Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość soraya

smsy od niego o tej samej tresci

Polecane posty

Gość soraya

czesc mam dziwne pytanie codziennie rano dostaje smsa o tej samej tresci od mojego chlopaka codziennie rano to samo(dzien dobry kochanie wyspalo sie moje kochanie buziaczki milego dnia) i tak dzien w dzien na dzien dobry tak jakby kopiowal i wklejal to nie jest jedyna rzecz dziwna ktora robi.jestesmy ze soba pare miesiecy dodam ze juz bylismy parą wczesniej ale z nim zerwalam przez to jego dziwne zachowanie (zalowalam bo stwierdzil ze gdyby nie jego charakter bylisbysmy dalej razem)..teraz dalam mu ponownie szanse ale dalej cos nie gra co z nim jest nie tak a moze to ja szukam dziury w całym?

Gość kawsss
No jeśli czujesz, że coś jest nie tak to postaraj się to sprawdzić. Intuicji warto słuchać. Wiem coś o tym, bo ostatnio totalnie ją zlekceważyłam :)

Gość hlahlahlaaa
jeju powiedz mu wprost ze smsy z szablonu to niech sobie podaruje i mu nie odpisuj tle

Gość a co...
a co jeszcze robi takiego dziwnego? bo te smsy to w sumie aż takie dziwne nie są, może myśli, że to miłe zapewniać Cię co dziennie w ten sam sposób o swojej miłości

o rany babie to ciągła niedogoda., jak nie pisze to źle , jakl pisze tez źle bo chciałby , żeby inna tresc . Faceci nie są tak skomplikowani jak my , inaczej postrzegaja , inaczej odbieraja bodźce , sa inni . Ciesz sie , że pisze, że pamieta, że tęskni

Gość czepiasz sie po prostu
chce Ci sprawic przyjemnosc, teskni, chce napisac rano, zebys wiedziala ze musli o Tobie... ale inwencja tworcza mu sie skonczyla. Sama czasem nie wiem co napisac, chociaz chce ;) wlasciwie co swiecej moze napisac... To taki buziak na dziendobry. Czy taki buziak codziennie MUSI wygladac inaczej?? :D

Gość a jak brzmi ten sms
???

Gość vxhnb
no \"dzien dobry kochanie wyspalo sie moje kochanie buziaczki milego dnia : -)

Gość czepiasz sie po prostu
musli= mysli oczywiscie ;)

Gość ochcoccc
och ja wszystko bym dała aby dostac chocby jednego takiego eska :))))

Gość soraya
dzieki :) za slowa otuchy wiem ze zakladanie takiego tematu dla niektorych osob wyda sie glupie i bezsensowne ale jak to mowia diabel tkwi w szczegołach...........czasami takie drobne sygnaly znacza o wiele wiecej ...kawss jak to bylo u Ciebie chetnie poslucham ? tak samo jak i innych osob

Gość ochocccc
:)))

Gość nawet nie chce mu się smsa
napisać tylko co rano wysyła ten sam 😭 ale nie martw się niedługo przestanie bo to co wysyła nie płynie z jego serca on odwala obowiązek :O

Gość farbki
zastanawiające jest to, że w tym esku nie ma twojego imienia... może ma 3 takie laski do ktorych tez tego eska dzien w dzien wysyła.. mnie też by to dreczyło...

nie musi zaraz byc podejrzenie ze są jakies inne, ale wystarczy ze jej codziennie wywyła to samo, odbębnia sprawę i czuje sie rozgrzeszony, poza tym traktuje ją jak idiotkę, skoro myśli ze ona tego nie zauwaza facet bez wyobrazni!! Moze nie jest zły ale obyś za jakis czas nie umarła z nim z nudy

Gość soraya
bardzo dobre spostrzezenie wiem ze ma powodzenie u dziewczyn ale jest niedostepny strasznie i czesto umawial sie z roznymi dziewczynami zanim bylismy para byc moze ma jeszcze kogos w co nie watpie(dowodow konkretnych nie mam)ale kiedys jak znim bylam podszylam sie pod kogos innego na gg i dal sie zlapac przez to z nim zerwalam .dopuki nie bede miec obraczki na palcu i nie zamieszkamy razem nie moge byc jego pewna on w sumie mnie tez wiec chyba nie pozostaje mi nic innego jak nie panikowac tylko zyc swoim zyciem nie ograniczajac sie do jego osoby a co ma byc to bedzie tylko ze to takie ciezkie kiedy Ci zalezy ;//////

Gość soraya
smiley tak tez czynie teraz :)

Gość to nie jest żadne czepianie
facet Ci nie leży i nic z tego nie będzie skoro już raz powiedziałaś mu papa :O Nie licz na to że się zmieni :O będzie tylko gorzej :((

"dopuki nie bede miec obraczki na palcu i nie zamieszkamy razem nie moge byc jego pewna on w sumie mnie tez wiec chyba nie" no ale co ci po takim mężu, lepiej stwierdzic przed slubem czy wogole warto w cos takiego się ładować, jesli teraz nie jest uczciwy to po slubie będzie jeszcze gorzej

Gość soraya
macie racje faceci sie nie zmieniaja ale nie potrafie z nim teraz zerwac jak kiedys to zrobilam wypelnia mi pustke po osobie z ktora kiedys bylam i za ktora dalej tesknie(nie moge byc z ta osoba..ale to juz inna historia) no i przy tym nie mam wstretu do niego tylko wrecz przeciwnie podoba mi sie pociaga i intryguje ale ta niepewnosc na czym stoje mnie dobija .wiekszosc mezczyzn ktora sie do mnie przyczepiala wrecz mnie odrzucala na kilometr byl tylko wstret i obrzydzenie nie chce byc znowu samotna i trafiac na takie wlasnie osoby ... ;/zalosne wiem

Gość soraya
a powiedzcie mi jeszcze jedna rzecz wczoraj spotkalismy sie, tak wyszlo spotkanie w ostatnim momencie przyjechal po mnie prosto z pracy no i bylam w szoku nieogolony stwierdzil ze sie do mnie spieszyl bo mnie chcial zobaczyc bo nie widzielismy sie tydzien ?przypomne spotykamy sie pare miesiecy myslicie ze to kit?