Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 100 procent bitch...

Jestem dziwka-zdradzam faceta a sama mam do niego pretensje

Polecane posty

Gość 100 bitch....
ale masz fajnie,tez bym tak chciala...ale moze cos takiego wymysle :)

Gość 100 bitch....
no ja swojego na stowe pewna nie jestem i moze wlasnie to mi pomaga kiedy mam wyrzuty sumienia,usprawiedliwiam sie tym ze on byc moze tez zdradza

Gość Bad bad gal
ale wiecie co - wiem ze jak bede z kims innym to moja zazdrosc mnie normalnie zezre - bo wiem jak łatwo jest zdradzac - w kazdym zachowaniu bede widziala zdrade...

Gość 100 bitch....
ale wiecie co? tak ogolnie to wcale nie jest tak ze ja siedze w domu i sie tym zamartwiam i non stop mysle o tym jaka ze mnie dziwka.Staram sie tym nie zamartwiac,w zasadzie to przychodzi do mnie samo tylko i wylacznie w chwilach kiedy on zrobi cos naprawde milego,kiedy pokaze mi jak bardzo mu na mnie zalezy.

Gość 100 bitch....
wlasnie to jest nasz problem-zazdrosc a nie nasze zdrady! dla mnie spokojny zwiazek,pozbawiony tego uczucia to taki zwiazek kiedy to on mnie kocha bezgranicznie a ja nie odczuwam do niego zadnych wiekszych uczuc poza tym ze go lubie.Tylko taki zwiazek bylby dla mnie spokojny i wolny od mojej chorej zazdrosci

Gość Bad bad gal
Ja tez o tym nie mysle non stop - wlasciwie czasem jakis impuls sprawi ze mi sie przypomni jaka ze mnie dziwka... kurcze boje sie ze kiedys ktos mnie potraktuje w ten sam sposob...

Gość Bad bad gal
a zastanawialyscie sie dlaczego tak macie - w sensie ze moze to wynika z naszych wczesniejszych zwiazkow, jakichs niepowodzen - mnie raz facet puscil kantem to fakt - a podobno bylam jego wielka miloscia - moze my po porstu w milosc nie wierzymy

Gość 100 bitch....
a teraz wam napisze cos czego w zyciu byscie sie nie spodziewaly-zaprosilam dla niego kolezanke do lozka bo wiedzialam ze marzy o trojkacie.To byla moja inicjatywa,moze tez w jakis sposob chcialam mu wynagrodzic te zdrady.Oczywiscie zazdrosc byla ale kolezanka byla zaufana,dobrze czulam sie w jej towarzystwie a on zachowal sie po prostu super.Balam sie ze straci glowe i bedzie sie zajmowal tylko nia a ja wpadne w furie.Ale on za kazdym razem kiedy jej dotykal czekal na moje przyzwolenie.Oczywiscie nie bylo zadnej penetracji.Mozna powiedziec ze wystawilam go wtedy troche na probe i zdal egzamin.

Gość 100 bitch....
mnie zdradzilo dwoch facetow, wiem ze te leki wziely sie miedzy innymi wlasnie stad

Gość Bad bad gal
Ja bym nie byla do tego zdolna :)

I to jest zycie własnie trzeba czerpac je garsciami

Gość 100 bitch....
mamy jakies skrupuly dziewczyny i to jest najwazniejsze,nie jestesmy wcale jakimis zimnymi sukami

Gość 100 bitch....
co do trojkata...ja nawet moglabym to powtarzac z ta wlasnie kolezanka gdybym wiedziala ze to na 100% sprawi ze mnie nie zdradzi.Niech chlopak ma jakas atrakcje ale pod moim okiem,za moja zgoda i pod moja kontrola.Taki uklad by mi pasowal,oczywiscie od czasu do czasu tylko.Aha-ta kolezanka oczywiscie brzydsza jest :D

Gość 100 bitch....
wiem tez ze tym trojkatem ostatecznie mu zakrecilam w glowie, on teraz uwaza ze nie dosc ze ma super wierna dziewczyne to jeszcze taka ktora spelnia jego fantazje a tu niestety zonk

100procent bitch jestes odwazna SUPER

Gość 100 bitch....
dzieki ale chyba nie zasluguje na komplementy...

Gość 100 bitch....
lil1 a Ty tez zdradzasz?

niejedna dziewczyna chciała by to zrobic ale tylko odwagi brak

Gość 100 bitch....
mowisz teraz o zdradzie czy o trojkacie?

Gość 100 bitch....
i nie masz zadnych wyrzutow sumienia??

Gość kopas w dupas
Hej Dziewczyny! Z jednej strony Wam zazdrosze, a z 2 nie! Tez jestem w zwiazku od paru dobrych lat i nigdy nie zdradzilam sowjego partnera!Pomimo,ze czasami nachodza mnie takie mysli:( Ale tylko z ciekawosci chcialabym sprobowac, gdyz moj narzeczony byl i jest moim 1-wszym i jedynym! Czasami zastanawiam sie jakby to bylo z innym....ale Kocham Go bardzo mocno, i wiem,ze zranilabym Go bardzo !! Szkoda,ze nie mozna tego jakos pogodzic:( Co do zazdrosci to tez, straszna ze mnie ZAZDROŚNICA! Czasami juz mam dosc, sama nie umiem sobie z tym uczuciem poradzic:/ Wiem,ze jest mi wierny ale ja ciagle mam obawy,ze za chwile mnie zdradzi:( Nie wiem jak pozbyc sie tej wstretnej cechy!!wrrr

Gość kopas w dupas
dziewczyny jestescie jeszcze?

Gość 100 bitch....
jestem jestem

Gość 100 bitch....
a mieszkasz z nim?

ale ja nie truję, ja tylko mówię, że będziecie kiedyś nieszczęśliwe, bo brak wam pokory i moralności ja powiedziałam, że będziecie nieszczęśliwe, nie po to zeby się nad wami użalać ty chyba nie doświadczyłas prawdziwego nieszczęścia do tej pory ale każdy jest kowalem własnego losu

Gość 100 bitch....
a my ci mowimy ze nieszczesliwe juz jestesmy a to paradoksalnie z powodu naszej moralnosci bo jakbysmy mialy w dupie czy zdradzamy czy nie to wszystko byloby pieknie!

Gość kopas w dupas
tak mieszkamy razem 2 lata, miedzy nami wszytko dobrze sie układa....planyjemy w przyszlym roku slub, tylko ja mam obawy.....

Gość 100 bitch....
ja mysle ze w twoim przypadku to zwykla ludzka ciekawosc skoro tylko z nim do tej pory sie kochalas