Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość straciłem moją asie

chce się zabić

Polecane posty

Gość straciłem moją asie

chce się otruć bo moja dziewczyna jest miłością mojego życia i powiedziała że już mnie nie kocha i nie kochała a jesteśmu już raze 1,5 roku i teraz spotkała innego i che z nim spróbować, chce umrzeć czym mogę to zrobić prosze pomóżcie mi, ja minuty bez nie nie przezyje, boli mnie tylko co się z nią stanie jak ja umre, myślałem też o tym żeby trafić do szpitala i może by wróciła nawt z litości do mnie byle tylko była już na zawsze ze mną

Gość Potwór z Loch Ness
Przeżyjesz :) Spoko:)

Gość Potwór z Loch Ness
Eeee tam drogie. ZUS pokrywa całość.

znajdziesz inna nie ma sensu pozbawiac sie zycia bo cie panna rzucila uwierz!

Gość nie rob tego w domu
bo Twoja rodzina bedzie miala klopoty, beda ich po sadach ciagac jako podejrzanych...

Gość Kiedyś i ja.
Ja miałem tak samo i.. nawet myślałem tak samo! Ale wszystko zniknęło Tak jest zawsze Miłość nie trwa do końca życia i moja też zniknęła(bo teraz wiem że nie kocham na pewno tamtej dziewczyny- a przecież byłem go tów się zabić) Ponadto.. poznałem niedługo potem inną kobietę, którą bardzo kocham:D Wszystko po prostu musi się ułożyć a miłość Tobie przejdzie tak jak i mi przeszła do tamtej dziewqczyny Teraz wiem że gdybym wtedy popełnił samobójstwo zrobiłbym najstraszniejszą rzecz na świecie, bo życie może przynieść jeszcze mnóstwa pięknych chwil! I dla nich naprawdę warto jest żyć!:D Pozdr

Gość straciłem moja asie
ja tak nie potrafie bo moja 1 dziewczyna się zabiła i mam jakiś uraz i teraz muszę na dniach poukładać sprawy pooddawać wszystkie swoje rzeczy znajomymi dowiedzieć się czym mogę się otruć żeby najmniej bolało a było skuteczne

Gość nim się zabijesz
to zawiąż sobie węzeł na kutasie

Gość straciłem moja asie
miłość do niej jest wszystkim co mam, jest całym moim życiem zaplanowałem już slub i ilość dzieci, a teraz planuje samobujstwo i chce to zrobić ale jeszcze poczekam tydzień albo 2, dziś zdecydowałem się że już umieram

Gość Władek z Konina
a było juz siup?

jesteś samolubnym kutasem!! :o jak możesz myśleć o czymś takim! Jak możesz zrobić coś takiego swoim rodzicom?!?! Ludziom na których ci zależy!! Twoja Asia będzie rozpamiętywać twoją śmierć do końca życie będzie się czuła winna... To chore... Jak się zabijesz to oni do końca życia będą mieli wyrzuty sumienia. Jesteś durnym egoistom!! I nic nie zmieni mojego zdania... Nie będę się rozczulać nad tobą. Jak chcesz to się zabij... Tylko że najbardziej skrzywdzisz tych, na których ci najbardziej ci zależy!!!