hemsuriah 0 Napisano Maj 10, 2008 Zaczne od tego że moaj dziewczyna ma regularne cykle, tyle ze okres trwa u niej nie 5 dni ale 6-7 zawsze ma okres w odpowiednim czasie, współżylismy z prezerwatywą w dni nie płodne 2 powinna dostać okres a jeszcze nie ma go. Co robić??? dodam ze gumka na pewno nie pękła sprawdziłem to. Nie wiem założyłem ja dobrze. CZy to możliwe zeby jakoś coś wyciekło i dostało sie do środka?? Sam juznie wiem co myśleć i co robic> Pomóżcie mi, prosze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
8Ada9 0 Napisano Maj 10, 2008 mysle ze to nie ciaza, ale na wszelki wypadek radzilabym zrobic test :) nie martw sie bedzie dobrze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
8Ada9 0 Napisano Maj 10, 2008 jestes pewny ze to nie byly plodne dni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hemsuriah 0 Napisano Maj 10, 2008 tak, sprawdzilem w takim kalędarzyku w internecie który sam wszystko wylicza i wychodzi na to ze są niepłodne ale nigdy przeciesz nie wiadomo. No właśnie dzisiaj sobie kupiła test i jak przyjedzie z pracy to sobie zrobi. Ale słyszalem ze nie jest to w 100% pewne, pewniejsze jest badanie krwi podobno, ale ja itak doradzam jej wizytę u ginekologa to niepokojace troszkę. Mówiła że miałą w pracy ostatnio troche stresu i mówiła że ja troskzę zawiało bo ja plecy bolały. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jaaa87432 Napisano Maj 10, 2008 od stresu okres moze sie spoznic...nie ma co panikowac napewno nie zaszla skoro byliscie zabezpieczeni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość spóźnia kalendarzyku itp Napisano Maj 10, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hemsuriah 0 Napisano Maj 10, 2008 no bylismy zabezpieczeni tylko przeciesz gumki nie są pewne, nie pękła nam takze powinno być ok, no nie wiem czy cos innego moze sie stać z gumką była całą sprawdzam zawsze. sam już nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość slonnnnnnnnnnnnnnneczko Napisano Maj 10, 2008 ja jestem w podobnej sytuacji , tyle ze mi sie okres spoznia 18 dziien. gumka na pewno nie pekla. jutro bede robic test czego bardzo sie boje. mam nadzizje ze nie jestem w ciazy, ostatnio mialam i mam duzo stresu, odstawilam tabletkli wiec to pewnie dlatego. niech Twoja dziewczyna zrobi test jak najszybciej lub oidzie do gina i sie wtedy okaze. ja odwlekalam bo sie balam ale jutro na bank zrobie test bo z dnia na dzien stres coraz wiekszy. nie ma co odwlekac co ma byc co bedzie. 3mam kciuki za was pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Emyu Napisano Maj 10, 2008 nie pekla? i co z tego ze nie pekla? my sie kochalismy 4 razy w ciagu cyklu. Kazda gumka zostala sprawdzona. Wszystko bylo dobrze zalozone i sterylne. Okres spoznial sie 5 dni - 1 test. Pozytywny? nie... to nie moze byc prawda. 2 - pozytywny, 3 - negatywny. Badanie u ginekologa - jest pecherzyk. Wiec powodzenia z uzywaniem gumek bo na tym mozna wlasnie tak daleko zajechac. Trzymam jednak za was kciuki ale po tej historii jestem z dala od gumek. To jakas fikcja je***bana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hemsuriah 0 Napisano Maj 12, 2008 jaki pęcherzyk? Czyli nawet jeśli gumka nie pękła to może dojść jakims cudem do zapłodnienia?? zrobiliśmy test oba negatywne. teraz tylko wizyta u ginekologa, bo to coś nie tak ze aż tyle spużnia jej sie okres, moze to początek jakiejś infecji, hm sam juz nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Emyu Napisano Maj 12, 2008 u nas nie pekla a i tak zaszla w ciaze. Nie uzywajcie gumek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach