Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karmacomkaaaa

ZDRADZANIE NA NASZEJ-KLASIE, NOWA MODA???

Polecane posty

Gość karmacomkaaaa

Cześć kobietki, Chciałam wam zwrócić uwagę na pewną wątpliwą ciekawostkę którą ostatnio zauważyłam na naszej-klasie. Otóż pełno jest tam profilów tych cycatych, solarnianych blondyn, które zamieszczają swoje półnagie fotki eksponując swe wszystkie walory i dodatkowo opisując je pikantnymi opisami. Co do samych "niuniek" nic do nich nie mam, ich sprawa że ich babcie, wujkowie i dzieci oglądają ich "gorące tyłeczki w stringach"...ale kobietki, spójrzcie na komentarze pod takimi fotami. Otóż najczęściej pod każdą tryskającą seksem fotą pełno komentarzy napalonych facetów w stylu "ale bym Cię przeleciał" , "gorące masz ciałko, chciałbym je podotykać"... no dobra, mają prawo ... jasne, ale gdy tylko wejdzie się na profil takiego "amanta" , widać 15 dodanych zdjęć z małymi dziećmi, żoną, podpisami "moja druga połówka", "ukochane brzdące" itp. Szkoda, że facet 5 minut wcześniej wystawił komentarz "ale masz cyce" jakiejś niuni. Muszę przyznać, że tego jest PEŁNO na portalu, naprawdę , prawdziwe zatrzęsienie takich dwulicowych fagasków. Dziewczyny co o tym myślicie? To już jest zdrada? Napisać mu w profilu , lub wysłać żonie (o ile ma ją w znajomych) info o jego "poczynaniach" ? A może zostawić to , bo każdy ma swoje prywatne życie i lepiej się nie wtrącać? Generalnie, straszne!!! (jak chcecie znaleźć takie "niunie" , po prostu wpiszcie w "szukaniu użytkownika" np: Piersi itp. i od razu włączą się "kluby" do jakich takie laseczki należą)

Generalnie lubię naszą-klasę:) potwierdzam, że zjawisko porozbieranych niuniek występuje, aczkolwiek są to raczej osobniczki w wieku gimnazjalno - licealnym W moim przedziale wiekowym (23 - 26) wpiernicza mnie wstawianie na naszej-klasie zdjęć dzieci moich koleżanek i kolegów. 20 zdjęć to standard. Nie sposób dopatrzeć się tam koleżanki z lat szkolnych, tylko półroczne Kubusie, Nikole i Zuzie w setkach póz. Ja rozumiem, że dla zakochanej w pociesze mamusi nie ma nic piękniejszego niż jej dziecko, ale... no właśnie:)

Gość Typowy SK
Tak a propos imion: - kubuś - dobre imie dla chomika albo kanarka. Pospolite do zrzygania. Świadczy o pomysłowości rodziców. - nicola - od razu wiadomo że rodzice dziecka to plebs po zawodówce jeśli nie pospolita patologia.

Gość udziałowiec Nasza-klasa.pl
Nasz KASA jest najlepszym portalem w necie. Wszystkie zdjęcia Kubusiów i ich rozebranych mam są mile widziane. Im więcej tym lepiej. Moje konto sie cieszy (nie konto w N-K, tylko bankowe):D:classic_cool: Wszystkie przygłupy z profilami - kocham was!

Gość trele mele dudtki
jaka dwulicowosc? To ze ktos dal komentarz jakies niuni ze chetnie by pomietosil te balony wcale nie znaczy ze odrazu tak zrobi...a Ty z kolezankami nie zartujesz, Ty nie marzysz? To znaczy ze juz nawet myslec nie mozna jak sie z kims jest w zwiazku? Bez przesady, serio...

Gość korek-bolka
nasza-klasa jest do bani, przypmina portal fotka.pl to tyko zaspokajanie wlasnej ciekawwosci, jak kto wyglada, jaka szkole skonczyl , jak mu sie ulozylo dochodzi do spotkania, ciekawosc zostala zaspokojona i nastepuje powolne umieranie danej klasy zdjecia z podrozy zagranicznych, zdjecia na tle wypasionych fur, zdjecia dzieciakow, na forach malolaty obrazaja sie wzajemnie lacznie z obrazaniem nauczycieli poza tym chyba ten portal uzaleznia, bo widze na przerwach wszyscy siedza na naszej-klasie (ja tez siedze,ale przynajmniej laze tez po innych stronach)

Gość gearg
korek, masz czym się chwalić - przebywaniem na kafe :P

Gość kazdy ma znajomych
na jakich zasluzyl I na kogo sie wsciekacie?!

