Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Warkocz Komety

Marzenie każdego mężczyzny

Polecane posty

ehhh....Maniuś to już mi ulzyło 👄 a dzień stał się piękniejszy i kwiaty mocniej pachną 🌼 i ptaki głośniej spiewają ;)

chyba to był tupot białych mew ale nie byłes osamotniony w tym cierpieniu, bo ja równiez wczoraj byłam lekko zmęczona na spacer poszłam dopiero ok 18 i zjadłam obiadokolację w Chaczapuri na Małym Rynku :D

ale my strzelamy do mew :classic_cool: Ja nie jadłem nic :o dopiero dziś rano w mym umyśle ukazał się malutki kiszony ogóreczek :o

Nie wiem czy pomysł kiszonego ogóreczka na zwojowany zołądek jest dobry....:o Może cos lżejszego, delikatniszego ;) No i dużo sexu :D

Sex odpada :o nie chciałbym zafundować partnerce vomitu :o Ogórki są świetne :classic_cool: no i kapusta kiszona :P brumko to ja doniosę że donosiłaś [wsciekly :P] Już po ciebie jadę z IPN-u

to przepij wodą spod ogóra :classic_cool: a zjadłabym teraz surówke z kapusty kiszonej...może bys tak Manius podrzucił mi :classic_cool:

Że też mnie podkusiło z tym donoszeniem. Człowiek kłapnie klawiaturą i kłopoty jak nic z tego będą :-(

wiecie co normalnie krew zalewa.... na portalu nasz klasa..jakiś qrva debil sie podszył za mnie i wkleił moje zdjęcie...robi tak tez z osobami z mojej klasy, a ja jestem tam moderatorem ;o i nie wyabiam już z tym poyebancem :o

brumko nieśmiało? aż tak piękna? :P Warkocz zbanuj chooja jeśli się da ale najpierw daj link do tego profilu :o

jak zabanuje jeden profil to pofszywa się pod następna osobę qrva, myslałam ze w tym wieku juz ludzie są mądrzejsi, ale okazuje się ze jaki był matoł w Sz.P. to taki pozostał 😭 sprytnie z tym linkiem wymysliłes Maniuś :classic_cool: