Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Holly Evil

Max przegięcie faceta...

Polecane posty

Kobieto faceci już tak mają :) Oni są jak duże dzieci :) I jak Ty zaczynasz np coś w żart obracać, to oni nie mogą pozostać dłużni... Wiesz .... Męskie EGO ponad wszystko :D

Ach te wszystkie kochające szczerość i bezośredniość panienki... Facet autorki powinien zaprosić ją na kolacje i z usmiechem na twarzy powiedzieć: "Wybacz, ale kompletnie mnie juz nie podniecasz. Szybciej dostaje erekcji patrzc na Renate Beger, niz na Ciebie. Gdy Cie pieprze, mysle o swoich kolezankach, bo inaczej czułbym sie jakbym posuwał kłode drewna. Myśl o Tobie wywołuje u mnie wymioty. Transmisja w tv regionalnej z obchodów 10 rocznicy założenia Dzielnicowego Klubu Seniora to super ciekawe przeżycie w porownaniu ze spędzaniem czasu z Tobą. A teraz prosze wyjdź, bo chcialbym zjesc, a spożywanie posilkow parzac na Ciebie jest po prostu obrzydliwe ale powinnas byc mi wdzieczna za szczserosc i bezosredniosc, bo nie chcialem zrywac przez gg - to byloby chamskie" Milo by bylo, co? :)

komiczne...daruj sobie.... trzymaj sie autorko, wiem co czujesz bo przeszlam to samo, szkoda gadać. Dorosły facet a nie ma odwagi powiedzieć kilku słów,,, :O

przegięciem absolutnym byloby dyskretne zniknięcie, fakt, gg jest nieeleganckie, ale ciesz się, ze zrobił to chociaż w taki spsób, przynajmniej wiesz, na czym stoisz.

Gość Holly Evil
Jestem mu właśnie wdzięczna, że w ogóle poinformował mnie... Zawsze mógł zacząć udawać, że przechodzi jakąś amnezję wybiórczą i nie wie kim jestem :P To by była dopiero trauma :P