Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iza_abc

No ja to mam pecha chyba

Polecane posty

Gość iza_abc

Dostalam okres rok po porodzie byl bardzo nieregularny, a przez ostatnie jakies trzy miesiace mialam krwawienia (niewielkie ) nawet 3 razy w miesiacu. A teraz spoznia mi sie i boje sie, ze znow jestem w ciazy :( jakies mam takie pprzeczucie... powinnam juz dostac, a tu nic... A moze sobie wkrecam, przeciez bralam tabletki anty... ? Kto mnie pocieszy :(

Jak nie zapomnialas o pigulce to napewno dostaniesz miesiaczke:)Na spoznienie wplywa tez zmiana klimatu zle odzywianie stres..Bedzie dobrze;)

Gość iza_abc
Dzieki, tak sie pocieszam ta zmiana klimatu bo jestem akurat na wyjezdzie, ale z drugiej strony coraz slysze ze ktoras wpadla biorac pigulke wiec sie troche boje...

iza_abc - ale one zachodza w ciaze przewaznie dlatego ze zapomnialy wziazc lub wziely o 2 godz.za pozno..:-o Spozni sie i skonczy sie na strachu sama zobaczysz!!!powodzenia;)

Gość napisze na pomaranczowo
mantodea -jeszcze w dwupaku jestes? ja myslalam ze juz wczoraj Cie wzieło na dobre

napisze na pomaranczowo - dupa:-o wzielam ciepla kapiel i skurczybyki sie rozeszly.Tylko moj biedny maz zestresowany czuwal cala noc:(

Gość napisze na pomaranczowo
no w szoku jestem-bo 6 palcow/cm(juz nie wiem jak oni to licza) to juz do rodzenia ujscie

napisze na pomaranczowo - ja sie na tym nie znam jedynie wiem ze jak jest 10 to jest pelne rozwarcie hehe.Mowilam ze donosze do komunii corki to nikt mi wierzyc nie chcial!:p