Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zmyśl.ona

sposob na grzybice pochwy. sprobujcie warto

Polecane posty

kiedys czytalam na tym forum o tymze schorzeniu. i jedna kobieta wyleczyla sie .... podmywajac sie mydlem dla dzieci. Sprobowalam...:) jakies poł roku nic mnie nie swędzi ani nic takiego:) sposob niedrogi, nie czasochonny a skuteczny:) mam jeden problem mniej;)

Gość poczekaj jak sie pojawi
na nowo.:)..grzybica mogla przejsc nie przez to mydelko ale po prostu ...bo jest przewlekla i wyjdzie znow przy jakies innej okazji :)

Gość BUDYŃ
na pochwe najlepszy SEKS!

hmm raczej w to wątpie ze przyjdzie na nowo;) jakby mnie miala napaść to juz by to zrobiła:P ale ja tylko rade daje a jak chcecie to skorzystacie:P w kkońcu nam wszystkim zależy zeby kolejki do lekarzy zmalały:P:)

Gość jakie to mydło
a jakie konkretnie to mydło dla dzieci ma być?? bo to chyba też ważne....pamietam kilka lat temu jak byłam u dermatologa to wrażliwą i suchą twarz mówiła abym myła mydłem dla dzieci chyba kajtek 2 razy umyłam i masakra było bo też uczulało, także do tych naszych wrażliwych okolic intymnych coś na prawde delikatnego musi być, więc o jakie to konkretnie mydło chodzi??? A mam też takie ptanko: czy płynem do higieny intymnej można myć całe ciało? w sumie jak jest cera sucha na całym ciele to na pewno lepsze to od mydła, czy któraś może tak robi??

Gość jakie to mydło
???

Gość Ugabugababam
Jaka firma mydeła ??

Gość jakie mydlo