Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Królowa nocy

tak bardzo pragnę Cię dotknąć...

Polecane posty

Stoisz obok, jesteś tak blisko. Od kilku dni widujemy się codziennie, rozmawiamy, żartujemy. Gdyby nie to ostatnie spontaniczne wydarzenie, kiedy poałowałeś mnie tak namiętnie pewnie byłoby mi lżej. Ale teraz nie mogę przestać o tym myśleć. Patrzę na Ciebie i mam ochotę dotykać Twojej twarzy, całować Twoje usta. Pragnę znów to poczuć, Twój ciepły oddech i wilgotny język na mojej szyi...jesteś dla mnie zakazanym owocem,tak bardzo cierpie kiedy jesteś blisko mnie...tak trudno jest mi się oprzeć...

Zupełnie nie wiem jak mam sobie z tym poradzić... otworzyłam butelkę dobrego wina, znów napiję sie wsamotności, może mi przejdzie .

"jesteś dla mnie zakazanym owocem" Kiedy czytam takie wypowiedzi, gdzie w tle jest jakaś zdrada lub flirt, i autor(ka) nie uważa tego za coś złego, krew się we mnie gotuje.

Gość a po wszystkim znikam
ja tez to przezywm-tylko On mnie nie pocalowal-nie mialam tego szczescia co ty... i chyba juz to sie nie zdarzy...nasze relacje nagle sie zmienily...a ja czuje takie pozadanie

Gość opopop
a niby dlaczego zakazanym owocem?

A jak ma męża, to też może sobie o innym marzyć? Poza tym już się całowała z nim - to jest w porządku? :(

Gość Mona****
A jak ma męża, to może warto pomysleć, że z nim jest cos nie tak. Nie sądzę żeby kobieta szukała czegoś w innym mężczyźnie gdyby z męzem było jej dobrze, może to nie tylko wina kobiety? Może nie warto od razu oskarżać?

Gość może kup sobie
wibrator na allegro i niech ci znajomy pleban ochrzci jego imieniem, będziesz mogła go dotykać do woli

Gość Mona****
myślicie, że tylko sex w związku jest ważny?

Gość proszę o nazwę tego
zakazanego owocu, od siebie proponuję banana

Gość trudno powiedzieć..
gdyby nie ten zakazany owoc świat wglądał by inaczej ale czy lepiej kto wie??

królowa nocy to jutro będzie królową skwaru pustynnego i pragnienia po tym winku marki jabol J-23

nie mam męża, jestem wolna a ten ktos popełnił błąd ...bo jest zajety a wino wcale nie jest tanie

wiesz co miły blondynie, nie sądziłam, ze jesteś taki, poznałam Cię na innym topiku i myślałam , że naprawde jesteś miły, a może tak tylko mi się zdawało , bo jesteśmy po takich samych przejsciach...

o mein Gott, napisałaś o samotnym piciu winka co jest wyjatkowo niemiłe

a co w tym zlego , że wypije 2, 3 lampki wina ??? nie mam z kim, więc wypiję samotnie, nie upijam sie tylko to pozwala mi troche zapomniec...ale co sie bede tlumaczyc

po polsku: dobre wino rozwesela serce człowiecze, po łacinie napisałbym z błędami

a do casanova- "jesteś dla mnie zakazanym owocem" Kiedy czytam takie wypowiedzi, gdzie w tle jest jakaś zdrada lub flirt, i autor(ka) nie uważa tego za coś złego, krew się we mnie gotuje -gdybym nie widziała nic złego w tym , ze on nie jest wolny( zakazany owoc) to nie miałabym problemu, bo byłby mój. ale mam zasady i cierpie

Gość matmka
ja tez sobie pije raz na tydzien lub na dwa tygodnie lampeczke szampana, winka lub dwie lampeczki - czy cos w tym zlego? nie pije codziennie a po calym tygodniu pracy jestem tak scharowana ze w piatki o polnocy usnac ze zmeczenia nie moge... lampeczka wina na rozluznienie i hop na 10 godzin w kimono... Marzycielke pozdrawiam!!! - na marzeniach zycie stoi a to ze sa czasem nieosiagalne w zyciu to nie m=przeszkadza zeby byly osiagalne we snie pop lampeczce winka ;D