Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taaka sobbie

wspolna kapiel a ciaza

Polecane posty

Gość taaka sobbie

Witam wszystkich i bardzo prosze o pomoc. Postanowilismy dzisiaj z moim facetem wziac dluga i goraca kapiel. Zaczelismy w bieliznie ale szybko znalazla sie ona poza wanna, a my mocno sie piescilismy, jednakze nie doszlo do pelnego stosunku. Na koncu facet skonczyl na mnie (na piersiach). Szybko wstalismy i zmylismy ze siebie pozostalosci zeby nic nie poplynelo dalej. Facet zapewnia mnie ze to nie mozliwe aby plemniki mogly sie dostac do pochwy, ale przeciez woda ich nie zabija szczegolnie w takiej temperaturze. Czy to jednak mozliwe aby doszlo to zaplodnienia? Dodam ze jest to 23 dzien cyklu, wiec powinien byc to czas nieplodny, no ale nie wiem. Prosze o pomoc

Gość spoko nie wpadliście
🖐️

prawdopodobienstwo wrecz znikome a w tym dniu cyklu tym bardziej,na pewno nie zaszlas...nie martw sie :classic_cool:

Prawdopodobieństwo ciąży jest tak znikome, że w ogóle nie ma się co nad tym zastanawiać:-) Nic się nie martw, na pewno nie wpadliście.

Gość taaka sobbie
Dopiero teraz zdaje sobie sprawe ze moglo wyciec troche preejakulatu, ale pocieszam sie tym ze to raczej okres nieplodny wiec nie powinno byc zadnej niespodzianki.. Rodzice by sie pewnie ucieszyli ze wkoncu zostana dziadkami, ale nam to raczej nie pasuje, gdyz obydwoje studiujemy :(