecie gdzie ladnie wyszli. 5. Co sądzisz o osobach zamieszczających opisy zdjęć typu: Turcja 2008, Mój domek, Mój Misiu? Podpisy typu Turcja 2008 ok, ale typu Moj Misiu to juz nie bardzo. Po co takie podpisy skoro dodajemy do swoich znajomych nauczycieli- po co im to potrzebne? 6. Co sądzisz o osobach które ukrywają szkoły do których chodzą? Albo nie chca sie przyznac gdzie chodzili do szkoly, albo chca zachowac wieksza anonimowosc-szczegolnie ludzie z mniejszych miast kiedy to wszyscy z miesciny sie znaja. 7. Co sądzisz o osobach które zapisują się do szkoł zagranicznych, lub stwarzają profil szkoly Erasmus, Sokrates? Zenada- chwala sie ze sa madrzy. Zauwazylam ze ludzie zapisuja sie do takich klas i sa jedna osoba w tej klasie. NIe wiem po co wiec sie zapisuja.

Gość socjo-log
Ktos jeszcze ma ochote sie wypowiedziec?

tak sobie pomyslalam odnosnie pierwszego pytania. byloby zabawnie, gdyby na n-k pod iloscia znajomych byla jeszcze taka informacja - \"w tym: ilosc zaproszen przyjetych/ilosc zaproszen wyslanych\". wtedy byloby widac, kto jest naprawde taki popularny (czyli jemu wiekszosc ludzi wysyla), a kto tylko sie na takiego robi (czyli sam wysyla mnostwo zaproszen do wszystkich) :classic_cool: 🖐️

ja sie wypowiem :) 1.Co sądzisz o ludziach którzy mają w kontaktach wielu znajomych? Odp...Że zapraszaja ludzi ktorych a) nie znaja, b) znaja jedynie z widzenia, albo kojarzą, nie widze w tym szczerze mowiac nic dziwnego... 2.Co sądzisz o dziewczynach zamieszczających swoje zdjęcia w róznych pozach? Odp..10 zdjec z tej samej sesji, na ktorej zmienia sie tylko mina - bezsens. A jesli chodzi o pozy hmm..quasi-erotyczne - nasza klasa niestety staje sie drugą fotką.pl. przykre troche bo nie o to chodzilo... 3. Co sądzisz o mężczyznach, którzy w swym profilu zamieszczają zdjęcia bez koszulki? Odp..Że są szpanerami i pakerami. 4. Co sądzisz o osobach które zamieszczają tylko jedno zdjęcie w swoim profilu? Odp..Że tylko na jednym zdjeciu wyszly przyzwoicie :D 5. Co sądzisz o osobach zamieszczających opisy zdjęć typu: Turcja 2008, Mój domek, Mój Misiu? Odp..Moj Misiu - ok, Moje dziecko - tez ok (pod warunkiem, ze jest tylko JEDNO zdjecie), ale moj domek albo Egipt 2006 - zenada. LEczenie kompleksow, po prostu... 6. Co sądzisz o osobach które ukrywają szkoły do których chodzą? Odp..Nie spotkalam sie z tym i nie rozumiem tego, chyba tylko chodzi o wzgledy bezpieczenstwa, zeby ich ktos nie znalazł (?) 7. Co sądzisz o osobach które zapisują się do szkoł zagranicznych, lub stwarzają profil szkoly Erasmus, Sokrates? Odp..Że szpanują. Nie ma innego wytlumaczenia, bo najprawdopodobniej i tak sa jedynymi Polakami w danej szkole.

Nic nie sądzę o nk. Generalnie tam praktycznie nie zaglądam..

