Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 100 procent bitch...

Jestem dziwka-zdradzam faceta a sama mam do niego pretensje

Polecane posty

Gość kopas w dupas
Boje sie,.ze kiedys bede załować! Że jak bylam mloda, nie wyszalałam sie , nie probowlam roznych rzeczy.... albo,ze zrobilam o krok za duzo i takim zachowaniem, zburzylabym cos najpiekniejszego dla mnie....tak zle , tak niedobrze:(

Gość 100 bitch....
widzisz zawsze jest takie ryzyko ze bedziesz zalowac, jednego albo drugiego.Sama musisz zdecydowac

Gość 100 bitch....
czy ty tez jestes jego 1sza i ostatnia dziewczyna?

Gość kopas w dupas
no własnie! life it`s brutal:/ I to mnie wlasnie dreczy od paru msc..... z jednej strony chcialabym sie "zdobyc na odwage" i sprobowac z innym....ale nie potrafie! Gdyz góre bierze racjonalnie myslenie....a nie zwierzecy instynkt..

Gość kopas w dupas
Nie! On miał inne kobiety zanim mnie poznał......w pewnym sensie mu tego zazdroszcze......moze dlatego tak mnie ciagnie?Nawet potrafie mu to wypominać,ze ja mialam tylko Jego,a on byl z innymi...

Gość 100 bitch....
i bardzo dobrze, niech tak pozostanie moze sie wam roznie ulozyc, moze za kilkanascie lat bedziesz miala tez inne powody do zdrady a nie zwykla ciekawosc ja Ci powiem tyle ze gdyby moj facet byl przy mnie i ze mna mieszkal to nie odwazylabym sie zdradzic, za duzo do stracenia

Gość 100 bitch....
no owszem moze dlatego cie ciagle bo czujesz ze on mial od zycia wiecej niz ty, jestes jakby troszke poszkodowana ;)

Gość kopas w dupas
a Twoj długo juz jest za granica? Nie mysleliscieo tym,zebys do niego pojechala, albo ,zeby on wrocil? Nie od dzis wiadomo,ze taki zwiazek na odleglosc, nie ma wekszych szans na przetrwanie w dzisiejszych czasach!

Gość kopas w dupas
Dokładnie! Własnie tak sie czuje. Jakbym była poszkodowana, jak bym dostala mniej .....

Gość 100 bitch....
my juz to ciagniemy dwa lata, widzimy sie srednio co 2 miesiace takze przetrwalismy sporo pojade do niego dopiero po studiach

"wiem ze ze mnie dzi**a, nie bede sie tu bronic wiec mozecie mnie zmieszac z blotem" A niby dlaczego ktoś miałby to robić za ciebie? Jeśli podłe samopoczucie jest ci potrzebne do szczęścia...

Gość kamil19k1
Ale wy wszystkie to kur..y jesteście!!! Matki i żony to z was nigdy nie beda porzadne!!! Zawsze bedziecie sobie przypominac jakie z was szmaty!!! jak wam sie ruchac chce na lewo i prawo to kase bierzcie za to chociaz!!! Kur..y za darmo hehehe Wy baby zawsze bedziecie głupsze od facetów!!! darmo zjady pierdo...ne!!!