Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość larwa_____________1

PROBLEM STARY JAK ŚWIAT

Polecane posty

Gość larwa_____________1

mianowicie chodzi o zdrady. tyle sie oczytałam tych topików i w każdym pisze, że ktoś tam kogoś zdradza. nic nie dzieje się bez przyczyny.

Gość larwa_____________1
tak tak

Gość larwa_____________1
pożeram na śniadanie pół kilo surowych larw dlatego mąż mniie zdradza :classic_cool:

Gość larwa_____________1
palancie ty jeden, PODSZYWACZU pod larwe___________1 wypad stąd bo mnie krew nagła zaleje

Gość babki
ja zdradzilam i masz racje .. nic nie dzieje sie bez powodu. ale jedno jest pewne zdradza jest delikatnie mowiac zla! nie ma wytlumaczenia dlaczego sie zdradzila bo to nie jest wazne DLACZEGO! bo takie tlumaczenia nic nie zmienia.

Gość pamparampaaadf
nic nie dzieje się bez przyczyny. a cokolwiek w Twoim czy czyimkolwiek zyciu dzieje sie bez przyczyny? czy jakiekolwiek dzialanie nie ma przyczyny? bez sensu. i co, zdradzona osoba ma cierpiec bo zdrada nie dzieje sie bez przyczyny? a co ze zdradzajacym, jego mozgiem, mowa, mozliwosciami wyboru i wolna wola?

Gość babki
no ale pomysl osoba ktora zdradzila po co sie ma tlumaczyc dlaczego to zrobila? zrobila i juz! i chicby sie tlumaczyla niewiadomo jakimi argumentami to i tak efekt jest taki sam zdrada jest zawsze zdrada.

Gość larwa_____________1
PAMPARAMPA ==> czemu sie tak buzujesz. ja też mogę mie wątpliwości co do wierności mojego miłego a topit ten założyłam z nudów i tyle !!!