Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

diamond

jakich macie facetów?

Polecane posty

od zawsze szalałam za misiami, napakowanymi typami i takich też miałam chłopkaów, a na dzień dzisiejszy jestem zakochana w chudzielcu!! nie wiem o co chodzi on jest całkowitym przeciwieństwem moich typów....widocznie tak ma być:) a Wy jak macie ?

Gość a co cie to obchodzi

jak nie masz nic do powiedzenia to nie wchodz i nie pisz..proste

Gość eh ..............
Może zmądrzałaś? Z wiekiem to się zdarza ... :O I wtedy zwraca się większą uwagę na "rozwinięty" mózg, niż na rozwinięty biceps .... :O :P

albo ten chudzielec jest bogaty, bo i tak moze byc.

Gość m....
Mój obecny facet jest absolutnym przeciwieństwem tego, co wczesniej uważałam za ideał;)

bardzo możliwe, że zmądrzałam i jestem z tego dumna;)

Gość Anna Bella
diamondek;)

nie na kase nie zwracam uwagi, bo to jest bardzo plytkie...

Gość moj facet tooooo
A mój facet ma 195 cm wzrostu, jest duży,cwiczy ....wiec ja zabraniac mu nie będe. Nie szaleje za jakimis pakerami itd. Po prostu tak sie zdarzylo..:) Jest normalny,pracuje itd. Zaden cwaniak itd... I jest dobrze!;)

Zawsze lubilam wysokich i na sile sie zapieralam, ze nigdy nie bede z niskim. A teraz moj niski to taki przystojniak, ze ho ho! Jest kochany i uwielbiam go. Jak stoimy kolo siebie i nie mam butow na wyzokim obcasie, to wydaje mi sie, ze jestesmy rowni. jak zaloze buty na obcasie, to jestem wyzsza o caly obcas. :) No ale serce nie sluga... Dodam tylko, ze ja mam 170cm.

a zwracanie uwagi na napakowanych kolesi jest bardzo glebokie :)

Gość Marcelinkaaa
Marzyłam o mężu wysokim brunecie o delikatnym usposobieniu. A moim mężem jest łysiejący szatyn ( życiowy zaradny spontaniczny) przekonałam się że te nasze pierwsze typy są złudne. Przed mężem miałam takiego bruneta to był koszmar ciągle musiałam mieć oczy na około głowy ( on był świadomy swojego wyglądu i wykorzystywał to ) Teraz po latach dowiedziałam się że ten Brunet jest już po dwóch rozwodach taki casanowa .

Gość cxvxvcxvxc
co jemu tam ze spodni wychodzi? :classic_cool:

chodzi mi o to, że po prostu zawsze jakoś włąsnie serce ciągęło do tych napakowanych..a teraz mam wysokiego prawie 190 i chudego, ale za to mmmm:* widze, że każdy a przy najmniej ma swój ideal, a potem jest z całkowiitym przeciwieństwem :)

Gość Lewelka
Zawsze chciałam, aby mój facet był wysoki, starszy ode mnie {przynajmniej 2 lata :P) i szczupły. Rzeczywiście jest wysoki, szczupły ( chociaż teraz mi sie odmieniło i chce, zeby trochę przybrał na wadze :)) i ma zielone oczy którego wczesniej nie trawiłam, ale... teraz tak strasznie mi sie podoba mmm :)

Anna Bella, to naprawde Wy??? Chlopak na zdjeciu fajny, dziewczyna ladna, ale wystajacy penis...?!?!?!

mnie z moim ukochanym dzieli prawie 30 cm , ale jak założe szpilki jest ok :D

Gość Anna Bella
10.05.2008] 18:36 ktoś sobie nika pozyczł, bez pytania. Nieładnie. Ja nie miałam nigdy tak głupich facetów:) Ponadto to nie ja- zły kolor włosów:)

Gość Lewelka
A tak na marginesie.. Moja znajoma poznała pewnego faceta.. kłucili się niesamowicie, można powiedzieć ze wrecz nienawidzili... Od 1,5 roku są parą.. świetną parą :) Jak to czasem sie ludzią odmienia hehe ;)

łądna z was para lewelka ;) mnie dzieli trochę wiecej niż was hih ;)

Gość Lewelka
---> Do: Anna Bella Eh.. dodałaś fotę a teraz mówisz, że ktoś nika ukradł :D Jasne..

Gość jak poznajesz ich na
ja nie mam niestety sie czym pochwalic :)

ale to Wy na pewno? bo wugląda na amerykanców i to co trzymasz w łapce ;D

Gość Lewelka
Do Anna Bella Przepraszam.. a jednak !! Ktoś sobie zarty robi :/ Nie to nie ja na tej focie.. pozdr :D

Gość motyl ek 20
Lewelka ślicznie wyglądacie moim ideałem był zawsze wysoki facet, raczej w typie misia, ciemnej karnacji i wogóle ciemny(brunet) a mam szczęscie i całe życie trafiam na blondynów,zawse mówiłam że nie zwiąże się z niskim i co? jestem z niskim i nie wyobrażam sobie bez niego życia

wiec tak.zawsze podobali mi sie przystojni bruneci z niebieskimi oczami i nienawidzialam blondynow a moj jest ciemny blondyn:Di ma takie mniej wiecej szaro nieieskie oczy.jest czuly opiekunczy i kochany i uzalezniony od gry w gre komputerowa:D:D

Gość Anna Bella
Ja zyje tylee lat na swiecie ale musze powiedziec ze tak głupich znajmych to tez nie miałam:) Mieli poczucie humoru ale inteligentne:) na tych fotach to chyba dzieci z TEJ EPOKI,,EPOKI COSMO ITP:) ZENDA:o