Gość oto moje odpowiedzi
1.Co sądzisz o ludziach którzy mają w kontaktach wielu znajomych? Odp... Albo są to ludzie, którzy faktycznie mają tylu znajomych (sama się zdziwiłam ilu ludzi znam:]), albo ludzie którzy dodają wszystkich, żeby kolekcjonowac, dowartościowac się... 2.Co sądzisz o dziewczynach zamieszczających swoje zdjęcia w róznych pozach? Odp.. żalezy w jakich pozach, ale pozy typu nachylenie, że piersi chca uciec spod i tak kusej bluzeczki, wypinania, dziwnie ustawione nogi, w pseudosekskownych pozycjach śmieszą mnie ( nie mówię tu o fotkach zroibionych ze smakiem w takich pozach, z jakiejs sesji, itp). 3. Co sądzisz o mężczyznach, którzy w swym profilu zamieszczają zdjęcia bez koszulki? Odp.. Jeśli widze kolesia z aparatem przy lustrze, gdzie jeszcze ten aparat widac, albo prężacego swojeg muskuły w pokoju to uważam, że chca sie dowartościowac. Jesli sa to zdjęcia z wakacji w naturalnej pozycji, lub np w tańcu...bardzo mi się podoba taka estetyka. 4. Co sądzisz o osobach które zamieszczają tylko jedno zdjęcie w swoim profilu? Odp.. Chca być tylko rozpoznane, albo dodadza zdjęcia później. 5. Co sądzisz o osobach zamieszczających opisy zdjęć typu: Turcja 2008, Mój domek, Mój Misiu? Odp.. Opis jak opis...jak ktos chce opisać , nie widze w tym niczego złego. 6. Co sądzisz o osobach które ukrywają szkoły do których chodzą? Odp.. Nie wiem..albo sie wstydza, albo zwyczajnie nie chca podac, co sie w jakis sposób kłoci z ideą tej strony. 7. Co sądzisz o osobach które zapisują się do szkoł zagranicznych, lub stwarzają profil szkoly Erasmus, Sokrates? Odp.. dowartościowują się, bo nie mają nic innego do zaoferowania.

Gość aneczka kuleczkaa
1.Co sądzisz o ludziach którzy mają w kontaktach wielu znajomych? Odp. Że albo mają faktycznie wielu znajomych, są bardzo towarzyscy, albo leczą kompleksy, pokazujac jak wiele maja znajomosci. Latwo to rozgryzc ktora z opcji ktore podalam jest przynalezna do danej osoby. 2.Co sądzisz o dziewczynach zamieszczających swoje zdjęcia w róznych pozach? Odp. Heheh różne pozy tzn ? Ale pewnie chodzi Ci o erotyczne. Szczerze ? Żal.pl :O 3. Co sądzisz o mężczyznach, którzy w swym profilu zamieszczają zdjęcia bez koszulki? Odp. Jak wyzej . 4. Co sądzisz o osobach które zamieszczają tylko jedno zdjęcie w swoim profilu? Odp. Że są wyluzowani i pewnie bym ich polubiła. 5. Co sądzisz o osobach zamieszczających opisy , Mój Misiu? Odp..zdjęć typu: Turcja 2008, Mój domek Nowobogaccy :P 6. Co sądzisz o osobach które ukrywają szkoły do których chodzą? Odp. Wstydzą się np. zawodówki hehehe 7. Co sądzisz o osobach które zapisują się do szkoł zagranicznych, lub stwarzają profil szkoly Erasmus, Sokrates? Odp. Brak zdania.

Gość ryzyk fizyk
1.że nie wpisują tylko swoich szkolnych znajomych że mają wielu znajomych że zbierają od kogo popadnie, co jest żenujące:O 2. że pomyliły portale i ,że prawdopodobnie jeszcze ją gdzieś zobaczę:P 3.że są w ciepłym miejscu że chcą się popisać, co też jest beznadziejne 4.że tyle im wystarczy , i że mają na tyle inteligentnych znajomych , którym taka inforacja wystarczy aby potwierdzić tożsamość. 5. że z góry zakładają ,że reszta społeczeństwa jest na tym samym poziomie inteligencji. 6.że nie mają albo nie chcę się tym chwalić, choć z drugiej strony jelsi np znajomy ma napisaną szkołę i np ileśtam osób w znajomych też się powtórzy to istnieje wysokie prawdoipodobnieństwo że ta osoba tez tam chodziła....więc takie ukrywanie jest do dupy. 7.nie wiem....jełśi znają się z imienia i nazwiska to pewnie bez problemu znajda się w normalny sposób i ewentualnie dodadzą się wzajemnie do znajomych...ot po prostu zbędna szufladkach na ludzi fajnych inaczej. nara

