olenka2001 0 Napisano Maj 10, 2008 j.w. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lllllllllllllllllillllllli Napisano Maj 10, 2008 jest tam u was jakas fajna plaza i cos do ogladniecia,mam godzinke drogi z mojego miasta a cos nigdy nie moge sie tam wybrac!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olenka2001 0 Napisano Maj 11, 2008 hallo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sadaf27 Napisano Maj 11, 2008 Hallo, jestem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olenka2001 0 Napisano Maj 15, 2008 Witaj :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sadaf27 Napisano Maj 17, 2008 Czesc, cos pusto tutaj hehe. Przypadkiem znalazlam ten topik. Myslalam, ze wiecej ludzi sie odezwie, bo Polakow w Cardiff raczej nie brakuje. Mieszkam w Cardiff juz dwa lata, a Ty? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olenka2001 0 Napisano Maj 17, 2008 nio,ja tez ponad 2 latka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olenka2001 0 Napisano Maj 29, 2008 hop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wredna Kaśka 0 Napisano Maj 30, 2008 W samym Cardiff plaży jako takiej nie ma. Jest kamienista na Penarth i piaszczysta na Barry Island Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olenka2001 0 Napisano Czerwiec 30, 2008 martwa cisza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sadaf27 Napisano Lipiec 3, 2008 hehe, chyba malo Polakow w Cardiff siedzi. Jestem z Roath a Ty? Jesli gdzies blisko mozna by sie spotkac na kawce. Jakos nie mam tutaj Zadnych znajomych Polakow, trzeba by to zmienic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olenka2001 0 Napisano Lipiec 3, 2008 Witaj a skad doklanie?Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sadaf27 Napisano Lipiec 3, 2008 Mieszkam na Albany Road. A Ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olenka2001 0 Napisano Lipiec 6, 2008 a ja na Newport Road :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sadaf27 Napisano Lipiec 6, 2008 To co , kawka w Starbucksie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoCzarnaWdowa 0 Napisano Sierpień 3, 2008 Ja tu jestem od miesiaca... tez z Roath, tez malo znajomych... ale fajnie tu jest, a byloby fajniej gdyby nie padalo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olenka2001 0 Napisano Listopad 4, 2008 UPPP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach