Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EEdytaa

Duże stopy u kobiety

Polecane posty

Gość EEdytaa

Jakie nosicie rozmiary butów? Ja mam 40,41 i strasznie mi to przeszkadza, wstydzę się nałożyć odkrytych szpilek czy sandałów itp. bo mam do tego długie palce. A wy jakie macie odczucia?

Gość Baby Blue
Ja też mam rozmiar 40, 41 i nie powiem, żebym była z tego powodu zadowolona, ale cóż mogę zrobić?:) Na dodatek mam straszne pięty, czerwone po nieudanym zakupie:) Głowa do góry:)

Gość ciekawska ania
ja mam 39,ale to już chyba standard jak na kobietę.Nie przejmuj się, teraz przeważnie młode kobiety mają taki rozmiar jak ty,nie będziesz miała problemów z kupnem butów.

36-37 Mam krótkie palce, malutkie stopy i też to głupio wygląda przy wzroście 170cm. Ale po prostu chrzanie to, bo przecież mało kto patrzy na stopy, raczej wyżej się ludzie patrzą :P

Gość taka jakas see
a ile macie wzrostu bo to wazne? przykladem pieknej ale zarazem hobbitowej stopy jest paris hilton ma kajaki ale uwage odwracaja jej butu na obcasach;)

a ja niestety jestem ogromna (wzrost - 176cm) no i stopy mam wilkie - 42/43. pozatym ze nieatrakcyjnie wielkie stopy wygladaja, to nigdzie w tych rozmiarach butow nie mozna dostac. a w specjalnych sklepach dla osob z duzymi nogami (meskie do 52, wow) to strasznie drogo. szpilek tez nie nosze, bo wtedy juz prawie 2 metry ;/

Gość EEdytaa
Ja mam 170 wzrostu...

Gość Sassss
ja mam 40, przy płaskich butach wyglądają na duże (zależy od fasonu buta) ale przy szpilkach się zmiejszają ;) Uważam, że lepiej wygląda noga np 40 na szpilce niż np 36 na szpilce, gdzie noga \"zanika\" ;) Ale mam 170cm wiec nie do końca dobrze czuję się na szpilkach, jeśli osoby obok mają po 160.

Gość EEdytaa
no tak to też jest problem...

tez mam ogromne stopy, 41rozmiar;ale to sie jakos wyrównuje sie przy wzroscie175.Dziewczyny,radze sie nie przejmowac tym na co nie mamy zadnego wpływu;głowa do góry ;)

Gość footfetismen
A ja UWIELBIAM kobiece stopy w każdym rozmiarze! :) I te z długimi palcami i te z krótszymi. O rozmaitych kształtach i karnacji skóry. I te z umalowanymi pazurkami i te nieumalowane. Stopy to dla mnie najbardziej fascynująca część kobiecego ciała. W nich kryje się 51% kobiecego erotyzmu! Cała reszta razem wzięta to tylko 49% :) Czule i namiętnie całuję (niestety lylko witrualnie) stopy wszystkich piszących tu Pań. :) 🌻🌻🌻

Gość Mały Gigant
185 cm wzortu - stopa 42 :) Głowa do góry, teraz producenci myślą nawet o nas. Jak sie przejdziesz po CCC i trochę poszukasz to będziesz miała całą masę butów do przymierzenia :) NAWET na wysokich obcasach