Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona ona

na co zwracacie uwage przy zakupie wózka?

Polecane posty

Gość ona ona

co jest wazne a co mniej-taki ogrom w sklepach ps wiem wiem cena /te drogie u mnie nie wchodzą w gre/

Gość Turał
na cene - nie kupuj nic polnizej tys,

zeby byl funkcjonalny . ja np chce wozek ktory ma : hotelik do samochodu plus baze , jest to spacerowka z wkladka dla niemowlaka , folia przciwdszczowa , spiworek , torba na pieluszki itd . full wypas i to w dodatku firmy graco .

zeby byl funkcjonalny . ja np chce wozek ktory ma : hotelik do samochodu plus baze , jest to spacerowka z wkladka dla niemowlaka , folia przciwdszczowa , spiworek , torba na pieluszki itd . full wypas i to w dodatku firmy graco .

a co dla ciebie wazne? wielkosc?- masz duzy bagaznik? waga?- mieszkasz w bloku bez windy cena? wygoda dziecka- amortyzacja duze czy male kólka?- mieszkasz w poblizu polnych dróg czy w centrum miasta? no i oczywiscie wygląd to ile ma bajerów dodatkowych typu mozliwosc dopiecia fotelika, uchwytu na kubek, parasolki itd... wszystko zalezy jakie masz warunki i czego wymagasz od wózka. dla jednych idealnym wozkiem jest tako a dla innych te nowoczesne odkurzacze :D nazwy nie pamietam :D

Gość avocado ze smietana
Mamani,czy to moze Ty wlasnie mialas Tako?Nie pamietam dokladnie ale wiem,ze ktoras babeczka miala.Usilnie zbieram opinie o tych wozkach.Ja chce kupic tako Easy rider. Pozdrawiam:)