Gość mnie tam nie ma bo
.Co sądzisz o ludziach którzy mają w kontaktach wielu znajomych? Odp... dzisiaj wiem,że to debilne myślenie,ze im więcej tym bardziej cool-ciotki, dzieci kuzynów,sąsiadki, ludzie zpracy.W każdej klasie było nie więcej jak 30 osob, nie każdy się zapisał, nie każdy chce się znać a więc jesli brać pod uwagę podstawowkę, średnią i studia to jak uzbieracie 50 osób ( tylko ze szkół) to jest mniej-więcej w porządku- cała reszta to wstyd 2.Co sądzisz o dziewczynach zamieszczających swoje zdjęcia w róznych pozach? Odp..sądzę,że wszyscy mają ubaw od zbokoli po znajomych aż do obcych włącznie. to tzw. blondynki z kawałów 3. Co sądzisz o mężczyznach, którzy w swym profilu zamieszczają zdjęcia bez koszulki? Odp..że magistra nie mają :-) 4. Co sądzisz o osobach które zamieszczają tylko jedno zdjęcie w swoim profilu? Odp..to zalezy jakie zdjęcie, jeżeli "legitymacyjne "to mają dystans do tej zabawy a jeśli inne np. wokularach słonecznych zdaleka to albo są brzydale albo nie chcą się ujawniać 5. Co sądzisz o osobach zamieszczających opisy zdjęć typu: Turcja 2008, Mój domek, Mój Misiu? Odp..średnia krajowa pokazuje że osiągnęa średnią krajową sądząc że ktoś pomyśli o nich wyżej 6. Co sądzisz o osobach które ukrywają szkoły do których chodzą? Odp..nie w każdej szkole mieli dobre notowania albo teraz wstydzą się swojego dorobku 7. Co sądzisz o osobach które zapisują się do szkoł zagranicznych, lub stwarzają profil szkoly Erasmus, Sokrates? Odp..zawiadamiają resztę znajomych że są wyżej niż ci z punktu 5:-)

Gość socjo-log
Dzieki serdeczne za wypelnianie ankiety. Jezeli jest ktos jeszcze kto ma ochote sie wypowiedziec, to bardzo zapraszam!

Gość nie sadze zeby dziewczyna
Prosze wszystkich chetnych o wypełnienie krótkiej ankiety dotyczącej portalu Nasza-Klasa: ( Proszę skopiujcie posta i wklejcie jako odpowiedz do tematu z odpowiedziami) 1.Co sądzisz o ludziach którzy mają w kontaktach wielu znajomych? Odp...albo faktycznie maja (zwłaszcza sttarsi) albo wpisuja, kogo sie da na siłe 2.Co sądzisz o dziewczynach zamieszczających swoje zdjęcia w róznych pozach? Odp..Zalezy w jakich, jak w prowokujacych to głupie 3. Co sądzisz o mężczyznach, którzy w swym profilu zamieszczają zdjęcia bez koszulki? Odp..gogusie albo jajcarze 4. Co sądzisz o osobach które zamieszczają tylko jedno zdjęcie w swoim profilu? Odp..Chca zapelnic okienko, zeby nie bylo puste (np ja) 5. Co sądzisz o osobach zamieszczających opisy zdjęć typu: Turcja 2008, Mój domek, Mój Misiu? Odp..Widac to dla nich bardzo wazne 6. Co sądzisz o osobach które ukrywają szkoły do których chodzą? Odp..Mogłu jej nie lubic i ludzi z nia zwiazanych 7. Co sądzisz o osobach które zapisują się do szkoł zagranicznych, lub stwarzają profil szkoly Erasmus, Sokrates? Odp..Jesli tam chodzily, to sa ich klasy , wiec normalne

