Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agatalia

Jak wasz narzeczony dowiedział się o ilości poprzednich partnerów ijakto odebrał

Polecane posty

zapytał odpowiedziałm i odwrotnie nie ma tragedii cieszy sie ze nie jestem świeta :D

Gość nbvnbvncv
moj facet mial 3 dziewczyny przede mna obie mialy partnerow przed nim . wtedy to jakos znosil. ale opd kiedy jestem z nim (dziewica) to nie wyobraza sobie aby mogl ze mna byc gdybym miala kogos przed nim

Gość nbvnbvncv
powiem wam cos... ja nie znioslambym mysli ze spalam z kims przed moim ukochanym....mialabym wyrzuty sumienia....uwazam ze dziewczyna powinna byc dziewica jesli wychodzxi za kogos....albo stracic dziewictwo ze swoim mezem jesli przed slubem.... Sorry jestem dziewczyna ale tak mysle... i nikt mi nie wmowi inaczej...tak zostalam wychowana

Gość nbvnbvncv
mezczyzni trkatuja swoje zony ktore byly dziewicami z szacunkiem... wiem to od moich kolegow.... te ktore spaly z kim s innym nigdy nie beda dla nich materialami na zony. opczywiscie sa wyjatki, ale wiekszosc facetow niestety tak uwaza... Apotem sie dziwicie ze mamy taka opinie na swiecei.... Zadna nacja nie jest taka jak my. w innych krajach kobiety sie bardziej szanuja

Gość nbvnbvncv
komentarz : ********ALE TAK NAPRAWDE JESTEM ZAKOMPLEKSIONYM FACTEM!!!!!!!! ******* to jest podszyw

Gość allllllllllllllllllllll
ale kurwa mać, czemu facetom wolno wszystko a kobietom nie

Moja żona niestety nie byl.a dziewicą-zdradzam ją przy każdej okazji bez wyrzutów sumienia

Gość
nbvnbvncv => faktycznie ma się lepszy stosunek do tej, dla której było się pierwszym. A co będę kłamać :P

Gość nbvnbvncv
nie wiem dlaczego.. ale mnie kreci jesli facet jest doswiadczony.... nie znioslabym prawiczka... moj facet mowi ze jesli dziewczyna jest dziewica to jest aktrkcyjniejsza....jest wtedy kandydatka na zone... te ktore mialy facetow przed sa dobre jako kabndydatki na kochanki (do trenowania )

to kobiety tez powinny zdradzac facetow, ktorzy mieli pare dz przed nimi

Gość do nbvcostam
Dziewice na żony... Tu może być problem, bo 1. Faceci chca sie zenic w wieku 28-30-35 lat, z partnerkami zwykle troche mlodszymi, czyli 25-28 2. Wśród moich znajomych panuje zgodna opinia, ze dziewica w wieku 23-25 lat to osoba o zerowym libido albo z jakimiś ukrytymi defektami (czyt: zryta psycha), i raczej nikt nie jest chętny na związek z taką, zwłaszcza że może mieć jakieś fanaberie typu 'czekanie do ślubu' Skąd w takim razie brać dziewice do ślubu? 18, 19 latki na małżeństwo raczej chętne nie są, a to jest przeciętny wiek inicjacji seksualnej.

na pewno,kiedy kobieta wychodzi za maz za swojego pierwszego i jedynego kochanka, ma ochote sprobowac z innymi po slubie

Gość nbvnbvncv
gdyby u nas byla panowala inna mentalnosc, to nawet i 25 latka bylaby dziewica... to ze polki szybko traca dziewictwo to kwestja mentalnosci i wyychowania...

Gość nbvnbvncv
jestem kobieta:) mam 23 lata i i niedlugo biore slub... matko czy to tak ciezko zrozumiec, ze niektore dzieczyny sa dziewicami aha, i nie jestem brzydka...

Gość i tak traca najpozniej
w europie, albo jako jedne z tych najpozniejszych Zresztą czemu dziewczyna w pełni płodna od kilku dobrych lat ma się wstrzymywać, aż przekwitnie? Kultura i cywilizacja to jedno, biologia drugie. Na ruchanie najlepszy wiek to 16-30 :D

Nie no naprawdę łatwiej zdradza się takie co cnotę straciły z innym, a

Gość Absurdy
Faceet jak mozesz porównywać marzenia o dziewictwie do marzeń o białej sukni. To tak jakbym powiedziała, że męzczyzna idący do ślubu marzy, żeby np. przyjechać nań super autem, a kobieta marzy, aby jej przyszły mąż był prawiczkiem.

Gość nbvnbvncv
hmmm. prawda.... kobiety w ogole za pozno biora sluby...to tez ma wplyw....

Gość
Jezu, podszywaczko, skąd masz taki kompleks? Intercity wjechało w szparę, czy co?

Gość baba jak się puszczała
przed ślubem to i po ślubie będzie jej łatwiej zdradzać...

Gość nbvnbvncv
Nie jestem brzydka, mam tylko bardzo oryginalną urodę. Mamusia zawsze mówiła, że delikatny wąsik i zez (o ile nie rozbieżny) dodają kobiecie uroku.

Gość Absurdy
nbvnbvncv ---> dlaczego "za" późno? mężczyźni biorą jeszcze później a z zachowaniem czystości nie czekają do ślubu. nie szanują się, oddają swój skarb byle jakiej dziewczynie. czy to sprawiedliwe?

Gość nbvnbvncv
*******************Nie jestem brzydka, mam tylko bardzo oryginalną urodę. Mamusia zawsze mówiła, że delikatny wąsik i zez (o ile nie rozbieżny) dodają kobiecie uroku. ***************************** PODSZYW

Sprawiedliwe bo kobietom nie zależy na prawiczkach tak jak mężczyznom na dziewicach

Gość oj dzieci dzieci
a ile wy macie lat 16??

Gość nbvnbvncv
prawda.niesprawiedliwe...ale jak mowilam kreci mnie facet ktory jest doswiadczony... wkoncu ma plodzic dzieci wiec musi wiedziec jak to robic... Moj facet mial 3 przede mna.. nie jest zle... ghdyby jednak mnmie zdradzil teraz kediy z nim jestem i z nim stracilam dziwictwo to bym go zostawila

Gość
Absurdy => jak ci na "skarbie" zależy szukaj prawiczka. Czemu masz do ludzi pretensje że pociąga ich to, a nie co innego? Nie znoszę makaronu z mlekiem i nic mnie do niego nie przekona :P Lubię białe reńskie i nie dam sobie wmówić że lepsze jest czerwone z Anjou. :P

Gość nbvnbvncv
to 16latki nie mysla o dziewictiw przed slubem ...my dorosli myslimy...i nie wmaial mi ze jestem dzieckiem!