Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowanaaa

Politologia?Dziennikarstwo?Stosunki?

Polecane posty

Gość niezdecydowanaaa

Witam , mam dylemat co do kierunku studiów. Zastanawiam sie nad tymi trzema co w temacie. Nie lubie ścisłych przedmiotów , historii też nie dlatego moze wy studenci sie wypowicie na ten temat? studiujecie te kierunki? jak sie rozkłada materiał? jakie przedmioty? wszystkim z góry dziękuje za wypowiedzi.

Nie studiuje niczego z tych co wymieniłaś, ale powiem Ci tak - z moich doświadczeń po znajomych, Politologia - Histori mnostwo, Dziennikarstwo - nie mam sprawdzonych informacji, ale napewno sie o to otrze, Stosunki domyślam się miedzynarodowe, to sama sobie odpowiedz jak stosunki miedzynarodowe zmieniały sie w ciagu wieków, tam tez zaznasz mnostwo historii. Pojscie na studia humanistyczne zawsze wiaze sie z historia. Ja studiuje automatyke, sa przedmioty których się bałam, nielubiłm, ale z doswiadczenia wiem ze można się nauczyć wszytskiego dosłownie :)

Gość niezdecydowanaaa
a automatyka ciekawy kierunek? ja naprawde nei wiem jeszcze co chce z zyciu robić. nei mam pojęcia a zdecydowac coś musze...

Gość socjo-log
Niezdecydowana- nie radze isc na politologie bo po tym nie ma pracy. Moja kuzynka to studiuje i mowi ze mare szanse znalezienia pracy w zawodzie. A na politologii mozesz sobie wziasc specjalizacje dziennikarstwo.