Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaczątko

godzina!!!!!

Polecane posty

Gość kaczątko

wczoraj był we mnie godzinę mój wspaniały chłopak..do tej pory było zawsze max 5 minut.jestem szczęśliwa ...myślicie że to tylko chwilowy uśmiech losu czy już teraz będzie tylko lepiej?? pozdrawiam kaczątko

Gość oczywiscieeeeeeeeeeeeeeeeeee
pewnie cie zdradzil godzine przed.. i potem mogl dluzej albo po prostu nie mogl dojsc bo go juz nie podniecasz

Gość kaczątko
jak to na kafeterii potraficie człowieka zdołować....

no ale sama sobie odpowiedz cos jednak musialo sie stac skoro zawzsze bylo 5min a teraz nagle godzina troche dziwne a nie zachowywal sie jakos inaczej ostatnio?????

Gość kaczątko
nie.jest bardzo szczęśliwy i dumny z siebie bo bardzo z tego powodu cierpiał że zawsze było trochę za szybko.to chyba dobrze że się stara

albo tylko tak mowi... no nie wiem

Gość wesolutki miluszek 20 latem ma
Wiem w czym tkwi sekret takiej odmiany. Twój mąż złapał mnie w lesie jak wczoraj chodziłem grzyby zbierać , następnie wyruchał w dupsko. Za chwilę pewnie ty kazałaś mu aby Ciewyruchał i nie odmówił żebyś nie pomyslała że Cię zdradził. On nie ma kasy , ty masz. Dlatego chce z tobą być abyś go utrzymywała. Gdy wszedł w ciebie to już nie miał ochoty , dlatego tak długo to trwało. hahahahha

hahaha

Gość kaczątko
nie jest to prawdą.dlaczego was tak boli gdy ktoś jest szczęśliwy?? wstałam dziś po 6 godzinach snu rześka wypoczęta a pytanie w tym temacie do Was brzmiało-czy myślicie że teraz już będzie tylko lepiej??czy to tylko chwilowe

oczywiście że chwilowe codziennie nie dam mu się rypać przecież

hahahaha ale ja jestem wkurzający co nie przepraszam gęs za to hihi

Gość kaczątko
musisz mi psuć temat???????? ja się poważnie pytam poważnych ludzi czy coś ci złego zrobiłam skrzywdziłam cię??

przepraszam kaczątko wybacz ale uwielbiam sobie jaja robić jesteśmy tylko na forum więc nie uważam żebym psuł Ci dzień tym bardziej że się nie znamy. Tak na dobrą sprawę to jestem inteligentnym facetem który potrafi a nawet lubi słuchać i pomagać. Postaram Ci się pomóc , tzn. udzielić pewnych sytuacji na ten temat o który pytasz ale do tego potrzebne są mi jakieś informacje. Zastanów się co mogło być przyczyną takiej zmiany ? Może ubrałaś jakąś sexi bieliznę ? Może zaimponowałaś mu czymś ? Nie chcę Ci teraz po złości tego powiedzieć ale skoro wcześniej nigdy nie robił z tobą tego długo a teraz nagle taka zmiana to być może miał kochankę do tej pory i na Ciebie nie miał już ochoty. Przepraszam że o tym mówię ale takie rozwiązanie też wchodzi w grę i nie można go na starcie wykluczyć. Mam pytanko : Czy wszystko zrobiłaś tak jak zawsze ? tzn. czy była podobna atmosfera ?

kaczątko , przepraszam , juz nie będę Ci dokuczał. jeżeli chcesz to mozemy o tym porozmawiać a raczej popisać a może akurat uda mi się trafić w sedno sprawy ?

Gość kaczątko
dziękuję:-) wiedziałam że wszyscy ludzie są dobrzy:-) pozdrawiam a więc przyczyną chyba było to że wypił 3 piwka...niestety czyli że normalnie będzie tak jak dawniej albo musi pić codziennie i będę miał chłopaka alkoholika;-)

hmmm... a więc zdaje się że sprawa jest jasna niestety rozumiem że wcześniej nie pił, tak ? hmmm... czy uważasz się za seksowną kobiete ?

Gość kaczątko
pije sporadycznie tak chyba uważam się za seksowną kobietę

znasz jego gust ? może jesteś blondynką , a on woli brunetki ? lubi bardziej szczupłe czy okrągłę ? jeżeli byłabyś dla niego podniecająca to nie wierzę w to że chciałby robić to z tobą tak krótko ? Nie zauważyłaś nigdy jego spóżnień do domu ? może nie wracaj o tej godzinie o której trzeba ? Moim zdaniem jest to albo zdrada albo nie podniecasz go trudno mi trafić ale przypilnuj go czasem. Jeżeli idziesz z nim gdzieś po licy i przechodzi obok was piękna kobieta to ogląda się za nią ?

moze nie wraca , napisałem wracaj pomyłka

po ulicy, napisałem licy kurde literki zjadam hehe

Gość kaczątko
jestem dokładnie w jego typie.napewno mnie nie zdradza na miliard procent. nigdy się przy mnie za żadną nie obejrzał a o co właściwie chodzi skąd wnioski że niby miałby mnie zdradzać?? chodzi o to że zawsze krótko czy o to że raz długo?? i tak zle i tak niedobrze wszystko jednoznacznie wskazuje na zdradę;-)

Gość kaczątko
właśnie sobie podśpiewuje zrobił mi kawkę i jest strasznie szczęśliwy że choć raz musiałam prosić żeby już skończył bo mi się sprężyny z łóżka wbijały w plecy i bolały wnętrzności;-)

nie rozumiem na początku napisałaś - nie zdardza mnie na miliard procent na końcu - wszystko jednoznacznie wskazuje na zdradę a wec sama zaprzeczyłaś sobie czy ja coś żle zrozumiałem ?

zrobił Ci teraz ? ile czasu ?

Gość kaczątko
to że jednoznacznie wskazuje na zdradę było ironiczne bo cokolwiek bym nie napisała to napewno zdrada tak zrobił mi kawkę zajęło mu to 3 minuty

a wszystko z nim w porządku jezeli chodzi o jego narząd ? a może on nie lubi seksu ? może nie sprawia mu to przyjemności ? może go coś boli przy tym ? nie wiesz nic na ten temat ?

Gość kaczątko
wszystko w porządku jeśli chodzi o narząd nic go nie boli lubi seks i sprawia mu to przyjemność.....

Gość kaczątko
zaraz sobie idziemy do kina:-)

hmmm... a teraz ja mam pytanko : w jakim wieku dziewczyna zaczyna uwielbiać seks ? czy to prawda że z reguły 30-stki najbardziej tego chcą . Gdy patrzę na kobiety 20 letnie i 30 letnie to mam wrażenie że te młodsze uwielbiają przytulanie , miłe słówka ale seks nie aż tak bardzo , natomiast te starsze ( 30 ) pragną seksu czy na to czy kobieta pożąda seksu ma wpływ czy ma już dziecko czy nie ma to znaczenia ?

jesteś ?