Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość njadfbesfkbsn

mam 22 lata. schudłam i...

Polecane posty

Gość njadfbesfkbsn

kiedy usiądę robią mi się na brzuchu gigantyczne fałdy niczym harmonijka. jak byłam grubsza to miałam wystający brzuch i to było wypchane a teraz wisi jak by i widać fałdy, które ciążą w dół 😭 jest to takie zwiotczałe jak by skóra z tłuszczem, taka galareta czy coś... fatalnie to wygląda :( co to może być??? czy to się wchłonie ??? :O

Gość njadfbesfkbsn
... no i jak chodzę ... to TO się mi na tym brzuchu trzęsie... co za wstyd :(

Gość no samo sie raczej niewchlonie
Ale przy cwiczeniach na brzuch + blasamie ujedrniajacym to i owszem :)

mam 23 lata i to samo zaczyna mi sie robic po ciązy za mało kolagenu i skura po rozciągnieciu nie chce wrocic do poprzednich rozmiarów:(

skóra sorki za byka:) dermatolg powiedziała że zazwyczajto juz tak zostaje :( jak sie ma tak słaba skóre:(

Gość njadfbesfkbsn
ups... sowaaa dzięki to daje mi nadzieję, że wreszcie inni przestaną się śmiać i moja praca nie pójdzie na marne hm... to kupić sobie jakąś maść z kolagenem ? nie znam się na kosmetykach. dotąd używałam zwykłego nivea...

Gość njadfbesfkbsn
krępuje mnie ta galareta ... to obrzydliwe dla innych zapewne. słaba skóra... hmmm :(

pmozna kupic kremy z kolagenem ale sa bardzo drogie ja tez o tym mysle, chc ty schudłaś normalnie to pewnie skóra wróci do normy u mnie to była chyba za duża zmiana bo zawsze byłam szczupła a w ciąży miałam bardzo duzo wód płodowych i brzuch ogromny a tu nagle po porodzie znów zmalał ale skóra nie:(

to jak balon nadmuchany do oporu gdy nagle spuscisz powietrze kurczy sie ale juz nie jest taki jak przed napompowanim na dodatek się marszczy

Gość njadfbesfkbsn
nooo... to ja już wiem co Ty masz ... biedna :( pociesz się tym, że moja koleżanka i siostra są po ciąży obydwie już 5 lat a nadal wyglądają jak by w ciąż były i spodziewały się dziecka lada dzień... :O i do tego straszne rozstępy fioletowe i celulitis na brzuchu :(:( ja mam własnie tak , ż te fałdy się same nie marszczą. dpiero jak je chwytam... uuuh ble :(:( biedne my jesteśmy :(

Gość kasiulaamelka
witam wiem co czujesz bo ja w ciąży przytyłam 40 kilo!schudłam już 26 kilo i skóra na brzuchu też mi wisi(choć nie tak bardzo jak na początku).muszę powiedzieć,że pomogły mi trochę ćwiczenia na brzuch(wyrobiłam trochę mięśni i to trochę pomogło)

to jest dobry pomysł ale jaki trudny. trzeba miec zaparcie na maxa żeby regularnie ćwiczyć. Brrr nie cierpię cwiczeń. ale warto spróbować :) choć przez miesiąc 3 razy w tygodniu to nie tak wiele a efekt na pewno jakiś będzie ... tyle , że pewnie krótkotrwały :O jaka szkoda, że operacje plastyczne brzucha są tak bolesne i co najgorsze niebezpieczne. o kase juz nie chodzi bo jeśli ktoś pragnie to poczeka nawet rok i odłoży sobie... ale te konsekwencje zdrowotne po liposukcji, nie mówiąc już o skrajnych przypadkach pozbywania się nadmiaru tłuszczu wraz ze skórą... ah jaka szkoda... :( sama chętnie bym się poddała :)