Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaczątko

godzina!!!!!

Polecane posty

Gość nie mam dzieci mam 19 lat
i uwielbiam seks :D może w wieku 30 lat nie bede go lubic wcale a moze jeszcze bardziej :)

Gość kaczątko
ja ma 21 lat i niewielkie doświadczenie więc nie wiem niestety co Ci powiedzieć:-( o sobie mogę powiedzieć że uwielbiam seks mogłabym to robić cały czas..mój chłopak niestety nie... tylko wczoraj się trafił dzień dobroci dla Słoneczka;-)

Gość kaczątko
nie ma żadnej reguły każda kobieta jest inna niby młodzi faceci by mogli uprawiać sex cały czas a mnie się akurat trafił inny ja np.bardzo lubię sport ogólnie jestem niewyżyta ale mam koleżanki takie ospałe bez życia one pewnie nie lubią seksu dużo zależy też od mężczyzny

Gość wesolutki miluszek 20 latem ma
robiłaś już to z facetem ? piszesz że masz 19 lat

aha ja to jestem raczej napalony na to żywy taki chłopak , żartowniś , dowcipniś , wysportowany nie robiłem tego jeszcze z kobietą ale teraz chciałbym to już zrobić , przekonać się jak to jest

Gość nie mam dzieci mam 19 lat
oczywiscie ze z facetem

Gość kaczątko
ale myślisz o tym żeby to zrobić z pierwszą lepszą czy będziesz czekał na tą jedyną?? masz 20 lat??

Gość kaczątko
wydaje mi się że dla chłopaka seks nie jest taki fajny bo jakby był to jakby miał dziewczynę to np.w weekend by jej nie wypuszczał z łóżka. z pewnością rączką jest lepiej odnoszę wrażenie że chłopcy wolą przytulanki obserwacje na podstawie mojego chłopca

tzn. nie przypadkowa chciałbym poznać gdzieś nieznajomą dziewczynę np. na plaży pogadalibyśmy troszkę a następnego dnia zrobilibyśmy to chodzi mi o przygodę. jeden jedyny raz póżniej już bym czekał na tę jedną jedyną królewnę.

tak , mam 20 lat i nigdy do tej pory nie robiłem tego powiem nawet więcej nie przytulałem się nigdy ani nie całowałem z dziewczyną

Gość kaczątko
nie masz okazji żeby poznać taką dziewczynę?? podziwiam takich facetów którzy tyle czekają:-) tak łatwo przecież iść na dyskotekę i wyrwać jakąś panienkę...

niby tak ale ja mam chyba zbyt duże wymagania żadna mi nie pasuje chcę poznać wyjątkową zabawić się z nią nie musi być wcale super ładna oby była świetna w tym, niech potrafi prowokować , zachęcać , reklamować się itp. to jest towarek ja lubie czekać często zdarza mi się z czymś zwlekać po to tylko aby w pewnym momencie to wszystko skumulowało się i wybuchło pełną parą im dłużej czekasz na cioś tym lepiej póżniej smakuje mam główkę na karku i do tej pory nigdy w bagno nie wszedłem hehe

jeżeli czytałaś ten wątek - FANTASTYCZNY ORGAZM, znam sposób na to - to od razu tłumaczę że to jaja były

Gość kaczątko
;-) czytałam ale mi się nie chciało do końca bo tojakieś głupoty były. a jak Ci przyjdzie czekać jeszcze pare lat??

nio to poczekam ile trzeba tyle poczekam podobno wszystko z góry jest polecone nam przez los

Gość kaczątko
romantyk czy tylko udajesz????

typowy romantyk jak żaden inny

cały czas telenowele wałkuję jeszcze zbuntowany anioł i gorzka zemsta były najlepsze przynajmniej dla mnie lubię takie puszczanie oczek, przypadkowe spotkania i chcciał bym takie mieć hehe

słucham ? hitana ! czy ja dobrze rozumiem ? wątpisz w moją poprawnoiść językową ? hehe tu akurat nie mam sobie równych na tym forum moja droga

ależ skąd ;) wszystkiego człowiek może się nauczyć.

Gość kaczątko
wracając do tematu-myślicie że dzisiaj znowu będzie 5 minut?? co mam zrobić żeby znów było godzinę??

a jednak nie wierzysz mi heh nie miałem piątki z polskiegoi , była czwóreczka na świadectwie maturalnym ale ja nie jestem humanistą ale umysłem ścisłym z matmy miałem piąteczkę naciąganą troszke ale jednak zdawałem maturę z mamtmy i moja profesorka była zadowolona że wybrałem jej temat , dlatego naciągnęła mi troszkę na semestr miałem 5 a w drugim semestrze miałem oceny : 5 , 4+, 4 , 3+ 5 postawiła mi pięc na koniec hehe

Gość kaczątko
pisałeś starą maturę??? to czemu masz 20 lat??

jeśli to było wczoraj będzie 10. kupić 3 piwa ?

kaczątko fajna ksywka hehe nie wiem tego jak będzie pocieszę Cie faktem że to zależy w dużym stopniu od Ciebie samej. Odpal z czymś nowym, zaskocz go czymś. Moze taką drogę warto obrać ? spróbuj podejśc do niego na przykład tak : weż nóż do ręki i rzuc sie na niego po chwili powiedz : weż mnie , weż bo ci jajeczka obetnę pączusiu ty mój kochany. ciekawe jak zareaguje hehe spróbuj tak

Gość kaczątko
nie chciałabym żeby dzisiaj pił...godzina to chyba jednak za du żo.z połowy bym była zadowolna a jakbym się przebrała za pielęgniarkę ??

pisałem nową maturę dlaczego starą pisałem ją w tamtym roku pielęgniarka , hmmmmm no no no całeczkiem mnie by to wzięło z pielegniarką to mógłbym cały boży tydzień hehe

Gość kaczątko21
to ja jestem kaczątko;-( na nowej maturze nie ma ocen. wolałbyś pielęgniarkę czy pokojówkę??