Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnisia81........

wózki

Polecane posty

Gość agnisia81........

mam pytanko o wózki: Implast: bolder 4, volant 4, driver 4xl; Coneco v3, Toledo; x-lander xa; Atlantic. Chodzi o wózki dwufunkcyjne czterokołowe. Kóry byście wybrały lub może już macie? mogę prosić o opinie?

Gość puyammm
Ja zdecydowałam się na bolder 4. Jak dla mnie najlepszy z dobrych. Nowa linia na 2008 ma powiększona gondolę - co jest dla mnie ważne, bo synek rodzi się latem i w gondoli będzie jeździł do końca zimy. Musi mieć wygodna gondolę. Poza tym ma już teraz obrotowe koła z przodu (pompowane - to też dla mnie ważne). Jedyny minus to taki, że x-lander jest jakby inaczej, \"ładniej\" uszyty. Niestety ma malutką gondolę. Będzie bolder 4.

Gość agnisia81........
czy koła można odkręcać,,,bo bardziej kupujię ten wozek dla kół bo mój mąz często wymienia taczki

Gość agnisia81........
no cóż, szkoda ze ktoś się podpisuje pod moim nickiem

Gość agnisia81........
puyammm, dzięki za odpowiedz, ja też jestem raczej za bolderem. a może ktoś jeszcze coś odpisze na temat tych wózków? byłabym wdzięczna

ja mam atlantic i spisuje sie bardzo dobrze, jest bardzo podobny do x-landera i do coneco w sumie tez, tylko ze coneco ma bardzo małe kółka z przodu i ciężko sie prowadzi po wertepach.

Gość agnisia81........
dzięki basieńka za odp. Bardzo prosze, moze ktoś jeszcze się wypowie.