Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cup of coffee

Opalacie się? Czyli moda kontra zdrowie...

Polecane posty

Gość dsfsff
też nie chodze na solarium

Gość eh eh
a co jest zdrowe? opalanie sie jest dla ludzi, ale z umairem! ja chodze na solarium czasem na poczatku wiosny zeby nie wygladac blado... a kremy z filtrem jak najbardziej tak! na plaze koniecznie, i nie lezec caly dzien plackiem albo siedziec w wodzie tylko szukac troche cienia :)

A ja nawet nie myślę o zdrowiu tak bardzo jak o tym, żeby nie wyglądać jak 99% populacji damskiej obecnie. Jestem blada z natury i taka pozostaje przez cały rok:) Wyróżniam się - inna sprawa, że nie lubię opalania w ogóle.

po cholere teraz chodzić na solarium??? teraz kiedy zbliża sie lato,słońce grzeje....ja tam wole naturalnie sie opalić.

na solarium może nie ale wyszło słoneczko i raczej nie będe chodzić pod parasolką. Plaża - zimne piffko- hm....

Gość eh eh
ewela ale na solarium mozna przygotowac swoja skore wlasnie na lato, zeby na slonce nie wychodzic bladym zeby sie spazyc, na solarium latwiej kontrolowac opalenizne niz na naturalnym sloncu

kasia to już Ci gratuluję super cery (nawet jeśli jeszcze nie masz zniszczonej to na pewno będziesz mieć), a w wieku 30 lat powiedzą Ci, że masz 50:o

Nie chodzę na solarium bo mnie nierównomiernie opala :O Samoopalacza też nie stosuję bo tym bardziej mnie nierównomiernie opala :P Czekam na dobre słońce :classic_cool:.

Gość naaaaaaaaaaaa
ja jestem opalona przez cały rok..;) taką już mam karnację

Ja też od słońca za wszelką cene nie uciekam. Wzieło mnie na refleksje bo wczoraj widziałam "czekolade"

Gość eh eh
no czasem mozna sie zalamac na widok takich "czekolad"...

sucz czekasz na słoneczko ? u mnie świeci zajebiście

Na tamtym topiku Ci napisałam, że u mnie się ono chowa ciągle :) No czekam czekam ale może akurat nie dzisiaj :) Na porządne lipcowe oczekuję kiedy to będę wygrzewać zwłoki nad morzem :classic_cool:

ja w czerwcu

a ja już się trochę opaliłam- w poniedziałek i wtorek słonko super grzało:) na solarium nie chodzę-byłam raz, ale jakoś nie lubie tam leżeć:O

A która gorsza: czekolada z czarnymi czy tlenionymi włosami (obowiązkowo oczywiście różowy błyszczyk:P ).

ja chodze na solar wiosna tak jak teraz raz w tygodniu i na krótko po to, zeby przyzwyczaic skóre do grzania, bo potem zawsze mam problemy i jak tylko wyjde na slonce to jestem poparzona. ide tak sie lekko osmalic, a potem juz zaprzestaje.

Gość eh eh
chyba gorzej te tlenione wypadaja... ;) ten kontrast uhhh

Nie chodzę na solarium... Na codzień nie stosuję kremow z filtrem, np. teraz. W wakacje nad morzem czy w górach-owszem.

tak tlenione "czekolady" wyglądają masakrycznie!!!:o