Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziewczyna z pomarańczami

zauroczyłam sie

Polecane posty

facetem z którym mam kontakty zawodowe. Coraz trudniej mi sie z nim pracuje, a mam zobowiązania wobec swojej firmy i nie mogę tego przerwać. Nie chce żeby coś się miedzy nami wydarzyło bo raz że mam męza a dwa on też jest w stałym związku. On bardzo mnie pociąga!

Gość koleżanka75
Dopóki będziesz używała ROZUMU to opanujesz żądze. Staraj się opanować, bo to tylko chemia.

Gość hdgdsfss
ktos tu kiedys dobrze napisal: wyobraź sobie zapach jego smierdzacych gaci i skarpetek, albo zapach po jego wyjsciu z wc. zaraz ci zauroczenie przejdzie :D

Kierowanie sie tylko emocjami świadczy o niedojrzałości . I nie mow tylko , że tak mowie bo nigdy nie przeżylam . Przeżyłam , przeżyłam ...i żyje nadal ... bez obciażonego sumienia przynajmniej w takiej sprawie.

Gość koleżanka75
zadbany czy nie, tu nie o to chodzi. Odpowiedz sobie czy jesteś gotowa na rozwód i rozpieprzenie jego związku. Na czyichś nieszczęściach swojego szczęścia nie zbudujesz.

Cos ci się pieprzy w związku skoro szukasz odskoczni. Odbuduj relacje z mężem , gdzieś wyjedźcie , przeżyjcie romantyczne chwile :p

Gość koleżanka75
moja droga, "co zrobić, żeby nie rozłożyć nóg?" PROSTE: UŻYWAJ ROZUMU. To właśnie świadomość tego, że zdrada to coś NAJGORSZEGO powinna Cię chłodzić. Poza tym, myślenie to to, co różni nas od zwierząt. Zdradzacze to zwierzęta kierujące się tylko chucią. Chyba aż tak źle z Tobą nie jest, prawda? Jesteś CZŁOWIEKIEM, masz rozum, masz uczucia, zdolność postawienia się w sytuacji drugiej osoby (tzw. empatia). Chciałabyś być zdradzona? Zapewne nie, więc sama również tego nie rób. ROZUM, MYŚLENIE, świadomość KONSEKWENCJI (raz okażesz się dziwką to niestety dziwką umrzesz). To na pewno pozwoli Ci przetrwać.

Wiesz po pierwsze nie masz pewności , że on tez jest zauroczony , po drugie musisz sobie odpowidzieć czy chcesz czy jestes w stanie zranic tyle osób . Czy jestes w stanie zbudować cos na cudzym nieszczęściu. Sam fakt , że zalożyłas taki temat świadczy , że nie jestes taka bez zasad , że masz wątpliwości . A małzeństwo, no coz , to nie sielanka , namiętnośc kiedys mija , a poxniej pozostaje życie. Trzeba się nauczyć kompromisów, rozmowy , ustępliwości , jasnego wyrażania pragnień . Dlatego ja nigdy nie wyjde za mąż :p. Mam za soba natomiast długoletni związek dlatego mam prawo sie wypowiadac .

Nie zauważyłam, że dwa topiki powstały, więc wpiszę też i na tym. Znalazłam w Twoim profilu: przede wszystkim szaleje za moim Ukochanym i tego się trzymaj. :)