Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bety Boo

Pokochać siebie!

Polecane posty

Gość finkamalinka
do psychologa chodze na terapie indywidualna natomiast do psychiatry jak jest ze mna "gorzej" potrzebuje no cloranxenu ja choruje juz 10 lat wiec troche długo

Gość finkamalinka
jest to mgr psychologii

Gość finkamalinka
tak w sumie tylko mowie a ona słucha i tyle troche to dziwne ale rzekomo tak ma wygladac ten rodzaj terapii

Gość kitra
Może zaproponuj mu zmianę sposobu prowadzenia terapii skoro ta nie przynosi skutków... Choć zazwyczaj potrzeba wlasnie czasu by dostrzec zmiany... Wszystko napewno w końcu sie ustabilizuje... Najważniejsze, że Ty wiesz, że nie wszystko jest w porządku... Napisalaś że źle się to odbija na związku... To znaczy co się dzieje?

Gość kitra
Betty Boo to opiszesz te swoje problemy?

Gość finkamalinka
moze nie jest tak zle bo sie zgadzamy i w ogole.... jednak brak ojca powoduje u mnie nieustanny kontroling i zaborczosc jesli chodzi o osobe meza

po prostu przytyłam, nie jest mi z tym dobrze, chudnę i potem znowu tyje i tak w kółko, źle mi z tym, więc stwierdziłam, że może najlepiej będzie zaakceptować siebie, ale to nie takie proste. Mam jakąś obsesje na tym punkcie.

Gość kitra
Napewno spowodowane jest to tylko wplywem braku ojca czy może widzisz tez jakies inne powody tego?

Gość finkamalinka
nie nie napewno ja to wprowadzilam do zwiazku maz jest jak najbardziej w porzadku

Gość kitra
Bety najlepszym sposobem na odchudzanie nie są diety cud tylko jeśli masz taką mozliwość konsultacja z dietetykiem, pod jego okiem daje Ci wręcz gwarancję, że będziesz wyglądala tak jak sobie marzysz... Jeśli chodzi o akceptację siebie to... stań może jednak przed tym lustrem, obejrzyj sie dookola parę razy i zastanów się patrząc na naga siebie czy aby napewno masz czego sie wstydzić...

Gość kitra
finkamialinka bardzo chętnie bym ci cos doradzila ale piszesz jedno a mnie nasuwa się kolejne pytanie, i tak ciągle... Musialam wysluchac Twojej historii :) Ale jak powiedzialaś nie chcialabys się u mnie leczyć więc nie będzie historii... ale naprawde nie jestem w stanie nic powiedzieć konkretnego, no oczywiście poza tym, że jest problem i to bardzo konkretny... Moge tylko poprosic abys poszla wedlug mojej wczesniejszej rady... i zyczyc powodzenia

Gość kitra
mialo byc musialabym wysluchać...

Gość finkamalinka
kitra chyba nie chce rozgrzebywac wszystkiego od poczatku Twoje pocztkowe wypowiedzi jakos mnie nie przekonały ale nie podwazam Twoich umiejetnosci

Kitra wiem że nie jest najgorzej ze mną najgorzej, ale najlepiej też heh, a jak ty to robisz że nie myślisz o tym jak ja????

Kitra! Jak walczyć z uzaleznieniem Wiem,że mamtaki problem-akceptuje to,że taka sie urodziłam-wiem,że tego nie zmienię Jak dalej -rozum swoje - podświadomość swoje Jak pracowac z podświadomością Nie ma pieniędzy na terapię - sama muszę dac radę Problem- jest choć póki co nie dezorganizuje mojego zycia PRZESZKADZA TYLKO MNIE - PÓKI CO

Gość kitra
Ja jak robię, że sie nie zdręczam...? Hmm... Po prostu mam w dupie to, że ktoś się na mnie krzywo spojrzy na ulicy czy to, że musze kupić znowu spodnie rozmiar większe... Teraz to już wogóle masakra ze mna totalna bo jestemw ciąży no i chcę czy nie to moje cialo się powiększa... :) Ale nigdy nie bylam szczupla nistety... juz zaczynam obmyslać patenty jak to zrobić żeby po porodzie wyglądac w miarę jak czlowiek... :) Czasem bardziej dla żartów jak powiedzmy leżę z ukochanym nago to zarzucę że az mi wstyd za moje cialo... On wtedy strasznie sie wkurza :) Ale ja lubie go wkurzać... :) Ja myślę, że ja wogóle malo myslę... Na temat mojego wyglądu przynajmniej... nie ma co sie przejmowac drobnostkami... Dziewczyny! Życie i tak daje bądź w końcu da nam w kość więc nie ma co robić tego wcześniej... :)

Gość kitra
ale jaki to problem Dajma? Bo nie wiem zupelnie o czym do mnie napisalaś i czego oczekujesz...

Gość kitra
Dziewczyny ja przepraszam ale muszę zmykać... :( Ale będe wieczorem to ewentualnie odpiszę... :) Powodzenia

Gość finkamalinka
ja chetnie dołacze ok 22 ej

Gość finkamalinka
kitra ja dopiero doczytałam ,ze jestes w ciazy :) szczesliwego rozwiazania wiec życze moj synek ma prawie 2 latka

Gość ja mam problem z zaznaczaniem-
kitra a masz uprawnienia do swiadczen z nfz-tu?

Gość kitra
Staram się nie rozmawiać konkretnie o swoim życiu zawodowym na takich forach więc nie odpowiem na ostatnie pytanie...

Gość kitra
Poza tym to nie miejsce na ewentualna reklamę jak dla mnie :)

Gość hgkhj