Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lovinka

zmiana koloru włosów

Polecane posty

hmm, mam do was takie pytnko, otóż mam czarne włoski ale chciałabym cas w nich zmienić zastanawiałam się żeby ożywic troche kolor, co myslicie o czerwonych pasemkach, albo czerwonej tylnej warstwie włosów, czy to nie będzie wglądało tandetnie?

Gość Annnnnnnaaaa
Moim zdaniem to będzie wyglądało tandetnie, może zrób jakis balejaż z jasniejszymi pasemkami ?

Gość PAULINA66
czerwone sa fajne przez tydzien potem staja sie rozowe-niestety:-(

Gość blek4
a nie lepiej doczepić pasemka kolory możesz zmieniać a włosów nie zniszczysz

Gość retgrr
a wlosy czarne masz naturalne czy malowae ?? jesli malowane to chyba tylko jakis czerwony kolor mozna walnac czy cos w tym stylu bo jesli np. zaczniesz rozjasniac to wyjdzie ci najszybciej rudy a jak bedzieszmiec oecha to nawet zielony ;)) ale jesli czarny to twoj naturalny to mozesz smialo rozjasnic... proponuje jakies jasno brazowe lub blad pasemka bo czerwien raczej ostatnio nie jest za bardzo w modzie ... ;pp

Gość fifinka
Czarny plus czarwony + charakter włascicieli i ubiór wcale nie musi byglądać tandetnie ! Przykład ? Mam rozjaśnione włosy prawie białe - w zobrazowaniu takie jak mają tlenione blond barbie, z tym ze moje są krótke fantazyjnie wycieniowanie i wcale nie przypominam plastikowej laski - polecam szaleć z kolorami puki żeśmy młode!