Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bożydarek

ale samotnie

Polecane posty

Cześć, mam na imię Bożydar i obchodzę dzisiaj imieniny i 31 urodziny, właśnie wróciłem z pracy . Mam własne sporej wielkości mieszkanie i mieszka u mnie moja teściowa ale w tej chwili jej nie ma, chyba poszła do sąsiadki , więc mam trochę spokoju. Przecież teściowej nie przepędzę na cztery wiatry , przynajmniej mam się do kogo odezwać . Została po śmierci żony . Żona zmarła w zeszlym roku w wieku 28 lat po tygodniu od wypadku , nic nie można było zrobić. Czyli teraz jestem wdowcem . Koledzy z pracy mnie namawiają abym poszedł z nimi na piwo lub na panienki a mnie się nie chce , nie mam ochoty . Wolę pobyć w domu i weekend spędzić samotnie albo z teściową . Czy ze mną jest coś \' NIE TAK \' ?

Gość Mona****
Cześć wszystkiego dobrego ;) myślę, że z tobą jest wszystko w porządku. Jesli kochałeś swoją żone, to nie łatwo jest szukać kogoś innego, ale na pewno powinieneś od czasu do czasu gdzies wyjść z kumplami i wracac powoli do normalnego życia, tym bardziej, że jestem pewna, że Twoja żona nie chciałaby abys był samotny... Trudniej bedzie zapewne Twojej teściowej... ona straciła córkę

W takim razie... mimo ze sie nie znamy zyczenia: oby wszystko ułozyło sie dobrze i żebyś przestał być samotny:) 🌼

Bardzo dziękuję Mona**** , mnie najbardziej boli to, że moja żona w dniu wypadku była w szóstym miesiącu , bardzo chcieliśmy mieć dziecko , ciężko mnie to teraz wspominać , był piękny i gorący dzień lipcowy i nie mogłem wtedy żony zawieźć na badania , pojechała komunikacją miejską i jechał pijany kierowca , potrącił moją żonę na przejsciu dla pieszych , i co z tego że dostał 8 lat nie mogę sobie darować

rozumiem cię chłopie jak mało kto, owdowiałem też w wieku 28 lat, tylko ja miałem dwoje dzieci i nie miałem czasu na takie rozważania jak ty.

Przysięgałem żonie i nigdy nie zawiodłem , nigdy nie zdradziłem żony i nawet to mnie przez myśl nie przeszło, stanowiliśmy świetną parę , cudowny związek był . Nawet nie chcę zapoznawać innych kobiet i nie chcę nigdzie łazić , miałem tą jedną i jedyną i straciłem przez pijaka . Jakoś nic mnie nie cieszy ale dziękuję Wam za słowa otuchy .

Gość Mona****
Bożydarek, nie wolno Ci mówić "nigdy", i nie możesz równiez obwiniać się za śmierć żony. To jest na pewno bardzo ciężkie przeżycie i ból jeszcze długo nie odejdzie. Ja wierzę w przeznaczenie... z jakichś nieznanych nam powodów Twoja zona została zabrana, z jakchs powodów Ty zostałeś... Wyjście z kolegami pozwoli Ci zacząć na nowo cieszyć się życiem, nie od razu ale małymi kroczkami musisz zacząć życ, jesteś zbyt młody, żeby mówić NIGDY.

Gość Mona****
"Jest taka cierpienia granica, za którą się uśmiech pogodny zaczyna..."

Gość Mona****
i mam nadzieję, że się uśmiechasz ;)

Witaj Bożydarku.Najlepsze życzenia z okazji imienin i urodzin. Wiem co czujesz. Mój mąż zginął rok temu w wypadku samochodowym. Jestem 35 letnią wdową z dwójką dzieci. Też bardzo kochałam męża ale samotność strasznie mi dokucza i nie chcę się zamykać na nowy związek.Ale to jest oczywiście indywidualna sprawa każdego z nas.

Witam Bożydarek. to bardzo dobry pomysł. Powinienes jak najczesciej wynurzac sie z domu.Powinienes myslec bardziej optymistycznie bo popadniesz w totalnego doła, a to nie jest dobry pomysł. Postaraj sie powoli zaczynac od nowa poukładac sobie zycie. Staniesz w koncu na nogi tylko badz silny. POWODZENIA i trzymam kciuki.

Gość kolezankaa szklankaa
...przyjdzie czas, ze sam wyjdzie z tego domu. Bozydarek, nic na sile, przyjdzie czas, ze wszystko samo sie ulozy. Wszystkiego naj!