Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malinka-

Zostawil mnie. NIE CHCE ŻYC!!!

Polecane posty

Gość 187654
dziewczyno, mysl logicznie CZAS CZAS tylko on moze Ci pomóc, nie walcz z bólem bo nie wygrasz, czas leczy any ja jeszce leczę ...od stycznia:o trzymaj się, pamiętaj Ty jestes najwazniejsz:O

Gość Nie badz durna
Tez taka bylam, na szczescie madrzeje:) jak sobie nie radzisz to skorzystaj z pomocy psychiologa a jak wpadniesz w depresje to jest jeszcze psychiatra:P ale zabijac sie z powodu chlopa, ktory ma Cie olewa??

Gość no kurde
przespij sie z tym ,jutro bedzie lepiej trzymam kciuki P.S. a czemu zerwal?

Gość wrozka...
jeszcze mu za to podziekujesz, bo wkrotce poznasz kogos ciekawszego :)

Gość no kurde
chyba nie dlatego ze masz mature co??:O

Gość wrozka...
nic sie nie stalo, dopiero sie cos stanie, zobaczysz :)

Jestem tegoroczna maturzystka. Jutro chcialam sobie wszystko powtorzyc. No i powiedzialam ze sie nie spotkamy. A on odrazu zlosc. W niedziele bedziemy cala niedziele razem, idziemy na komunie. Kurde:-( co ja mam zrobic.

nie przejmuj sie kobito. na pewno sie pogodzicie. swoja droga dziwi mnie jego podejscie.. skoro sie oswiadczyl to czemu sie czepia o byle pierdole :O

:-( ja nie chce zyc bez niego. Jak odejdzie to jutro ide na tory, daleko nie mam, bo na drugą strone.

Gość slodka jak chili
daj spokoj, poznasz jeszcze 10 takich

Dzis sie z nim widzialam. Chyba ma dzis zly dzien. No ok. Rozumiem. Wyszlo tak ze mu napisalam w smsie wieczorem ze jutro chcialam powtorzyc na matme, w srode mam egzamin, juz w tygodniu powtarzalam, ale tego jest duuuzo, no i napisalam ze sie nie spotkamy jutro.Jedynie wieczorem na ok 2 godz tak na spacer. A on na mnie wyjechal, ze moglam w tygodniu wiecej powtarzac... No i powiedzial ze ma dosc i odchodzi. Dzwonilam prosilam blagalam, ale byl zly, pisal ze odchodzi. Kurde poszedl spac. Byly juz takie sytuacje ze zrywal ale na drugi dzien bylo ok. I co ja mam zrobic? Przepraszam za bledy.

Gość wrozka...
co z tego, ze by sie z toba ozenil, jesli mialabys wciaz taka hustawke uczuc, az sie wykonczysz. Mysle, ze to wszystko dla twego dobra ale ty tego jeszcze nie rozumiesz, a zycia szkoda, takie jest krotkie :(

Ja tez byłam zaręczona i co? I gówno!! I się lecze z tego. I jest cholernie trudno.. Bo czasmi płacze i w ogole. Ale nie ide na tory napewno. Opamietaj sie. Przecież..to tylko zwykły, najzwyklejszy facet, który nie jest Ciebie wart!

Hmm moze to glupie ale wrozka powiedziala mi ze bedzie moim mezem... :-( odszedl.

hahaha rozwalilo mnie to, na tory idę bo daleko nie mam a dziewcze na mature się uczy i facet urazony hahahaahahahahahahahah

Gość wrozka...
slub nie rozwiaze waszych problemow, ktore juz ze soba macie...:(