Gość milla rosa
Niestety, mam przypadek z wlasnego zycia. Wchodze sobie kiedys na profil mojego faceta, a tam z prawej strony z 3 komentarze do profilu od jakichs rozebranych lasek w stylu calusy i tak dalej. No i kiedy weszlam na ich profile to sie zalamalam :( Moj (juz teraz byly) po prostu bezczelnie komentowal czesci ich ciala, chociaz na swoim profilu mial moje zdjecia :(((( generalnie to nie bylo powodem zerwania, bo dowiedzialam sie ze zdradza mnie z jakas inna laska z "reala", no ale te komentarze daly mi juz do myslenia :( trele mele dudtki - jezeli twoj facet w wolnym czasie przeglada takie profile to chyba cos z nim nie tak, przynajmniej wedlug mnie. To tez jest zdrada, bo co jakby taka laska do niego napisala, zaproponowala spotkanie itp... 90% wedlug mnie by na to poszla, bo po co zaczyna taki "flirt"..

ha faceci i ich komentrze to jedno- ale nie bardzo rozumiem co kieruje takimi dziewczynmi na fotka. pl czy w tego typu klubach na naszej klasie przykład ;) znam jednądziewczyne która w rzeczywiśtości jest dość zaniedbana, z bardzo brzydką cerą no i puszysta- poszła specjalnie do fotografa który porobił jej mocno retuszowane zdjęcia - na fotkach dziewczyna nie do poznania- sexi lala - i też te swoje zdjęcia umieszcza aż obrzydzenie bierze- chce się dowartościować? przecież to idiotyzm skoro na codzień jest zupełnie inną osobą - chce chociaż w ten sposób usłyszeć- podobasz mi się ? brakuje jej tego na codzien ? bezsensu

czym się tak ekscytujecie?odnawia sie kontakty z ciekawosci i nie widzę w tym nic złego, wiadomo że po takim spotkaniu nie będe utrzymywac kontaktu z cała klasą (w czasach szkoły tego nie robiłam) bo niby dlaczego, pozostana te kontakty na ktorych mi zalezy i to wystarczy. Wkurzanie się tym że ktoś zamieszcza zdjęcia swoich dzieci----pachnie zazdroscią----kazdy pokazuje swiatu to z czego (kogo) jest dumny, dla jednych to dzieci, dla innych mąż czy chłopak, a jeszcze dla innych to ze zwiedzili najdziwniejsze miejsca na swiecie -- nie ma czego zazdroscic a jesli nawet to w pozytywnym sensie. \"niunie\" --- niestety mają prawo eksponowac, to co im się podoba, ale widocznie mają w tym jakiś cel (gdzie popyt tam wzrasta podaż), a reszta to kwestia juz moralnosci partnera

Gość karmacomkaaa
ale ja ponawiam pytanie, bo dyskusja zeszla na inne tory, a kwestia nie dotyczyla sensu "naszej klasy" - tylko czy faceci ktorzy wystawiaja perwersyjne komentarze innym lalom są zdrajcami wredymi czy to moze normalka meskiej natury i powinno byc im wybaczone :) .... pytanie "no i co z tego" Pana Jarka_84, sugerowaloby, ze on jednak nie mialby nic przeciwko gdyby jego kobieta/żona zachwycalaby sie klatami i miesniami innych facetow z naszej klasy piszac "Chetnie bym poszla z Toba w krzaczki". Widzimy tu poglad dosyc liberalny, a jak jest z wami dziewczeta :)? Pozdrawiam!

jarek nie kazda musis sie dowartosciowywac przez pozazywanie pol nagich fotech i czekanie na komentarze od facetow🖐️ zreszta nei naskaku na autorke bo gdyby tu pojawila sie taka dziewczyna z komentarzami to zaraz byl by komentarz z twojej strony ze dziwka i ze wy takimi gardzicie to moze sie wkoncu okresil dokladniej bo ty raz mowisz to raz to ?

Gość kasicaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin