Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ju....

Nowy temat-tym razem zainspirowany tematem Brzydala28

Polecane posty

nie justys, ma byc fajnie wlasnie :p sami, ja dzis 3h spalem i na niczym sie skupic nei moge niepowazny jestem :o

później się dziwic że inni nie wierzą w Polske jak sami Polacy w nią nie wierzą.. porażka.. nie chce mi się już gadać na ten temat.

Gość antyrozwodniczka
Niech chłopaki dadzą z siebie wszystko, niech zagrają dobrego mecza - to mi wystarczy. Oczywiście, gdyby PL wygrała, to byłoby pięknie. Ale cuda w futbolu rzadko się zdarzają, nie oszukujmy się.

jeden cud mamy bo są w Euro drugi cud ze byli pierwsi w grupie.. -- z kim ??

"później się dziwic że inni nie wierzą w Polske jak sami Polacy w nią nie wierzą.. porażka.. nie chce mi się już gadać na ten temat." Nie marudź siostra :P. Ja obstawiam 1:0 dla Polski :)

a taki tam spot psuzczaja ze facet uderza do babki czy sie nie znaja z tego kursu francuskiego a ona mu odpowiada ze chyba raczej ze splywu :p lece

Gość antyrozwodniczka
A ja nie idę, posiedzę na kafe:P:P:P

Gość pieprzyć piłkarzy
KUBICA PIERWSZY W GENERALCE TEŻ

Całkiem niezła gra, rezultat niestety jak zawsze. Pełny szacunek dla Podolskiego. Takie małe podsumowanie meczyku.

Jest jeden plus - takie wydarzenia ( choć robiony jest z nich cyrk medialny ) łączą ludzi :classic_cool:. Nasz sąsiad, który NIE wywiesza flagi podczas świąt narodowych zasłonił dzisiaj na biało - czerwono całe okna :classic_cool:

Brzydal - zgadzam sie z całą rozciągłością Twojej wypowiedzi:) i dobrze, że nie wszyscy uważają, że Podolski to zdrajca...

Podolski chciał grać dla Polski, to tu go nie chcieli. Gra dla Niemiec, ale wiele razy wypowiadał się, że czuje się Polakiem. I to było widać, kiedy strzelał bramki, wiadomo cieszył się, bo to duże wydarzenie dla niego, ale jednocześnie okazał swój szacunek dla swojej jakby nie było ojczyzny. Co innego np. Klose, który uważa się za Niemca, a skoro tak, to też mi do tego nic, traktuję go jak Niemca. Zresztą sport nie powinien budzić złych emocji.

Dobranoc wszystkim. Trzeba się wyspać, bo od jutra znów do pracy na pierwszą zmianę.