Wanda co nie chciała Niemca 0 Napisano Maj 9, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość małajola Napisano Maj 9, 2008 Coś lakkiego np.sałatka z piersi kurczaka,sałaty,oliwek,sera.a na deser np.lody z jakims sosem np.truskawkowym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wanda co nie chciała Niemca 0 Napisano Maj 9, 2008 No własnie kombinowałam jakąs sałatke, ale mó chłop woecznie nienajedzony i cos nieco \"treściwego\" też by sie przydało ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fszyssstko Napisano Maj 9, 2008 pieczona ryba sałąta z sosem winegret pieczywo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zbulwersowana.pl Napisano Maj 9, 2008 tylko żeby było lekkostrawne:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
39 0 Napisano Maj 9, 2008 jak treściwe to wiesz - schabowy z kapustą hahaahah Kazdy chłop ( prawie ) na to idzie hahaahahah a tak powaznie to może spagetti Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziubus 0 Napisano Maj 9, 2008 ja bym podala stek z zielonym pieprzem i salate z vinegretem.Do tego czerwone wytrawne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak lubi zjeść to Napisano Maj 9, 2008 napiecz mu żeberek z cebula na miodzie,popijcie obficie piwem i do wyrka:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
c.r.e.a.m 0 Napisano Maj 9, 2008 zamów pizze :) po co masz gotowac ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cup of coffee 0 Napisano Maj 9, 2008 Jak taki nienajedzony to możesz zrobić poledwice wołową z jakimś fajnym sosem , do tego sałatka , a na deser np.lody z gruszkami w syropie. Ew.ryba, może panga w cieście?Łatwe a dobre:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fszyssstko Napisano Maj 9, 2008 panga zanim się rozmrozi to świt ją zastanie świeżą rybę - tylko i wyłącznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulaha 0 Napisano Maj 9, 2008 ja na pierwsza rocznicę zrobiłam roladki wieprzowe w rosie pieczarkowym i mlode ziemniaki.Męzowi smakowało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fszyssstko Napisano Maj 9, 2008 albo zrób po prostu spagetti na deser lody z jakimis owocami, wino i masz pięknie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
39 0 Napisano Maj 9, 2008 protestuje - od rana na suchej bułce ! wychodzę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate21 0 Napisano Maj 9, 2008 Macie jakiś dobry przepis na spaghetti po neapolitańsku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cup of coffee 0 Napisano Maj 9, 2008 Sos z torebki i makaron;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eh eh Napisano Maj 9, 2008 zeby oni dla nas tak gotowali... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eh eh Napisano Maj 9, 2008 Cup of coffee-zgadzam sie, nie mozna sie za bardzo starac ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wanda co nie chciała Niemca 0 Napisano Maj 9, 2008 No pomysły super! Tylko weżcie pod uwage mały problem... otóż nie mam piekarnika, mam tylko patelnie i dwa garnki z czego jeden się nie nadaje :) jak się robi ten stek?? Albo poledwice wołowa? Mozna usmażyc czy trzeba piec?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cup of coffee 0 Napisano Maj 9, 2008 Wołowine sie smaży , kilka minut;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość buhhhhh Napisano Maj 9, 2008 jejku ale wlazicie w tylki swoim facetom, ciekawe czy oni dla was tak sie staraja, gotuja itp.? faceci wola zolzy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eh eh Napisano Maj 9, 2008 najwyzej bedzie lekko twarda ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wanda co nie chciała Niemca 0 Napisano Maj 9, 2008 To mam usmazyć kawałek wołowiny i juz? ;) prosze o jakies szczegóły? ;) pokroic na drobno czy takie wieksze kawałki? Jakis sos?? buhhhhh - nie właze w tyłak mojemu facetowi, poprostu chce zrobic mu niespodzianke, on dla mnie zrobił juz kilka romantycznych kolacji a dopiero po raz pierwszy sie wysilam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cup of coffee 0 Napisano Maj 9, 2008 http://www.przepisy.org/przepis2582.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość buhhhhh Napisano Maj 9, 2008 ale on pewnie zamowil zamiast gotowac ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość buhhhhh Napisano Maj 9, 2008 jakie to proste,tylko 13 punktow! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cycata babka 0 Napisano Maj 9, 2008 1. spagetti a la carbonara albo 2. kurczak w sosie curry z ryzem do obu salata z winegetem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wanda co nie chciała Niemca 0 Napisano Maj 9, 2008 Niestety on nie lubi ani ryżu ani makaronu :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cup of coffee 0 Napisano Maj 9, 2008 buhhh- masz jakiś problem ze sobą? Ja też nie jestem za tym żeby wchodzić facetom w tyłki ale jak sie już z kimś jest to można od czasu do czasu sie postarać:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość buhhhhh Napisano Maj 9, 2008 tak postarac sie.. wolowinki poledwiczki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach