Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MARCINNICRAM

Z CIEKAWOSCI DO OSOB PO MATURZE

Polecane posty

Gość MARCINNICRAM

czy ktokolwiek z forumowiczow w poprzednich latach szedl na mature z biologii "z marszu" dla mnie jest to przedmiot dodatkowy i szzcerze powiem jestem pewien ze nie zdam bo przygotowywalem sie tylko do przedmiotow obowiazkowych tak sie zastanawiam teraz czy jestem jedyny czy ktos moze tez tak mial w swych maturach?

Gość MARCINNICRAM
mam rozumiec ze nikt?

Gość Moja kolezanka
poszla z marszu 2 lata temu, miala chyba 32% z podstawy... Dasz rade a jak nie to przeciez swiat sie nie zawali. Niektore pytania sa naprawde banalne, jakis punkcik bedzie:)

Gość Moja kolezanka
a ja osobiscie poszlam z marszu na historie i mialam 48 % :)

Gość MARCINNICRAM
ide z marszu ale na dodatkowe wiec na rozszerzenie wiec mam watpliwosci dlatego pytam jak potem jest na studiach jesli zobacza ze nie zdane mam to beda na mnie gorzej patrzec czy nie powinni ?

Gość Moja kolezanka
Ach no tak, my wtedy zdawalismy 2 poziomy... Ale rekrutacja sie nie przejmuj, pewnie nie pojdzieszz na kierunek na ktorym liczy sie biologia prawda? a za dodatkowy przedmiot mozesz dostac jedynie dodatkowe punkty, nikt Ci nic nie odejmie

hej ja rok temu wybrałam mature rozszerzoną z bioli jako dodatkową i nawet nie otworzyłam książki z biologi przed ;) i co? zdałam na 69%... ;) powiem Ci że matura z bioli to wykresy, tableki, analizy do niej trzeba 80% inteligencji i 20% wiedzy moim zdaniem BANAŁ

Gość MARCINNICRAM
na moim kierunku jest do wyboru biola gegra matma ja zdawalem gegre a bile zawale na 100% nie wiem po co sie am pchalem wstyd jak zobacza 5% z matury

Gość MARCINNICRAM
zabezpieczona ciesze sie lepiej mi na duchy ale slyszalem ze w tamtym roku byla banalna biologia a wtym roku te matury sa jakies popieprzone za przeproszeniem

Gość hakielina
a jak nie zaliczysz matury z biologii to chyba nie zdasz w ogóle matury,co? amnestia juz chyba nie obowiazuje

Gość łosiątko
Ja zdaję z biologi podstawową i też żadnej książki nie otworzyłam :) Na próbne też sięnic nie uczyłam a miałam 68% :)

Gość MARCINNICRAM
nie zdam bo biola jest na dodatkowym przedmiocie ale nie wiem kogo przy rekrutacji wezma predzej mnie ktory nie zaliczy tej bioli czy dziewczyne ktora nie brala wogole bioli na mature czy to bedzie zle o mnie swiadczyc ta bila niezdana?dodam ze na rekrutacje wybralem ze dam georafie polak i angol a biole nie mimo ze tez moglem

Gość MARCINNICRAM
...

ja tak zdawałam angielski rozszerzony:D pisemny zaliczylam na ponad 60% austny na 85% biorac pod uwage ze w ogole sie nie uczylam przez 3 lata no nawet niezle:D

Zdaję w poniedziałek. I nie idę z marszu, bo się boję :( Chociaż przerobiłam mnóstwo zadań i nie są trudne, ale nigdy nic nie wiadomo.

Gość male pytanie
przy szukaniu pracy bede musiala pokazywac pracodawcy papiery z matury czy wystarcza ze studiow?