Gość
1.Co sądzisz o ludziach którzy mają w kontaktach wielu znajomych? zależy im na popularności 2.Co sądzisz o dziewczynach zamieszczających swoje zdjęcia w róznych pozach? chcą się popisać tym, co mają najlepszego 3. Co sądzisz o mężczyznach, którzy w swym profilu zamieszczają zdjęcia bez koszulki? jak wyżej :classic_cool: 4. Co sądzisz o osobach które zamieszczają tylko jedno zdjęcie w swoim profilu? nie zależy im na popularności czy pokazaniu się 5. Co sądzisz o osobach zamieszczających opisy zdjęć typu: Turcja 2008, Mój domek, Mój Misiu? chwalą się czym mogą :) 6. Co sądzisz o osobach które ukrywają szkoły do których chodzą? nie zależy im na tym, żeby się popisać zdobytymi papierkami :p 7. Co sądzisz o osobach które zapisują się do szkoł zagranicznych, lub stwarzają profil szkoly Erasmus, Sokrates? jeżeli tam chodziły to ok, nic o nich nie sądzę

1.Co sądzisz o ludziach którzy mają w kontaktach wielu znajomych? Odp...albo faktycznie są lubiani, znani itd. albo szukają na chama i lecą na ilość 2.Co sądzisz o dziewczynach zamieszczających swoje zdjęcia w róznych pozach? Odp..głupie i puste, lansują się 3. Co sądzisz o mężczyznach, którzy w swym profilu zamieszczają zdjęcia bez koszulki? Odp.. jak wyżej 4. Co sądzisz o osobach które zamieszczają tylko jedno zdjęcie w swoim profilu? Odp.. może nie umieją sami więcej dodać , może nie mają według nich więcej ciekawych itd. 5. Co sądzisz o osobach zamieszczających opisy zdjęć typu: Turcja 2008, Mój domek, Mój Misiu? Odp.. chcą się pochwalić, podzielić szczęściem itp 6. Co sądzisz o osobach które ukrywają szkoły do których chodzą? Odp.. głupota, jak sama nazwa wskazuje to jest portal dla szkół 7. Co sądzisz o osobach które zapisują się do szkoł zagranicznych, lub stwarzają profil szkoly Erasmus, Sokrates? Odp..przesada, z nudów zakładają na chama jakieś bzdurne klasy

Zastanawia mnie po co te pytania (jaki temat pracy np.) i dlaczego nie ma pytań dotyczących wieku/wykształcenia/płci/miejsca zamieszkania, które w badaniach socjologicznych są solą...

Gość iiiiiiiiiiihaha
1.czym wiecej znajomych tym prymitywniejszy osobnik....... 2.puste ,niedowartosciowane d..py 3.duza klatka maly ptaszek...... 4.wystarczy...ok 5.żenua...... 6.dziwaki 7.posrancy dziekuje za uwage

Gość ankietowana ....
1.Co sądzisz o ludziach którzy mają w kontaktach wielu znajomych? Odp. Stwierdzam ze to tylko pozory bo wiekszasc tych znajomych to jakies nowopoznane osoby ktore nieraz widzieli raz w zyciu Nie wiem, jak mozna "znac" ponad 300 osob, mam kolezanke ktora ma ponad 800 i zawsze mi przychodzi na mysl, ze kazdy wie, ze byla niepopularna i szukala akceptacji oraz dawala zadania domowe zeby sie przypodobac. 2.Co sądzisz o dziewczynach zamieszczających swoje zdjęcia w róznych pozach? Odp.. Ze chca sie pochwalic figura i jak sie wyrobily od chudych czasow szkoly 3. Co sądzisz o mężczyznach, którzy w swym profilu zamieszczają zdjęcia bez koszulki? Odp.. Nie widzialam zadnego ale czulabym politowanie 4. Co sądzisz o osobach które zamieszczają tylko jedno zdjęcie w swoim profilu? Odp.. Ze sa skromne, albo ze nie chca aby inni o nich za duzo wiedzieli 5. Co sądzisz o osobach zamieszczających opisy zdjęć typu: Turcja 2008, Mój domek, Mój Misiu? Odp.. Ze pokazuja co w zyciu robia 6. Co sądzisz o osobach które ukrywają szkoły do których chodzą? Odp.. Ze wstydza sie szkol do ktorych chodzili albo nie lubia swoich kolegow i nie chca zeby oni ogladali ich profile 7. Co sądzisz o osobach które zapisują się do szkoł zagranicznych, lub stwarzają profil szkoly Erasmus, Sokrates? a) Ze sa napuszone .... b) chca dodac jeszcze wiecej znajomych czyli kontynuacja Punktu 1. O ile Erasmus jeszcze ujdzie, bo o czyms swiadczy o tyle Miloscnicy Opery mnie smiesza, tak samo jak budza politowanie --- Karolina- wspaniale imie, Klan Rodziny Bociek, Fan Platkow Owsianych i inne durnoty .... Wydaje mi sie ze w ankiecie powinienes tez rozgraniczyc Turcja 2008 i Moj Mis ... to chyba jednak innni ludzie ...

