Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ju....

Nowy temat-tym razem zainspirowany tematem Brzydala28

Polecane posty

Gość antyrozwodniczka
Gnom, od poczatku czułam gdzieś w kościach, ze to Ty. Aczkolwiek wolałam wierzyć, że nie. na chamstwo chamstwem? Można i tak, ale czy nie lepiej kulturalnie porozmawiać - na poziomie argumentów?:)

Gość precz z pracą
agiie kurcze ty wiesz jaki mnie leń dopadł a dwa segregatory czekają :P anty a twój poziom argumentów ??? ale dzięki za miłą dyskusje takie jak ta dają mi coraz większą motywację na definitywne opuszczenie kafe :D

Gość antyrozwodniczka
"Preczu";), ja jako jedyna opierałam się na argumentach, a nie szłam w zaparte jak Wy. Czy osobę, która jak moja wykreowana na potrzeby topiku postać ma 20 lat i jest po 2-letnim związku oraz nie gustuje w rozwodnikach masz prawo zwywywać od najgorszych? Prawo co prawda masz, ale gdzie te Twoje argumenty, co?

Gość precz z preczem
a gdzie były twoje od samego poczatku nazywanie przegrańcami i desperatami to argument mało przekonujący

anty to są jakieś bzdury a nie argumenty szczycisz się ale czym że w głowie masz z lekka nie pokolei i wyimaginowany świat uważasz za odnośnik bardzo śmieszne :D

Gość precz z preczem
ujmę to w ten sposób nie mówię że żegnam się z kafe bo jeszcze mi coś to ciężko idzie ale z tym topikiem napewno jak co szukać mnie gdzieś tam i nie ożywiać TWA!!!!!!!!

Gość antyrozwodniczka
Chodzi o stwierdzenia nt. osób na topiku piszących. Że je wszystkie mogłam uargumentować bez problemu. W przeciwieństwie do Waszych stwierdzeń nt. antyrozwodniczki. A że pierwszy post był, jaki był, to przecież wyjaśniłam. Ale po co o tym rozmawiać?:)

wyjeżdżasz że rozwodnik to ktoś drugiej kategorii i nie ma prawa już do normalnego związku i oczekujesz argumentów jak byś była facetem w odległości kilku metrów to moim głównym argumentem było by natrzaskanie po ryju

Gość precz z preczem
to był post pierwszy drugi etc. no comment żegnam panią🖐️

Gość antyrozwodniczka
Gnomi:(:(:( Chłopaki, co Wy takie drażliwe, co? I tak Cię lubię, wzajemność niekoniecznie niezbędna do tego mi jest.:P

Gość antyrozwodniczka
Piątek, nie wiem, nie jestem facetem. Było jak było, zareagowałeś jak zareagowałeś i tyle. Paliwody:P:P:P No nic tu po mnie, widzę🖐️ Bzreydziak, jeszcze raz wszystkiego NAJ❤️❤️

Gość Brzydal28
Jeszcze raz dzięki :).

Gość antyrozwodniczka
Proszę bardzo, Przystojniaku.:) Noo, czekamy na mecz. I tak stawiam na 3:1 dla DE:P

wkońcu bliźniaki zodiakalne już tak mają podwójną osobowość.:P bardzo niefajnie justka/

allegro sie zepsuło a ja chciałam aukcje wystawić.

Gość antyrozwodniczka
Nie ma być fajnie, ma być prawdziwie, Sumie.:) Kibicować oczywiście będę PL, ale meczu za nich nie wygram przecież.:P

trzeba wierzyć że wygrają.. a nie tak wierzyć w Niemców zamiast w Polaków. załamujecie mnie:(

Gość antyrozwodniczka
Tak, a zaraz spadnie śnieg, Aguś.:D