Gość od-po-wiedź
Prosze wszystkich chetnych o wypełnienie krótkiej ankiety dotyczącej portalu Nasza-Klasa: ( Proszę skopiujcie posta i wklejcie jako odpowiedz do tematu z odpowiedziami) 1.Co sądzisz o ludziach którzy mają w kontaktach wielu znajomych? Nadal mają wielu znajomych :) 2.Co sądzisz o dziewczynach zamieszczających swoje zdjęcia w róznych pozach? Znają wiele póz ;) 3. Co sądzisz o mężczyznach, którzy w swym profilu zamieszczają zdjęcia bez koszulki? Wklejają fotki z gorących krajów ;) 4. Co sądzisz o osobach które zamieszczają tylko jedno zdjęcie w swoim profilu? Bateria w aparacie im się skończyła ? :D 5. Co sądzisz o osobach zamieszczających opisy zdjęć typu: Turcja 2008, Mój domek, Mój Misiu? Że w 2008 roku ta osoba ze swoim misiem była w Turcji :) 6. Co sądzisz o osobach które ukrywają szkoły do których chodzą? Nie wiem jak i kto coś ukrywanie na naszej kalsie ;) 7. Co sądzisz o osobach które zapisują się do szkoł zagranicznych, lub stwarzają profil szkoly Erasmus, Sokrates? Że korzystały z tych programów :) Z góry dzieki! Informuję, iż odpowiedzi posłuzą do mojej pracy. Z dołu proszę bardzo :D

Gość kajko i kokosz
1.Co sądzisz o ludziach którzy mają w kontaktach wielu znajomych? Odp... ZE MAJA WIELU ZNAJOMYCH. 2.Co sądzisz o dziewczynach zamieszczających swoje zdjęcia w róznych pozach? Odp..ZE UWAZAJA SIE ZA LADNE I CHCA ZEBY JE PODZIWIAC. 3. Co sądzisz o mężczyznach, którzy w swym profilu zamieszczają zdjęcia bez koszulki? Odp.. ZE UWAZAJA SIE ZA MACHO I CHCA ZEBY ICH PODZIWIAC. 4. Co sądzisz o osobach które zamieszczają tylko jedno zdjęcie w swoim profilu? Odp..ZE NIE MAJA CIEKAWYCH ZDJEC NA KOMPUTERZE, ALBO NIE CHCE IM SIE ICH ZAMIESZCZAC. 5. Co sądzisz o osobach zamieszczających opisy zdjęć typu: Turcja 2008, Mój domek, Mój Misiu? Odp..ZE PODPISUJA CO PRZEDSTAWIAJA ZDJECIA. 6. Co sądzisz o osobach które ukrywają szkoły do których chodzą? Odp..ZE SA PRZESADNIE NIEUFNE. 7. Co sądzisz o osobach które zapisują się do szkoł zagranicznych, lub stwarzają profil szkoly Erasmus, Sokrates? Odp.. ZE CHCA ZNALEZC ZNAJOMYCH Z ERASMUSA.

Gość kajko i kokosz
wlasciwie to nie bardzo napisalam co sadze o tych osobach, ale nie czuje sie na silach przeprowadzac psychoanalizy ludziom na podstawie zdjec z naszej klasy 🖐️